4 Ισραηλινοί που εμβολιάστηκαν με Pfizer πέθαναν.240 εμβολιασμένοι μολύνθηκαν με Covid19. 1 στους 1000 παρουσίασαν ήπιες παρενέργειες.

Εκατοντάδες Ισραηλινοί μολύνθηκαν με το Covid-19 μετά τoν εμβολιασμό τους με Pfizer / BioNTech.

Με το εμβόλιο να μην παρέχει άμεση ανοσία στον κορωνοϊό (όπως δικαιολογούνται τώρα), περισσότεροι από διακόσιοι Ισραηλινοί πολίτες έχουν διαγνωστεί με την ασθένεια covid19 λίγες μέρες μετά τoν εμβολιασμό τους με Pfizer / BioNTech, ανέφεραν τοπικά ΜΜΕ.
Ο αριθμός αυτών που μολύνθηκαν με το Covid-19 παρά τον εμβολιασμό τους ήταν περίπου 240 άτομα, σύμφωνα με στοιχεία του Channel 13 News.

Το εμβόλιο Pfizer / BioNTech, στο οποίο βασίζονται οι ισραηλινές υγειονομικές αρχές, δεν περιέχει τον κορωνοϊό και δεν μπορεί να μολύνει τον παραλήπτη. Αλλά απαιτείται χρόνος για τον γενετικό κώδικα του φαρμάκου για να εκπαιδεύσει το ανοσοποιητικό σύστημα να αναγνωρίσει και να επιτεθεί στην ασθένεια (δικαιολογούνται για τα μη άμεσα αποτελέσματα).

Η δράση του αμερικανικού εμβολίου απαιτεί δύο δόσεις. Σύμφωνα με τις μελέτες, η ανοσία στο Covid-19 αυξάνεται μόνο οκτώ έως δέκα ημέρες μετά την πρώτη ένεση και τελικά φτάνει το 50 τοις εκατό.

Η δεύτερη δόση χορηγείται 21 ημέρες από την πρώτη, ενώ η δηλωμένη ανοσία κατά του δελτίου τύπου της εταιρίας του 95% (δεν υπάρχει επιστημονική μελέτη δημοσιευμένη) επιτυγχάνεται μόνο μια εβδομάδα μετά από αυτήν. Και, φυσικά, εξακολουθεί να υπάρχει πιθανότητα να μολυνθεί 5%, ακόμη και αν το εμβόλιο είναι στο μέγιστο των δυνατοτήτων του.
Ισραηλινά πρακτορεία ειδήσεων που ανέφεραν τα στοιχεία προέτρεψαν το κοινό να παραμείνει σε εγρήγορση και να ακολουθήσει προσεκτικά όλες τις προφυλάξεις Covid-19 κατά τη διάρκεια του μήνα μετά τη χορήγηση της πρώτης δόσης εμβολίου.

Σχεδόν το 12% του πληθυσμού έχουν εμβολιαστεί στο Ισραήλ με Pfizer / BioNTech. Αυτό είναι το μεγαλύτερο κατά κεφαλήν ποσοστό στον κόσμο, σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Η πρώτη φάση του προγράμματος στοχεύει στην ανοσοποίηση των γιατρών και των ηλικιωμένων πριν επεκταθεί σε άλλες κατηγορίες.

Περίπου ένα στα χίλια άτομα ανέφεραν ήπιες παρενέργειες μετά το εμβόλιο, όπως αδυναμία, ζάλη και πυρετό, καθώς και πόνο, πρήξιμο και ερυθρότητα στο σημείο όπου έγινε η ένεση. Μόνο μερικές δεκάδες από αυτά χρειάζονταν ιατρική βοήθεια, ανέφερε το Υπουργείο Υγείας.
Από τότε που ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί στις 20 Δεκεμβρίου, τουλάχιστον τέσσερα άτομα στο Ισραήλ πέθαναν λίγο μετά το τρύπημα, ανέφερε ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός του Kan. Ωστόσο, το υπουργείο Υγείας είπε ότι οι θάνατοι των 3 δεν σχετίζονται με το εμβόλιο, με την τέταρτη περίπτωση ενός 88χρονου άνδρα με προϋπάρχουσες καταστάσεις να διερευνάται..rt1/1/20

Επίσης Ισραηλινός φαρμακοποιός νοσηλεύθηκε μετά τον εμβολιασμό του που αποδόθηκε σε λάθος δοσολογία και ότι έλαβε κατά λάθος την τετραπλή μεταδίδει το ίδιο μέσο..

Και πάντα μιλώντας για τις άμεσες παράπλευρες απώλειες που καταγράφονται και όχι για τις εν δυνάμει μακροπρόθεσμες….Kαι επειδή όλους τους θανάτους μετά τον εμβολιασμό με mRNA τον αποσυσχετίζουν με το εμβόλιο πως είναι δυνατόν να εμβολίασαν ετοιμοθάνατους σε Ελβετία είτε σε Ισραήλ..

dimpenews.com

One thought on “4 Ισραηλινοί που εμβολιάστηκαν με Pfizer πέθαναν.240 εμβολιασμένοι μολύνθηκαν με Covid19. 1 στους 1000 παρουσίασαν ήπιες παρενέργειες.

Comments are closed.