Θηριωδία: Γάζα έκανε τη Συρία το Ισραήλ. Σκότωσε και τραυμάτισε παιδιά στον ύπνο τους!!!!

Σε Γάζα έχει μετατρέψει τη Συρία το Ισραήλ με ιδιαίτερο μένος κατά της επαρχίας Χάμα το συνήθη στόχο. Σκότωσε παιδιά και τραυμάτισε παιδιά την ώρα του ύπνου. Θηριωδία….

Μια οικογένεια ξεκληρίστηκε οι γονείς και τα 2 παιδιά σκοτώθηκαν και αρκετοί άμαχοι μεταξύ αυτών και παιδιά τραυματίστηκαν από την ισραηλινή επίθεση στο πάλαι ποτέ προπύργιο των Αδερφών Μουσουλμάνων τη Χάμα. Το Ισραήλ συνεχίζει τον πόλεμο που άρχισε η Τουρκία κατά της Συρίας….καταστράφηκαν πολλά σπίτια.

Σύμφωνα με το SANA, εκτός από τους νεκρούς τραυματίστηκαν από την επίθεση 4 ακόμη άμαχοι 1 γυναίκα 2 παιδιά και κι 1 ηλικιωμένος και καταστράφηκαν 3 σπίτια στην δυτική πλευρά της πόλης Hama.Σκοτώθηκαν οι πολίτες στη συνοικία Kazuo της πόλης Χάμα.

Τα συριακά αντιαεροπορικά απώθησαν μια ακόμη απρόκλητη ισραηλινή αεροπορική επίθεση που πραγματοποιήθηκε κατά της περιφέρειας του κυβερνείου της Hama και κατέρριψαν έναν αριθμό πυραύλων.

Μια στρατιωτική πηγή δήλωσε στο SANA ότι στις 4h00 τα χαράματα το Ισραήλ εξαπέλυσε πυραύλους από τον εναέριο της πόλης του Λιβάνου Τρίπολη στοχεύοντας έτσι κάποιους στόχους στην περιφέρεια του κυβερνείου.

“Τ΄αντιαεροπορικά αναχαίτησαν και κατέρριψαν έναν αριθμό πυραύλων”,δήλωσε η πηγή.sana 22/1/21

L’image contient peut-être : nuit, ciel, plein air et nature

Πύραυλοι ισραηλινών έπεσαν και στο χωριό Bayadiyeh κοντά στο Massyaf!

L’image contient peut-être : plein air

dimpenews.com