Εθνικό ρεκόρ ημερήσιων θανάτων στη Γερμανία αφότου ξεκίνησε μαζικούς εμβολιασμούς. Όπως στην Αγγλία τετραπλασιάστηκαν τα ημερήσια κρούσματα μετά την αρχή εμβολιασμών.

Μετά την Αγγλία όπου τετραπλασιάστηκαν τα ημερήσια κρούσματα αφότου ξεκίνησε τους μαζικούς εμβολιασμούς στις 8 Δεκέμβρη και έκανε εθνικό ρεκόρ κρουσμάτων τώρα και η Γερμανία αφότου ξεκίνησε μαζικούς εμβολιασμούς έφθασε σε εθνικό ρεκόρ ημερήσιων θανάτων με 1 129 σε 24h ενώ η Γερμανία ως τώρα ποτέ στο παρελθόν από την αρχή της κρίσης δεν υπερέβη τους 1000 θανάτους ημερησίως. (RKI) Ήδη στη Γερμανία εμβολιάστηκαν ως τώρα περίπου 78 000 άτομα αλλά ..

Αγγλία , Γερμανία οι 2 ευρωπαϊκές υπερδυνάμεις που προχώρησαν σε μαζικούς εμβολιασμούς έκαναν εθνικό ρεκόρ ημερήσιων θανάτων από covid19.

981 θανάτους από covid19 σημειώθηκαν τις τελευταίες 24 h και στην Αγγλία και σημειώθηκε κι εδώ σχεδόν εθνικό αρνητικό ρεκόρ ημερησίων θανάτων από τον ιό αφού είναι το μεγαλύτερο νούμερο ημερήσιων θανάτων στην Αγγλία από τις 24 Απρίλη.Επίσης τα κρούσματα σε μια μέρα ήταν 50 023 δηλ. πενταπλάσια από την προεμβολιαστική περίοδο στην πλειονότητα των περιπτώσεων..

dimpenews.com

One thought on “Εθνικό ρεκόρ ημερήσιων θανάτων στη Γερμανία αφότου ξεκίνησε μαζικούς εμβολιασμούς. Όπως στην Αγγλία τετραπλασιάστηκαν τα ημερήσια κρούσματα μετά την αρχή εμβολιασμών.

Comments are closed.