Νύχτα Χριστουγέννων και το Ισραήλ βομβάρδισε τη Συρία..Βεβήλωση των Χριστουγέννων και της Εκεχειρίας. Βεβήλωση ”και του επί γης Ειρήνη”. ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΙΛΗΣΑΝ

Νύχτα Χριστουγέννων κι το Ισραήλ βομβάρδισε τη Συρία.Όπως κάθε χρόνο το Ισραήλ τις πρώτες ώρες των Χριστουγέννων χτύπησε τη Συρία που γιορτάζει μαζικά και εντυπωσιακά τα Χριστούγεννα την ώρα που το Ισραήλ επέβαλε lockdown την παραμονή των Χριστουγέννων και λίγες μέρες πριν έκλεισε και τον εναέριο χώρο του λόγω της νέας μετάλλαξης ιού.Έκλεισε τον εναέριο χώρο του αλλά παραβιάζει τον εναέριο των άλλων και στη συγκεκριμένη περίπτωση του Λιβάνου από όπου κι επιχείρησε κατά Συρίας.Xτύπησε νύχτα Χριστουγέννων το Μασιάφ γιατί γειτνιάζει με το ορθόδοξο τόξο στη Χάμα και έχει στην ύπαιθρό του και χριστιανικά ορθόδοξα χωριά. Χτύπησε το Μασιάφ γιατί είναι μια από τις μεγαλύτερες εστίες αντίστασης στη Συρία. Χτύπησε το Μασιάφ γιατί είναι εστία Αλαουιτών και δεν μισούν το Χριστό αλλά τον γιορτάζουν τον τιμούν παραπάνω από τη Δύση…Νύχτα Χριστουγέννων οι Ισραηλινοί ματώνουν τη Συρία. Κανένας σεβασμός στη γιορτή που σέβονται πιστοί και άπιστοι. Καμιά εκεχειρία που είναι πολιτισμός για τις μεγάλες γιορτές. Τα συστήματα της συριακής αεράμυνας απώθησαν σήμερα τα χαράματα μια ακόμη ισραηλινή επίθεση κατά της ζώνης του Mussyaf στη Δυτική Χάμα και κατά πλειοψηφίαν κατέρριψαν τους πυραύλους..

Σε δήλωσή της στο Sana, μια στρατιωτική πηγή είπε : “σήμερα στις 00h40 ο ισραηλινός εχθρός πραγματοποίησε μια επίθεση με πυραύλους από το βορρά της πόλης Tripoli του Λιβάνου κατά της ζώνης του Mussyaf στην δυτική περιφέρεια της Hama και τα συστήματα της αεράμυνας αναχαίτισαν και κατέρριψαν την πλειοψηφία των πυραύλων”.

Τα IAF F-16 πέταξαν πάνω από τον Λίβανο και οι πύραυλοι περνούσαν πάνω από Ταρτούς και χριστιανική πόλη της Σαφίτα.

Λογαριασμοί που πρόσκεινται στο Ισραήλ ανέφεραν ότι παράλληλα με τον αεροπορικό βομβαρδισμό του Ισραήλ εκτοξεύθηκαν κατά συριακών στόχων και πύραυλοι TomaHawk πύραυλοι κρουζ που εκτοξεύτηκαν από τη θάλασσα που πιθανώς ήταν αμερικάνικοι καθώς USAF RC-135U κατασκόπευε την αεράμυνα της Συρίας.Κάνουν λόγο για στόχους: στο Golan, Hama, Tartous και στην κεντρική Συρία.Συριακά μέσα αρνούνται ότι αν και προήλθαν από τη θάλασσα ήταν αμερικάνικης προέλευσης κι επιμένουν ότι ήταν ισραηλινά μαχητικά κι αυτά…

Ακούστηκαν εκρήξεις στον ουρανό του Μασιάφ αναφερει το Al-Mayadeen

Ακτιβιστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφόρησαν βίντεο κλιπ από τον Λίβανο που δείχνουν τη στόχευση της συριακής περιοχής Masyaf.

Image

Μια πηγή ασφαλείας είπε στο “Σπούτνικ” ότι η αεροπορική άμυνα της Συρίας ανταποκρίθηκε σε εχθρικούς στόχους που προσπάθησαν να στοχεύσουν το κέντρο επιστημονικής έρευνας στην περιοχή Masyaf στην εξοχή της Χάμα.

Η πηγή ανέφερε ότι τα ισραηλινά αεροσκάφη εκτόξευσαν έναν αριθμό πυραύλων από τον εναέριο χώρο του Λιβάνου προς το Κέντρο Επιστημονικής Έρευνας στο Masyaf, επισημαίνοντας ότι η αεροπορική άμυνα αναχαίτισε τους περισσότερους από τους πυραύλους πριν φτάσουν στο στόχο τους.

Πρόσθεσε ότι «σύμφωνα με προκαταρκτικές πληροφορίες, οι ζημιές της ισραηλινής επιθετικότητας περιορίστηκαν σε υλικές ζημιές και βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες για την πλήρη εκτίμηση τους».

Εικόνα
Pantsir-S από την επίθεση

Έτσι γιορτάζει τα Χριστούγεννα κάθε χρόνο το Ισραήλ βομβαρδίζοντας και ματώνοντας τη φιλόΧριστη Συρία. Συνεχίζει το έργο των τζιχαντιστών..

Και μια ακόμη απόδειξη στην ιστορική Αντιόχεια στην σημερινή Αντάκια στα σύνορα με Συρία έτσι οι Αλεβίτες γιορτάζουν το Χριστό….Με Αλεβίτες με Αλάουι Αλληλούια

Εικόνα

KAI H AΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

L’image contient peut-être : nuit, sapin de Noël, ciel et plein air
L’image contient peut-être : 6 personnes, nuit et plein air
L’image contient peut-être : nuit, ciel, feux d’artifice et plein air
L’image contient peut-être : nuit, feux d’artifice et plein air
L’image contient peut-être : une personne ou plus, personnes qui dansent, foule et nuit
L’image contient peut-être : une personne ou plus, nuit, sapin de Noël et plein air
L’image contient peut-être : nuit et plein air
L’image contient peut-être : 1 personne, danse, sur scène et foule

MONH ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΑΙΝΤΑΝΑΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΑΦΟΥ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ μόλις κάποια χιλιόμετρα από τη Βηθλεέμ…..


ΓΕΜΑΤΕΣ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΟΠΩΣ

ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΓΚΕΙΤΣ

L’image contient peut-être : une personne ou plus et intérieur
L’image contient peut-être : 5 personnes, intérieur
Εικόνα
Εικόνα

dimpenews.com