Ισχυρή έκρηξη συγκλόνισε τη Μαδρίτη. 3 νεκροί ο αρχικός απολογισμός…Toπικά μίντια: πολλοί οι νεκροί.

Ισχυρή έκρηξη συγκλόνισε τη Μαδρίτη. Μια πολυκατοικία καταστράφηκε.3 νεκροί ο πρώτος απολογισμός. Πολυάριθμα σωστικά συνεργεία σπεύδουν στον τόπο του δράματος.Τουλάχιστον δύο νεκροί μετά την έκρηξη σε ένα κτίριο στο κέντρο της Μαδρίτης, στην οδό Τολέδο 98Ένα κτίριο που βρίσκεται στο Calle Toledo στη Μαδρίτη καταστράφηκε από μια έκρηξη της οποίας η προέλευση είναι ακόμα άγνωστη. Σύμφωνα με τις εικόνες που έχουν δημοσιεύσει πολλοί κάτοικοι της περιοχής σε κοινωνικά δίκτυα, η έκρηξη έχει επηρεάσει αρκετούς ορόφους του κτηρίου στο οποίο υπάρχει ένα γηροκομείο που γειτνιάζει με ένα σχολείο το La Paloma.

Εικόνα
Imagen tras la explosión.

H προέλευση της έκρηξης είναι ακόμα άγνωστη. Ένα μέλος των πυροσβεστών της Μαδρίτης εξήγησε στην Cadena SER ότι το κτίριο στο οποίο σημειώθηκε η έκρηξη ανήκει στην Εκκλησία του Virgen de la Paloma, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης δίνουν τις πρώτες βοήθειες σε τραυματίες στην περιοχή. Εννέα πληρώματα πυροσβεστικής και έντεκα μονάδες SAMUR εργάζονται στην περιοχή της έκρηξης. Οι ηλικιωμένοι στην κατοικία δίπλα στο κτίριο εκκενώθηκαν και μεταφέρθηκαν σε καλή κατάσταση. “Υπήρχαν περίπου εκατό άτομα στην κατοικία και όλα είναι καλά”, εξήγησε στο SER Antonio Berlanga, επικεφαλής του ανώτερου κέντρου. Στο σχολείο La Paloma τα παιδιά, τα οποία είχαν επιστρέψει στις τάξεις μετά από λίγες μέρες χωρίς μαθήματα λόγω των χιονοπτώσεων δεν ήταν εκείνη την ώρα στο σχολείο. Διαφυγή αερίου πιθανολογείται πως ευθύνεται για την έκρηξη….

Οι 3 τελευταίοι όροφοι εξανεμίστηκαν, Το κτίριο κινδυνεύει με κατάρρευση.Η τοπική κυβέρνηση μιλάει για πολλούς νεκρούς και οι τραυματίες είναι πολλοί. Τουλάχιστον 3 οι νεκροί ως τώαρ.

Εικόνα

Η ισπανική επισκοπή επιβεβαιώνει ότι αρκετοί ιερείς ζούσαν στο κτίριο…

dimpenews.com