ΑΝΑΤΡΟΠΗ/ INSERM: ο COVID19 κυκλοφορούσε ήδη στη Γαλλία από το Νοέμβριο του 2019,1 μήνα πριν την Κίνα. Τελικά δεν είναι κινέζικος ο ιός; Oι καταγγελίες για διαφυγή του από Ινστιτούτο Παστέρ μήπως δεν είναι εντελώς αβάσιμες;;;;

Το INSERM επιβεβαιώνει ότι ο COVID19 κυκλοφορούσε ήδη στη Γαλλία από το Νοέμβριο του 2019 δηλ. ένα μήνα ολόκληρο πριν την επίσημη εμφάνιση του στην Κίνα. (France Bleu)To INSERM είναι το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας και Ιατρικής Έρευνας της Γαλλίας-Institut national de la santé et de la recherche médicale.

Το inserm αναφέρει σήμερα στη σελίδα του μεταξύ άλλων: ”Με βάση την αναδρομική ανάλυση δειγμάτων ορού από περισσότερους από 9.000 ενήλικες που συλλέχθηκαν στο πλαίσιο της κοόρτης Constances [1], μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε από ερευνητές του Inserm σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο των Βερσαλλιών Saint-Quentin -en-Yvelines, το Πανεπιστήμιο Sorbonne και το IRD, εντόπισε ένα θετικό τεστ για αντισώματα αντι-SARS-CoV-2 σε 353 συμμετέχοντες, μεταξύ των οποίων 13 ελήφθησαν μεταξύ Νοεμβρίου 2019 και Ιανουαρίου 2020 και επιβεβαιώθηκαν με δοκιμές εξουδετερωτικών αντισωμάτων. Έρευνες από 11 από αυτούς τους συμμετέχοντες αποκάλυψαν την ύπαρξη συμπτωμάτων που μπορεί να συνδέονται με μόλυνση με τον ιό που είναι υπεύθυνο για το Covid-19 ή με καταστάσεις που ενδέχεται να εκτίθενται στο SARS-CoV-2 από τον Νοέμβριο του 2019. Αυτά τα δεδομένα δημοσιεύθηκαν στην Ευρωπαϊκή Εφημερίδα της Επιδημιολογίας υποδηλώνουν πρόωρη κυκλοφορία του ιού στην Ευρώπη.”

Τελικά δεν ισχύει το δόγμα ο ” κινέζικος ιός”;;

Μήπως τελικά οι καταγγελίες για διαφυγή του ιού από το Ινστιτούτο Παστέρ δεν είναι εντελώς αβάσιμες;

Tα Μυστήρια των Παρισίων: Tο 2014, το Iνστιτούτο Παστέρ στη Γαλλία απώλεσε 2 500 σωλήνες με SARS-Cov. To 2015, επιστήμονας του Institut Pasteur της N. Κορέας μετέφερε λαθραία αεροπορικώς στο Ινστιτούτο Παστέρ στο Παρίσι, 3 σωλήνες με δείγματα του Mers Coronavirus. Δικαστική έρευνα απέδωσε βαρύτατες κατηγορίες στο Ινστιτούτο….

Το Ινστιτούτο Παστέρ θα καταθέσει μήνυση κατά του σκηνοθέτη του ντοκιμαντέρ Hold Up που διατείνεται ότι ο covid19 παρασκευάστηκε από το Ινστιτούτο Παστέρ!!!!

ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ Ακούσιος Εγκλεισμός στο Ψυχιατρείο του Γάλλου Καθηγητή Θεραπευτικής Χημείας ,Φαρμακοκινητικής του Fourtillan που θεωρεί επικίνδυνο το εμβόλιο και συμμετείχε στο φιλμ ”Hold Up” που πρόβαλε την άλλη άποψη για την πανδημία. ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

dimpenews.com