Υφυπουργός Υγείας Ιταλίας: αν δεν εμβολιαστούν τα 2/3 θα γίνει υποχρεωτικό το εμβόλιο. Θα καταλήξουν σε Νέα Νυρεμβέργη!!

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα La Stampa, ο υφυπουργός Υγείας της Ιταλίας δεν απέκλεισε την πιθανότητα να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός κατά του Covid-19. Ένα είδος έσχατης λύσης, σε περίπτωση που ο ιταλικός πληθυσμός είναι πολύ δύστροπος. Φαίνεται ότι έχουν χάσει την ψυχραιμία τους οι κατά τόπους έπαρχοι της pax vaccina..(σσ. Kαι δεν μπορούν ν΄αποσιωπήσουν ούτε την απροθυμία του πληθυσμού να καταστεί ινδικό χοιρίδιο κατά την περίφημη πλέον ρήση του Νομπελίστα Ιατρικής 2008 που ανακάλυψε το AIDS του Luc Montagnier. Τους έχει πιάσει αληθινή πρεμούρα..μήπως έχουν ποσοστά επί των πωλήσεων δηλ. επί των εμβολιασμών;)

«Ως τώρα που μιλάμε, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός δεν προβλέπεται. Αλλά αν τους επόμενους μήνες η campagne δεν φτάσει τα δύο τρίτα του πληθυσμού, τότε θα πρέπει να λάβουμε μέτρα. Μεταξύ αυτών, θα υπάρχει η υποχρέωση. Αλλά το ζήτημα δεν τίθεται σήμερα. Ελπίζω ότι με μια μεγάλη εκστρατεία εκπαίδευσης επί των εμβολίων η κατάσταση θα βελτιωθεί. ” Ομολογία παραδοχή ότι ο λαός της Ιταλίας επίσης απορρίπτει στον κάλαθο των αχρήστων το ”επιστημονικό θαύμα” του Τραμπ.

Η δήλωση φέρει την υπογραφή του Pierpaolo Sileri, υφυπουργού Υγείας της Ιταλίας, ο οποίος απάντησε σε μια ερώτηση σε συνέντευξή του στην εφημερίδα La Stampa του Τορίνο. Επειδή στο La Botte όπως και στη Γαλλία, το θέμα των εμβολίων κατά του Covid-19 (και ο δυνητικά υποχρεωτικός χαρακτήρας τους) είναι ένα από τα εκρηκτικά θέματα.courrierinternational 29.12.20

Έτσι ας προχωρήσουν με γενναία βήματα για να φθάσουν μια ώρα νωρίτερα εκεί που είναι η θέση τους στη νέα Νυρεμβέργη…

Ήδη πριν λίγες μέρες Ιταλός νομικός ειδήμονας στο ευρωπαϊκό δίκαιο και τ΄ Ανθρώπινα Δικαιώματα προειδοποίησε : το εμβόλιο παραμένει πάντα πειραματικό ανεξάρτητα από το εάν έχει εγκριθεί επειδή ο πειραματισμός εξαρτάται από το χρονικό διάστημα που δοκιμάζεται το εμβόλιο. Όποιος το καταστήσει άμεσα ή έμμεσα υποχρεωτικό καταλήγει στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο…

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ελληνικού τύπου και στην Ελλάδα προωθείται έμμεσα ο υποχρεωτικός εμβολιασμός αφού οι κάτοχοι του πιστοποιητικού εμβολιασμού θα έχουν προνόμια έναντι των άλλων γεγονός Συνταγματικά απαράδεκτο αφού καταργεί στην πράξη την Ισονομία Ισοπολιτεία από την στιγμή μάλιστα που δεν πρόκειται για υποχρεωτικό εμβολιασμό.Το Πρώτο Θέμα αναφέρει: ”Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ακόμη κι αν το σχετικό πιστοποιητικό θα χορηγείται για προσωπική χρήση, είναι δεδομένο πως η ελεύθερη αγορά θα επιβάλει περιορισμούς σε όσους δεν έχουν εμβολιαστείΕπιχειρήσεις, αεροπορικές, εστιατόρια, κ.α. είναι μόνο λίγους από τους κλάδους της οικονομίας που μπορεί να απαιτείται το σχετικό έγγραφο προκειμένου να συμμετάσχει κανείς.”

Και όλα αυτά για μια ασθένεια που σκοτώνει μόνο το 0,05% των ασθενών.
dimpenews.com