Βγήκαν όπλα κατά drones στη Μόσχα!!Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην πλατεία Manezhnaya της Μόσχας κοντά στην Κόκκινη πλατεία προς αποτροπή διαδήλωσης υπέρ Ναβάλνι μετά την ποινή 3,5 ετών που του επιβλήθηκε.Έντονο και διαρκές αμερικάνικο ενδιαφέρον..

Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας στην πλατεία Manezhnaya της Μόσχας κοντά στην Κόκκινη πλατεία επειδή γίνεται κάλεσμα για για μη εξουσιοδοτημένες διαδηλώσεις στα κοινωνικά δίκτυα αφότου δικαστήριο της ρωσικής πρωτεύουσας καταδίκασε το Ναβάλνι σε ποινή φυλάκισης 3,5 ετών γιατί παραβίασε τους όρους της αναστολής από την αντίστοιχη ποινή που εκκρεμούσε εις βάρος του για απάτη κι υπεξαίρεση. Εκτίσημη είναι  2χρόνια κι 8 μήνες αφού πολλούς μήνες ήταν σε κατ’ οίκον περιορισμό και αυτή η περίοδος θα συμψηφισθεί με την ποινή που του επιβλήθηκε.

Άνθρωποι έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται στο κέντρο της Μόσχας μετά από τη δικαστική απόφαση σχετικά με το στέλεχος της ρώσικης αντιπολίτευσης Alexei Navalny.

Σύμφωνα με ανταποκριτή του Sputnik, η αστυνομία της Μόσχας άρχισε να συλλαμβάνει ανθρώπους στην πλατεία Manezhnaya της πόλης. Σύμφωνα με τις εντολές της αστυνομίας, οι σταθμοί του μετρό Okhotniy Ryad, Ploschad Revolyutsii και Aleksandrovskiy Sad κλείνουν μέχρι νεωτέρας.

Η αστυνομία χρησιμοποιεί ειδικά πυροβόλα εναντίον drones στην πλατεία Manezhnaya…Φοβούνται κάτι περισσότερο; θα φανεί..

Έντονο κι αμερικάνικο ενδιαφέρον για την εξέλιξη της υπόθεσης. Ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Antony Blinken ανέβασε πριν λόγο στο twitter:” οι ΗΠΑ είναι βαθιά προβληματισμένη από τις δράσεις της Ρωσίας προς τον Aleksey Navalny. Επαναλαμβάνουμε την κλήση μας για την άμεση και απρουπόθετη απελευθέρωση του καθώς και την απελευθέρωση όλων αυτών που κρατούνται αδικαιολόγητα για την άσκηση των δικαιωμάτων τους.”

dimpenews.com