Η Christine Lagarde των Μνημονίων υπέρμαχος του Ψηφιακού Ολοκαυτώματος στο Νταβός. Η αξία της διαδικτυακής αγοράς εκπαίδευσης θ΄ανέλθει στα 350 δις δολάρια έως το 2025!!

Η Christine Lagarde αυτή που ως Γ Διευθύντρια του ΔΝΤ καταδίκασε τη χώρα στα Επαίσχυντα Μνημόνια στην Διεθνή αναξιοπρέπεια στην Υποθήκευση του Μέλλοντος και Γενιών σήμερα ως Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας από ένα άλλο νευραλγικό πόστο συμμετέχει επίσης στο μεγάλο παγκόσμιο πείραμα του ”Επιταχυντή”…Κατά την τοποθέτηση της στο Νταβός σημείωσε ότι τα θετικά που πρέπει να εκληφθούν από την πανδημία, είναι η πρόοδος στην ψηφιοποίηση και την τεχνολογία...Υπέρμαχος του Ψηφιακού Ολοκαυτώματος του ψηφιακού κάτεργου της εικονικής πραγματικότητας..Τα Μνημόνια ήταν καταδίκη αλλά το Ψηφιακό Ολοκαύτωμα πρόοδος;;;;
Το COVID-19 επιταχύνει τη χρήση συνδεδεμένων συσκευών για να επιτρέψει την εξ αποστάσεως εργασία, την τηλε-υγεία, την εξ αποστάσεως μάθηση και τον αυτοματισμό, ωστόσο το 61% του πληθυσμού πιστεύει ότι ο ρυθμός της αλλαγής είναι πολύ γρήγορος.

Mεγάλη η μπίζνα στην εκπαίδευση..Η αξία της διαδικτυακής αγοράς εκπαίδευσης θα φτάσει περίπου τα 350 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2025 και η κινητήρια δύναμη αυτής της ανάπτυξης είναι η καινοτομία του ιδιωτικού τομέα. 825 εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο δεν μαθαίνουν τις απαραίτητες δεξιότητες και ήδη έχει δημιουργηθεί ένα χάσμα μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Το ψηφιακό χάσμα απειλεί να το επιδεινώσει περαιτέρω.

«Πριν από ένα χρόνο, κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει πόσο θα αλλάξει ο κόσμος. Ο τρόπος με τον οποίο τα παιδιά πηγαίνουν στο σχολείο. Ο τρόπος που δουλεύουμε. Ο τρόπος που σκεφτόμαστε το μέλλον», λέει ο Bob Moritz, Πρόεδρος της PwC (Η PricewaterhouseCoopers αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής υπηρεσιών λογιστικής).Θριαμβολογούν λες κι ο κόσμος μας άλλαξε προς το καλύτερο.. βέβαια η κάστα τους ευνοήθηκε άνοιξαν νέες υπερκερδοφόρες αγορές…Η αξία της διαδικτυακής αγοράς εκπαίδευσης θα φτάσει περίπου τα 350 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2025. Πούλησαν την εκπαίδευση γι αυτό τα σχολεία ανά τον κόσμο είναι κλειστά;;;

Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι κινήθηκαν βάση σχεδιασμού έθεσαν στόχους και το έτρεξαν…

Θέλουν να κάνουν μετάβαση μια για πάντα με οποιοδήποτε κόστος στον ψηφιακό κόσμο στην εικονική πραγματικότητα και το λένε ευθαρσώς και το ακόμη χειρότερο πειραματίζονται με μαθητές .. Την ίδια ώρα ” σκληρές στιγμές για φοιτητές: κατάθλιψη, φτώχεια,απομόνωση υπό του Covid το lockdown” γράφει το FRANCE 24 ..

Θέλουμε πίσω τον κόσμο μας…

dimpenews.com

One thought on “Η Christine Lagarde των Μνημονίων υπέρμαχος του Ψηφιακού Ολοκαυτώματος στο Νταβός. Η αξία της διαδικτυακής αγοράς εκπαίδευσης θ΄ανέλθει στα 350 δις δολάρια έως το 2025!!

Comments are closed.