Γαλλία: Πάνω από 1 στους 4 τροφίμους ενός Γηροκομείου μολύνθηκαν με covid19 μετά την α΄ δόση εμβολίου Pfizer.


Στις 20 Γενάρη οι 42 τρόφιμοι ενός οίκου ευγηρίας στο Rémilly, στα νότια της Metz (Moselle),δέχθηκαν την α΄δόση της Pfizer.

Αλλά μια εβδομάδα αργότερα 11 από αυτούς και 5 εργαζόμενοι βρέθηκαν θετικοί coronavirus, αναφέρει το « L’Est Républicain ».

Ένα άτομο πέθανε. Πρόκειται για την νοτιο-αφρικάνικη μετάλλαξηπου διαδίδεται πιο γρήγορα.Στη συνέχεια όμως έγινε μαζικός έλεγχος και οι 14 τρόφιμοι βρέθηκαν μολυσμένοι. Αυτοί για την ώρα πάνε καλά ωστόσο.Ο ένας έχει ελαφρά συμπτώματα οι άλλοι είναι ασυμπτωματικοί.


Εκτός από την αυστηρή εφαρμογή μέτρων περιορισμού, οι τρόφιμοι περιορίζονται πλέον στα δωμάτιά τους. Ωστόσο, η ψυχαγωγία λαμβάνει χώρα στο διάδρομο, επιτρέποντας σε αυτούς να συμμετέχουν από το κατώφλι των δωματίων. Οι εκδρομές αναστέλλονται και απαγορεύονται οι επισκέψεις. Το ίδρυμα οργανώνει συνομιλίες μέσω βίντεο μεταξύ κατοίκων και συγγενών τους.lelibrepenseur 14/2/21

dimpenews.com

One thought on “Γαλλία: Πάνω από 1 στους 4 τροφίμους ενός Γηροκομείου μολύνθηκαν με covid19 μετά την α΄ δόση εμβολίου Pfizer.

Comments are closed.