Οι SDF άνοιξαν πυρ κατά κατοίκων της Hasaka που διαδήλωσαν για να σπάσει η Πολιορκία 3 εβδομάδων που επέβαλαν οι φιλοΝΑΤΟικοί SDF.ΒΙΝΤΕΟ

Οι κουρδικές μονάδες SDF αποκλείουν το κέντρο της πόλης Hasaka και αποτρέπουν την άφιξη τροφίμων, προμηθειών, βυτιοφόρων νερού, μαθητών και εργαζομένων για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα . Οι συνοικίες της πόλης που υποστηρίζουν τη συριακή κυβένρνηση κινήθηκαν σήμερα διαδηλώνοντας να σπάσουν την Πολιορκία και οι Κούρδοι SDF μπιστικόσκυλα του ΝΑΤΟ άνoιξαν πυρ με αυτόματα για να διαλύσουν τον κόσμο. Εκτελούν εντολές Μπάιντεν και Τελ Αβίβ θέλουν να σπάσουν τον πληθυσμό να τους παραδώσει την πόλη.

Οι SDF ή QSD με τη στάση τους άνοιξαν την κερκόπορτα για διπλή κατοχή στη Συρία των αμερικάνων που έσπευσαν ως προστάτιδα δύναμη και έφτιαξαν 20 βάσεις σε κατεχόμενο συριακό έδαφος και πήραν το 90% του συριακού πετρελαίου και με την Τουρκία παίζοντας το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι και της μη απευθείας αντιπαράθεσης έφεραν την Τουρκία στο εσωτερικό της Συρίας για να προστατεύσει όπως επικαλείται εαυτόν από την κούρδικη απειλή…Δηλ. έβαλαν τους 2 μεγαλύτερους στρατούς του ΝΑΤΟ μέσα στη Συρία……

Demonstrators in Al-Hasakah reject the Qasd siege of some neighborhoods

Όπως μεταδίδει το almayadeen Μέλη των λεγόμενων «Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων» (SDF) πυροβόλησαν με αληθινές σφαίρες ορισμένους κατοίκους της Χασάκα,που απαίτησαν να σπάσει η πολιορκία που τους επιβλήθηκε, στις γειτονιές υπό τον έλεγχο του συριακού στρατού στην πόλη.

Οι μαχητές «SDF» ή QSD διασκόρπισαν τους ανθρώπους με τη βία, αφού πυροβόλησαν απευθείας σε μια διαδήλωση των ανθρώπων που προσπάθησαν να σπάσουν την πολιορκία που επιβλήθηκε πριν από περίπου 3 εβδομάδες.

Εικόνα

Οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών και σεΐχηδες φυλών διοργάνωσαν διαδήλωση στην πλατεία του αείμνηστου Προέδρου Χαφέζ αλ-Άσαντ στο κέντρο της πόλης για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στις πρακτικές του «SDF» και για να καταδικάσουν αμερικανική και τουρκική κατοχή.

Οι διαδηλωτές σήκωσαν πανό που καταγγέλλουν την πολιορκία του «SDF» των γειτονιών υπό τον έλεγχο του συριακού στρατού και ζήτησαν να αρθεί αμέσως αυτή η πολιορκία.

Οι διαδηλωτές κάλεσαν τα μέλη του «SDF» να μην σηκώσουν τα όπλα τους στις οικογένειές τους, να μην υποταχθούν στη βούληση του Αμερικανού κατακτητή και να σταματήσουν να διαπράττουν ανήθικες πρακτικές εναντίον αμάχων της χώρας τους.

Στο τέλος της διαδήλωσης, οι άνθρωποι εξέδωσαν μια δήλωση στην οποία κατήγγειλαν την πολιορκία που ασκείται εναντίον των πολιτών των πόλεων Hasaka και Qamishli με μια ξένη ατζέντα που εξυπηρετεί μόνο τις τουρκικές δυνάμεις κατοχής.

Οι κάτοικοι ζήτησαν να αρθεί η πολιορκία αμέσως και χωρίς όρους, προκειμένου να διατηρηθεί η πολιτική ειρήνη και η εθνική ενότητα.

To ανακοινωθέν αναφέρει ότι «η πολιτοφυλακή του SDF είναι πλήρως υπεύθυνη για τις επιπτώσεις της άδικης πολιορκίας της, με τη διαβεβαίωση ότι η λαϊκή ένταση έχει φτάσει σε ένα σημείο και δεν μπορεί πλέον να την ανεκτεί».

Με τη σειρά του, ο επικεφαλής του Συριακού Συμβουλίου Φυλών στη Hasaka, Sheikh Mizar Al-Saltt, επιβεβαίωσε ότι ” αυτές οι πρακτικές πραγματοποιούνται με οδηγίες από τον Αμερικανό κατακτητή με σκοπό την αποσταθεροποίηση της περιοχής. “ .

Εικόνα

Ο Al-Muslot επεσήμανε ότι “οι φυλές απορρίπτουν κάθε μάχη”, τονίζοντας ότι “ο λαός της Hasaka έχει δεσμευτεί για την πολιτική ειρήνη και την εθνική ενότητα της Συρίας”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, για περίπου 3 εβδομάδες, το SDF πολιόρκησε τις γειτονιές υπό τον έλεγχο του συριακού στρατού στο al-Hasakah και στο Qamishli, εμποδίζοντας την είσοδο και την έξοδο των κατοίκων με τα πόδια, από όλες τις εισόδους και εξόδους κλειστές για αυτοκίνητα.

Επίσης, εμπόδισε την άφιξη φαγητού και αλευριού, καθώς και μαθητές σχολείων και πανεπιστημίων στο να φτάσουν στα σχολεία και στα πανεπιστήμια τους που βρίσκονται στις πολιορκημένες περιοχές.

dimpenews.com