ΜΑΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! Χτύπησαν πορεία κατά της υγειονομικής χούντας στη Λευκωσία..Άνοιξαν κεφάλια, Χτύπησαν γυναικόπαιδα!!ΒΙΝΤΕΟ

”Άγρια επεισόδια αστυνομικών-πολιτών στη Λευκωσία” μεταφέρει το philenews.Το απόγευμα του Σαββάτου διαδηλωτές συγκρούστηκαν με την αστυνομία σε κεντρικούς δρόμους της Λευκωσίας, όταν αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν να διαλύσουν το πλήθος διαδηλωτών που διαμαρτύρονταν για τα περιοριστικά μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά και τη διαφθορά.Η αστυνομία χρησιμοποίησε αντλίες νερού, δακρυγόνα και γκλοπ για να καταστείλει το συνατγματικό δικαίωμα του συνέρχεσθαι που οι κορονοδημοκρατίες το κατάργησαν εν μια νυκτί προκαλώντας εκτροπή κι ανωμαλία… Με ιδιαίτερο μένος οι αστυνομικοί άνοιξαν κεφάλια. Μάτωσαν τον κόσμο.. Aν είχε λίγο τσίπα το καθεστώς θα όφειλε να έχει καταργήσει τα γκλοπ εκεί όπου Γκρίζοι λίγοι πολτοποίησαν με λοστούς και ξύλα το μάρτυρα Ισαάκ. ”..δυσανάλογη βία..

Η Αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις, ενώ επέβαλε πρόστιμα για παραβίαση των επιδημιολογικών μέτρων. 

Επεισόδια σημειώθηκαν σήμερα στο κέντρο της Λευκωσίας, με τους αστυνομικούς να προβαίνουν σε χρήση βίας κατά πολιτών, στο πλαίσιο διαμαρτυρίας ομάδων από αντιφασιστικό χώρο – Εξωκοινοβουλευτική Αριστερά – Ριζοσπαστική οικολογία. Η πορεία ονομάστηκε “Ως Δαμέ με τον κρατικό αυταρχισμό”.

Το ίδιο μέσο προσθέτει ”Σύμφωνα με πληροφορίες, όργανα της Αστυνομίας χτύπησαν διαμαρτυρόμενους με γκλοπ, έσυραν άτομα στο έδαφος, ενώ έκαναν χρήση σπρέι ατομικού εξοπλισμού. Επίσης έγιναν ρίψεις νερού με το όχημα “Αίαντας”. ” 

Ελληνοκύπριος πατάει με μπότα Ελληνοκύπριο…….

Άνανδρη και διχαστική ανθελληνική επίθεση όταν έχει αυτά τα χαρακτηριστικά που το κυπριακό μέσο αναφέρει: ”Χτύπησαν γυναικόπαιδα Την ώρα των επεισοδίων χτυπήθηκαν από αστυνομικούς γυναίκες και παιδιά. Η Αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις. Επίσης μοίρασε εξώδικα πρόστιμα, αφού έγινε παραβίαση επιδημιολογικών μέτρων.” Εντάξει οι χώρες μας είναι προτεκτοράτα πρέπει να το δείχνουμε τόσο εξώφθαλμα. Πριν χτυπήσετε Κύπριο κι Έλληνα πριν του ανοίξετε σαν τους Γκρίζους Λύκους το κεφάλι αναρωτηθείτε μήπως οι εντολές που δέχεσθε έρχονται απευθείας από ξένα ανθελληνικά κέντρα λήψης απόφασης……

Ο κυπριακός λαός έδειξε για μια ακόμη φορά ότι διαθέτει ισχυρό ένστικτο ελευθερίας και αυτοδιάθεσης όταν λαοί εκατομμυρίων λούφαξαν….

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έγιναν 10 συλλήψεις και επιβλήθηκαν 6 εξώδικα πρόστιμα. Αναφορικά με τις ρίψεις νερού, η Αστυνομία κάνει λόγο για απόκρουση ρίψεων πετρών και πορτοκαλιών από πλευράς διαδηλωτών. 

Τα πιο πάνω σημειώθηκαν στη λεωφόρο Στασίνου, στους γύρω δρόμους και στο πάρκο Κολοκάση. 

Η διαμαρτυρία οργανώθηκε από οργανωμένα σύνολα, τα οποία διαμαρτύρονται για τη διαχείριση της πανδημίας, αλλά και τη διαφθορά.

Υπενθυμίζεται ότι με αφορμή την πορεία, η Αστυνομία έχει εκδώσει από την Παρασκευή ανακοίνωση, με την οποία εφιστά την προσοχή σε όλους τους πολίτες, αφού απαγορεύονται οι μαζικές συγκεντρώσεις, ένεκα των επιδημιολογικών μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ. Οι διοργανωτές και οι διαδηλωτές εξέφρασαν επίσης οργή για την ανταπόκριση της κυβέρνησης στην πανδημία κορωνοϊού, η οποία έχει πλήξει την κυπριακή οικονομία και έχει προκαλέσει αυστηρούς περιορισμούς lockdown.

dimpenews.com