Αμερικάνικη Στρατιωτική Βάση τώρα και το Καπιτώλιο..ΒΙΝΤΕΟ

Αμερικάνικη Στρατιωτική Βάση τώρα και το Καπιτώλιο.. Εκατοντάδες στρατιώτες πέρασαν τη νύχτα τους στο έδαφος του Καπιτώλιου.Κάποιοι ξημερώθηκαν αγκαλιά με τα όπλα τους κατάχαμα στο Κέντρο Επισκεπτών του Κογκρέσο με πλήρεις εξαρτήσεις κι εξοπλισμό καθώς οι γύρω δρόμοι είναι σε μεγάλο βαθμό αποκλεισμένοι.

Εικόνα
στρατώνας αμερικάνικη βάση ”Καπιτώλιο”

Στη μεγαλύτερη Δημοκτατορία του κόσμου ο στρατός κατέλαβε το κυβερνητικό κτίριο…15.000 στρατιώτες της Εθνικής Φρουράς έχουν αναπτυχθεί στην Ουάσιγκτον εν όψει ορκωμοσίας του Biden..

Στη μεγαλύτερη Δημοκτατορία του κόσμου ο στρατός κατέλαβε το κυβερνητικό κτίριο…Πάνω από 20.000 στρατιώτες της Εθνικής Φρουράς έχουν αναπτυχθεί στην Ουάσιγκτον εν όψει ορκωμοσίας του Biden ανακοίνωσε την Τετάρτη ο επικεφαλής της αστυνομίας στηνWashington.

Εικόνα
γράφουν Ιστορία……

Η Δημοκτατορία των ΗΠΑ δέχεται ένα ακόμη χτύπημα από τους υπερασπιστές της με τους άνδρες της Εθνικής Φρουράς να έχουν μετατρέψει το Καπιτώλιο σε στρατώνα , σε κοιτώνα στρατιωτικό..Εικόνα πραξικοπήματος από μπανανία Λατινικής Αμερικής ή αφρικανικού τύπου…Η μεγαλύτερη Διμοκτατορία του κόσμου….

Mια Δημοκρατία που καταφεύγει στο στρατό να την υπερασπιστεί είναι ήδη νεκρή..

Εικόνα
Εικόνα
η κλίμακα που οδηγεί στην κάθοδο….

Εκατοντάδες εξαντλημένoι στρατιώτες της Εθνικής Φρουράς αναγκάστηκαν να κοιμηθούν στους διαδρόμους του Καπιτωλίου καθώς εργάζονται όλο το εικοσιτετράωρο για να προστατεύσουν την καρδιά της κυβέρνησης των ΗΠΑ από περαιτέρω απειλές βίας. Σοκαριστικές εικόνες από το πρωί της Τετάρτης δείχνουν ότι οι φρουροί που είναι ετοιμοπόλεμοι κοιμούνται σχεδόν σε οποιοδήποτε σημείο βρουν – πολλοί να στηρίζονται στα τουφέκια τους. Ορισμένοι αναγκάζονται να χρησιμοποιήσουν σκαλοπάτια ως προσωρινό προσκεφάλι για να ξεκουραστούν καθώς είναι έτοιμοι για μια πιθανή εξέγερση ενόψει των εγκαινίων του Joe Biden την επόμενη Τετάρτη αναφέρει το nypost.

Εικόνα

Οι πρωτόγνωρες καταστάσεις που επιβλήθησαν επί covid19 υποσκελίζονται από τα κοσμο-ιστορικά γεγονότα που ζούμε….

Μιλιταρισμός, ιμπεριαλισμός, πόλεμοι αυτή ήταν η Δημοκτατορία τους….

Η Αμερική έπεσε γι αυτό επέβαλαν μη λελογισμένα μέτρα για την επιδημία όπως θα όφειλαν για μια υγειονομική κρίση αλλά παγκόσμιο παρατεταμένο lockdown, στρατιωτικό νόμο, απαγόρευση κυκλοφορίας,κατάλυση Συντάγματος με υπεξαίρεση των αναφαίρετων Ανθρώπινων Δικαιωμάτων, έκλεισαν πανεπιστήμια και λύκεια στη Δύση γιατί φοβούνται αντιδράσεις νεολαίας, θέλουν ελεγχόμενη μετάβαση ή να περισώσουν από τις αποικίες ό,τι μπορέσουν ..Toυλάχιστον ο Γάλλος Πρωθυπουργός ο JeanCASTEX το παραδέχθηκε: «Οι φοιτητές πληρώνουν ένα βαρύ τίμημα για αυτήν την κρίση υγείας», γιατί κάποιοι άλλοι μιλούν για τον ψηφιακό παράδεισο της Εδέμ …

Οι Πύλες του Πολυτεχνείου τούτη την ώρα βλέπουν προς ΗΠΑ με το απαράμιλλο σύνθημα τους ”ΕΞΩ ΑΙ ΗΠΑ ”.

Image

Δεν είναι τυχαία η συγκυρία….Ο παγκόσμιος ολοκληρωτισμός και η κάθοδος της Μεγαλύτερης Δημοκτατορίας του κόσμου..

Members of the National Guard rest in the Capitol Visitors Center on Capitol Hill in Washington, DC, January 13, 2021, ahead of an expected House vote impeaching US President Donald Trump. (SAUL LOEB / AFP)

Επιχειρείται ένας γιγαντιαίος επικοινωνιακός αντιπερισπασμός.. Αλλά όλα τα απειράριθμα πολυόμματα θύματα των Αμερικάνων όπου γης αυτή την ώρα έχουν στραμμένα τα βλέμματα τους στην εσωτερική δίνη που τους καταβροχθίζει.. Δεν πρόκειται για το Τέλος του Κόσμου είναι το τέλος της ηγεμονίας ΗΠΑ της παγκοσμιοκυριαρχίας των ΗΠΑ… Κατάρρευση…

Εδώ και δεκαετίες έπαιξαν το χαρτί του ”διαίρει και βασίλευε” αιματοκυλώντας την ανθρωπότητα τώρα διαιρέθηκαν και οι ίδιοι…

WASHINGTON, DC - JANUARY 13: Members of the National Guard sleep in the Visitor Center of the U.S. Capitol on January 13, 2021 in Washington, DC (Stefani Reynolds/Getty Images/AFP

dimpenews.com