Ο Καθηγητής Ιατρικής Michaël Peyromaure: τα μέτρα που ελήφθησαν (δηλ. και το lockdown) έκαναν περισσότερο κακό παρά καλό. Βύθισαν τη χώρα στη ψύχωση!!!

Πληθαίνουν οι φωνές στην Ακαδημαϊκή Ιατρική κοινότητα κατά του lockdown. Αυτή τη φορά ήταν ο Καθηγητής Πανεπιστημίου Michaël Peyromaure επικεφαλής στην Υπηρεσίας Ουρολογίας του νοσοκομείου Cochin στο Παρίσι που πήρε σαφή θέση κατά του lockdown και λοιπών περιοριστικών μέτρων.

Στην τηλεόραση του LCI, στις 28 Γενάρη ο Καθηγητής Michaël Peyromaure δήλωσε: “αν κοιτάξουμε ψύχραιμα επί 1000 Γάλλων ο 1 είναι νεκρός και η πλειοψηφία των νεκρών υπερβαίνει τα 80 έτη…Τα μέτρα που ελήφθησαν κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό” . « όταν κάνουμε τον οικονομικό, κοινωνικό κι υγειονομικό απολογισμό θ΄αντιληφθούμε ότι τα μέτρα που ελήφθησαν ίσως έκαναν περισσότερο κακό παρά καλό.»

« Πιστεύω ότι η Σουηδία είχε δίκιο, θαυμάζω τις αποφάσεις που ελήφθησαν εκεί το να είσαι πολύ προσεκτικός αλλά να μην βυθίζεις τη χώρα μέσα στη ψύχωση.»

Image

To ίδιο κανάλι παρουσιάζει την μελέτη του νο1 Επιδημιολόγου στον κόσμο του Γιάννη Ιωαννίδη καθηγητή στο Stanford που κάνει το γύρο του κόσμου. ”Η μελέτη που κατέστησε το lockdown ξεπερασμένο-απηρχαιωμένο”… Προχθές ο Dr. Christophe de Brouwer Βέλγος Πρύτανης της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Βρυξελλών του ULB μίλησε με τα πιο θερμά λόγια για τον Έλληνα καθηγητή και την μελέτη του. Λέτε τελικά ένας Έλληνας να ελευθερώσει την ανθρωπότητα..;;;

dimpenews.com