Νοσοκόμος στην Καλιφόρνια προσβλήθηκε από covid19 μετά από 1 εβδομάδα αφότου εμβολιάστηκε με Pfizer!!

Ένας νοσοκόμος της Καλιφόρνιας βρέθηκε θετικός στον covid19 μια εβδομάδα μετά τoν εμβολιασμό του μ΄εμβόλιο της Pfizer.
Πήγε σε ένα νοσοκομειακό κέντρο test και βρέθηκε θετικός για το COVID-19 την επόμενη μέρα των Χριστουγέννων, ανέφερε η έκθεση.

Ένας νοσοκόμος στην Καλιφόρνια βρέθηκε θετικός στον COVID-19 σε διάστημα περισσότερο από μια εβδομάδα μετά τη λήψη του εμβολίου της Pfizer Inc., ανέφερε μια θυγατρική της ABC News την Τρίτη, αλλά ένας ιατρός εμπειρογνώμονας είπε ότι το σώμα χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να ενισχύσει την προστασία.
Ο Matthew W., 45 ετών, νοσοκόμος σε δύο διαφορετικά τοπικά νοσοκομεία, δήλωσε σε μια δημοσίευση στο Facebook στις 18 Δεκεμβρίου ότι είχε λάβει το εμβόλιο Pfizer, λέγοντας στη θυγατρική της ABC News ότι το μπράτσο του τον πονούσε για μια μέρα, αλλά ότι δεν είχε υποφέρει από άλλες παρενέργειες.

Έξι ημέρες αργότερα την παραμονή των Χριστουγέννων, αρρώστησε μετά από μια βάρδια στη μονάδα COVID-19, πρόσθεσε η έκθεση. Ανέπτυξε ρίγη και αργότερα υπέφερε από μυϊκούς πόνους και κόπωση.
Πήγε σε ένα νοσοκομειακό κέντρο δοκιμών και βρέθηκε θετικό στο COVID-19 την επόμενη μέρα των Χριστουγέννων, ανέφερε η έκθεση.
Ο Christian Ramers, ειδικός σε μολυσματικές ασθένειες στα Κέντρα Υγείας του Σαν Ντιέγκο, δήλωσε στο συνεργάτη του ABC News ότι αυτό το σενάριο δεν ήταν απροσδόκητο.
“Γνωρίζουμε από τις κλινικές δοκιμές εμβολίου ότι θα χρειαστούν περίπου 10 έως 14 ημέρες για να αρχίσει να αναπτύσσεται προστασία από το εμβόλιο”, δήλωσε ο Ramers.
“Αυτή η πρώτη δόση πιστεύουμε ότι σας δίνει κάπου περίπου το 50% και χρειάζεστε αυτήν τη δεύτερη δόση για να φτάσετε έως και το 95%”, πρόσθεσε ο Ramers.REUTERS/jpost 30/12/20

dimpenews.com