Ιατρικός Σύλλογος Charente: Δεν ταιριάζει στον γιατρό να συμμετάσχει σε “Ολυμπιακούς αγώνες εμβολιασμού”.

Επαναστάτησαν οι γιατροί στη Γαλλία για πιέσεις που δέχονται να συμμετέχουν στην κοβιντοεμβολιάδα για έναν τύπο εμβολίου πολλοί δεν τον πιστεύουν.. Το τελευταίο ανακοινωθέν από τον πρόεδρο του Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Charente (νομός στη ΝΔ Γαλλία) έχει προκαλέσει σχετική αναστάτωση.. Στο εσωτερικό δελτίο τύπου του στις 13 Ιανουαρίου, ο Πρόεδρος του ο Michel Bacquart, αντιμετωπίζει την εκστρατεία εμβολιασμού Covid της Γαλλίας. Επιλεγμένα κομμάτια:” H ιατρική είναι η συνάντηση της εμπιστοσύνης και της συνείδησης. Σήμερα η εμπιστοσύνη του ασθενή για την ιατρική για την ιατρική των μεγάλων μιντιακών αυτο-ειδημόνων είναι ανύπαρκτη… Ο ιατρικός λόγος δεν μπορεί να γίνει από διαταγές. […] Η ενστάλαξη του φόβου δεν μπορεί να είναι μέρος της ιατρικής. “” Δεν εναπόκειται στον γιατρό να συμμετάσχει σε ποιος ξέρει ποιούς “Ολυμπιακούς αγώνες εμβολιασμού”. “Ένα άλλο απόσπασμα: “Αυτές οι θεραπείες […] προέρχονται είτε από νέες τεχνικές είτε από πρόσφατες τεχνικές” .” H επιλογή της θεραπείας ανήκει ολοκληρωτικά στο γιατρό καθώς αυτός δεσμεύει την υπευθυνότητα του και την αξιοπιστία του. Κανείς δεν μπορεί να επιβάλει έναν γιατρό την οποιαδήποτε θεραπευτική απόφαση.”

Image

Ερωτηθείς για αυτές τις προτάσεις, ο Michel Bacquart αναφέρει: “Αυτό είναι ένα εσωτερικό δελτίο τύπου από το Δικηγορικό Συμβούλιο, το οποίο προορίζεται μόνο για γιατρούς, δεν χρειάζεται να το σχολιάσω στον τύπο”.Αλλά το κείμενο έχει διαρρεύσει. Δημοσιεύτηκε στο Twitter την Πέμπτη το απόγευμα. Έκτοτε, η δημοσίευση έχει ενθουσιάσει ακτιβιστές κατά των εμβολίων covid19.

Σύμφωνα με κάποιον διανοούμενο: ”Το 99.98% του παγκόσμιου πληθυσμού υγειές και σώο τυραννιέται από μια κλίκα θανατοφοβικών κοινωνιοπαθών ή την τυραννία των μειονοτήτων”.

dimpenews.com