Σάλος στο γαλλικό διαδίκτυο για την τύχη του α΄ ατόμου που εμβολιάστηκε στη Γαλλία. Φήμες ότι η υπερήλικη πέθανε..

Σάλος κι έντονη ανησυχία στο γαλλικό διαδίκτυο για την τύχη της υπερήλικης Mauricette που ήταν το πρώτο άτομο που εμβολιάστηκε στη Γαλλία και με βάση το βίντεο φαινόταν ότι υποβλήθηκε στη διαδικασία εν αγνοία της ή μην έχοντας απόλυτα συνείδηση καθώς αναρωτήθηκε μπροστά στις κάμερες:”Aχ πρέπει να κάνω ένα εμβόλιο;”

Όλα ξεκίνησαν όταν 1 λογαριασμός ατόμου που εμφανίστηκε ως εργαζόμενος στο ίδρυμα που φολοξενείται η υπερήλικη δήλωσε ότι πέθανε από ανακοπή. Αυτά στις 28 Δεκέμβρη. Ο λογαριασμός τώρα έχει κλείσει λογικά από το twitter αλλά καταιγισμός ερωτημάτων το τελευταίο 24ωρο για το αν είναι στη ζωή η γυναίκα…Ζητούν απόδειξη ότι ζει ή πληροφορίες από επίσημη αρχή. Kάποιος σημειώνει εύστοχα ότι σήμερα συμπληρώνονται 21 μέρες από τη μέρα που έλαβε την α΄δόση και θα έπρεπε σήμερα να υποβληθεί στη δεύτερη αλλά τίποτα δεν εμφανίστηκε σχετικό. Αυτό εντείνει την ανησυχία.

Έγραψε ο χρήστης Aldente: ”η Mauricette η 78χρονη κυρία που εμβολιάστηκε στο Sevran πέθανε μετά από μια καρδιακή κρίση αυτή τη νύχτα, εγώ αργάζομαι στο ίδρυμα όπου αυτή διέμενε.Μέχρι τώρα τίποτα δεν φαίνεται ν΄αναφέρει ότι το εμβόλιο ευθύνεται για το θάνατο.” Σ΄ερώτημα που δέχεται από άλλον χρήστη στην ίδια ανάρτηση απαντά ότι ” δεν ξέρουμε τίποτα η αυτοψία δεν μπόρεσε…..”

H Mauricette, 78 ετών δέχθηκε την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου την πρώτη δόση του εμβολίου Pfizer-BioNTech στο Sevran, στο Seine-Saint-Denis,στο νοσοκομείο hôpital René-Muret. 

Η ανάρτηση που δηλώνει το θάνατο της έγινε στις 28/12/20 δηλ. 1 μέρα μετά τον εκών άκων εμβολιασμό της που σημαίνει αν συνέβη το μοιραίο όπως διατείνεται τότε η γυναίκα υπέκυψε την επομένη του εμβολιασμού… Η πίεση που ασκείται από κοινή γνώμη προς γαλλικές αρχές είναι αφόρητη αυτή την ώρα για να δηλώσουν αν η γυναίκα είναι εν ζωή…..Το εμβόλιο ήταν Pfizer.Υπάρχει περίπτωση ο λογαριασμός που δήλωσε ότι ήταν εργαζόμενος στο ίδρυμα να ανήκει σε ακτιβιστή κατά του εμβολίου που απλά να ήθελε να εναντιωθεί με τον τρόπο του ωστόσο υπάρχει αδιαφάνεια…..Να δούμε αν θα υπάρξει επίσημη διάψευση και ποια θα είναι αυτή..

Έχει και συνέχεια η ιστορία……μετά το σάλο στο διαδίκτυο

η liberation ασχολήθηκε με το γεγονός και όπως διατείνεται

Το Σάββατο το απόγευμα,ο πρωταρχικός χρήστης που διέδωσε την είδηση δημοσίευσε ένα βίντεο στο λογαριασμό του με τίτλο “The Truth About Mauricette”. Το CheckNews δεν μπόρεσε να το δει, αλλά αρκετοί χρήστες του Διαδικτύου που ισχυρίζονται ότι το είδαν δείχνουν ότι ο Aldente εξηγεί σε αυτό ότι δεν εργάζεται στο ίδρυμα και ότι δεν έχει καμία πληροφορία σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Mauricette. Επιπλέον, ένας άλλος χρήστης του Διαδικτύου διαδίδει επίσης τη φήμη το Σάββατο, εξηγώντας ότι η ξαδέλφη της εργάστηκε στο γηροκομείο της γυναίκας (στην πραγματικότητα νοσηλεύτηκε σε μονάδα μακροχρόνιας περίθαλψης) και επιβεβαίωσε το θάνατό της. Αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις μας. Σε επικοινωνία, η AP-HP επιβεβαιώνει ότι ο θάνατος της Mauricette είναι “ψευδής”…..

dimpenews.com