ΑΙΣΧΟΣ: Παρέλυσε 40χρονη νοσηλεύτρια μητέρα 2 παιδιών μετά το δεύτερο εμβολιασμό με Pfizer, στην Κέρκυρα. Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: είναι στο αναπηρικό ευθύνεται ο εμβολιασμός!!!

Μια 40χρονη νοσηλεύτρια, χωρίς υποκείμενο νόσημα, υπέστη παράλυση κάτω άκρων από αυτοάνοσο που παρουσίασε μετά τη 2η δόση εμβολίου. ”Κέρκυρα: Παρέλυσε νοσηλεύτρια ύστερα από τον δεύτερο εμβολιασμό με το εμβόλιο” αναφέρει το ΕΘΝΟΣ και γενικά ο ελληνικός τύπος.

To ίδιο μέσο μεταφέρει: Μια νοσηλεύτρια που έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου, στο νοσοκομείο της Κέρκυρας, παρέλυσε από το αυτοάνοσο νευρολογικό σύνδρομο Guillain-Barre. Δεν έχει εξακριβωθεί αν συνδέεται με το εμβόλιο, καθώς μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ανάλογη περίπτωση. Πρόκειται για μία 40χρονη νοσηλεύτρια, μητέρα δύο παιδιών.

Η νοσηλεύτρια έχει υποβληθεί σε αξονική, η οποία ήταν «καθαρή» κι εξετάζεται νευρολογικά από τους νευρολόγους για να διαπιστωθεί τι έχει συμβεί. «Εχουν παραλύσει τα κάτω άκρα της», όπως αποκάλυψε στο Open TV και στην «Ωρα Ελλάδος» ο πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος και το επιβεβαίωσε και ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης.

«Ηταν απολύτως καλά στην υγεία της, είναι σίγουρο ότι πρόκειται για παρενέργεια του εμβολίου, έχουν εμβολιαστεί 400.000 άνθρωποι και δεν είχαν πρόβλημα, αλλά λέμε ότι αυτή η συνάδελφος δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα υγείας. Εχω πλήρη συναίσθηση των λεγομένων μου. Το λένε και οι γιατροί εκεί ξεκάθαρα, ότι είναι παρενέργεια του εμβολίου. Είναι μια στους 400.000, δεν λέει τίποτα απολύτως αυτό για τον εμβολιασμό, δεν λέμε τίποτα κακό για το εμβόλιο, αντιθέτως, αλλά η συνάδελφος είναι σε αναπηρικό καροτσάκι και δεν μπορεί να σηκωθεί κι έχει τρομοκρατηθεί» τόνισε ο κ. Γιαννάκος.

Πρόσθεσε πως: «Εχει κάνει και τις δύο δόσεις εμβολίου, κι αμέσως μετά τη δεύτερη δόση ανέβασε πυρετό, είχε αφόρητους πόνους, ένιωσε παραλυσία και πήγε στο νοσοκομείο, όπως μου είπε ύστερα από επικοινωνία που είχα μαζί της».«Η νοσηλεύτρια αυτή τη στιγμή δεν περπατά, παρακολουθείται από τον θεράποντα ιατρό, είναι μια σοβαρή παρενέργεια του εμβολίου και πρέπει η εταιρεία να το δει με τους αρμόδιους και να αναλάβει το οικονομικό κόστος» κατέληξε.

Ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης επιβεβαιώνει την ύπαρξη του περιστατικού όπως τόνισαν οι ρεπόρτερ του Open TV, όμως οι γιατροί δεν έχουν πει ξεκάθαρα αν είναι παρενέργεια του εμβολίου.

Για το συμβάν έχει ενημερωθεί και ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

«Μετά τη δόση του δεύτερου εμβολίου, η συνάδελφός μου, όπως και πολλοί άλλοι συνάδελφοι, παρουσίασε πυρετό, μυαλγίες, όμως την χτύπησε ακόμα περισσότερο και υπέστη παράλυση κάτω άκρων. Της χορηγείται η κατάλληλη αγωγή. Είναι μάχιμη, δουλεύει 17 χρόνια στην πρώτη γραμμή, χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα. Είναι τρίτη-τέταρτη μέρα σήμερα» είπε η πρόεδρος εργαζομένων Νοσοκομείου Κέρκυρας Ν. Ιωάννου μιλώντας στην «Ωρα Ελλάδος». «Η νοσηλεύτρια αυτή τη στιγμή δεν περπατά, παρακολουθείται από τον θεράποντα ιατρό, είναι μια σοβαρή παρενέργεια του εμβολίου και πρέπει η εταιρεία να το δει με τους αρμόδιους και να αναλάβει το οικονομικό κόστος».”

Σύμφωνα με την ert ”Η πρόεδρος του Συλλόγου Νοσηλευτών της Κέρκυρας, Ντίνα Ιωάννου, επιβεβαίωσε το γεγονός, δηλώνοντας ότι πρόκειται για  40χρονη  νοσηλεύτρια της πρώτης γραμμής που δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα με την υγεία της. Η 40χρονη νοσηλεύεται  χωρίς δυνατότητα χρήσης των κάτω άκρων της.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Νοσηλευτών κάλεσε την εταιρεία εμβολιασμού να βοηθήσει τους θεράποντες ιατρούς και παράλληλα να καλύψει το κόστος της θεραπείας της.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Υπουργείο Υγείας, το οποίο προχωρά στην διερεύνησή του.”

Το σύνδρομο Guilain-Barré είναι μια σπάνια ασθένεια όπου το ανοσοποιητικό σύστημα επιτίθεται στο περιφερικό νευρικό σύστημα.

To εκβιαστικό πλαίσιο, τα πράσινα διαβατήρια, τα επιτακτικά διλήμματα, το μιντιακό μπούλινγκ στο υγειονομικό προσωπικό, οι αφόρητες πιέσεις στο εργασιακό περιβάλλον που υφίστανται οδηγεί εκών άκων τους υγειονομικούς σ΄έναν αμφίβολο εμβολιασμό. Πλήθος οι προειδοποιήσεις διεθνών ειδημόνων καθηγητών ότι μπορεί να προκαλέσουν αυτοάνοσα τα πειραματικά αυτά εμβόλια που για α΄ φορά χρησιμοποιούνται σε πληθυσμό…Λένε ότι είναι η μια περίπτωση στις τόσες ή δεν έχουν πληροφόρηση ή την αποσιωπούν τουλάχιστον 60.000 επίσημα καταγεγραμμένες στον Π.Ο.Υ για τις παρενέργειες και το πιο σημαντικό κανείς δεν ξέρει τι θα επακολουθήσει μακροπρόθεσμα…Επίσης βγάζουν κάποιους ειδήμονες που προεξοφλούν ότι θα περπατήσει ξανά .. κάνουν και τους προφήτες για να μετριάσουν το σκάνδαλο….

dimpenews.com

One thought on “ΑΙΣΧΟΣ: Παρέλυσε 40χρονη νοσηλεύτρια μητέρα 2 παιδιών μετά το δεύτερο εμβολιασμό με Pfizer, στην Κέρκυρα. Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: είναι στο αναπηρικό ευθύνεται ο εμβολιασμός!!!

Comments are closed.