Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Paul Ehrlich, 113 άτομα στη Γερμανία έχουν πεθάνει μετά από εμβολιασμό για Covid19.Ωστόσο οι επιστήμονες τ΄αποσυσχετίζουν.

Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Paul Ehrlich, 113 άτομα στη Γερμανία έχουν πεθάνει μετά από εμβολιασμό για Covid19. Σύμφωνα με την έρευνα Panorama, ωστόσο, δεν υπάρχει ούτε μία τεκμηριωμένη περίπτωση κατά την οποία ο εμβολιασμός είχε ως αποτέλεσμα θάνατο.
Μέχρι στιγμής, 113 άτομα στη Γερμανία έχουν πεθάνει μετά από εμβολιασμούς covid19 – αλλά οι επιστήμονες είναι ακάθεκτοι καθώς δεν υπάρχουν στοιχεία ότι θα υπάρξουν αυξημένοι θάνατοι που θα σχετίζονται με τον εμβολιασμό. Στην πέμπτη έκθεση ασφάλειας, οι επιστήμονες του Ινστιτούτου Paul Ehrlich (PEI) απαριθμούν σχολαστικά τους θανάτους και τα ποσοστά θνησιμότητας σε σχέση με τον εμβολιασμό κατά του Covid-19. Το έγγραφο των 19 σελίδων είναι δύσκολο να κατανοηθεί από έναν κοινό πολίτη: Εισάγουν τους 113 αναφερόμενους θανάτους ως τώρα .Αιτία ανησυχίας ή όχι; Για τον Thomas Mertens, ιολόγο και πρόεδρο της μόνιμης επιτροπής εμβολιασμού (STIKO), ένας αριθμός είναι αρχικά σημαντικός: 85 χρόνια. Αυτός δείχνει πόσο υψηλή είναι η μέση ηλικία του αποθανόντος: “Εάν εμβολιάζετε μια ομάδα ανθρώπων που ούτως ή άλλως έχουν στατιστικά υψηλό κίνδυνο θανάτου στο εγγύς μέλλον, τότε φυσικά μπορεί επίσης να συμβεί ότι κάποιος θα πεθάνει παρά αυτός ο θάνατος να σχετίζεται με τον εμβολιασμό. ” Ωστόσο, αυτό δεν έχει καμία σχέση με τον εμβολιασμό, αλλά αυτό ελέγχεται σε κάθε μεμονωμένη περίπτωση.

Λίγο μετά τον εμβολιασμό με το Covid-19, υπήρξαν επίσης κρούσματα covid19 σε ορισμένες εγκαταστάσεις λίγο μετά τον εμβολιασμό. 18 ηλικιωμένοι τρόφιμοι πέθαναν και σε γηροκομεία στο Λεβερκούζεν, και άτομα που είχαν ήδη εμβολιαστεί πέθαναν επίσης από τον ιό στο Uhldingen-Mühlhofen στη λίμνη της Κωνσταντίας. Μάλλον μολύνθηκαν χωρίς να εντοπιστούν τη στιγμή του εμβολιασμού ή η λοίμωξη έλαβε χώρα λίγο αργότερα. Ο ιολόγος Ulrike Protzer από το Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Μονάχου εξηγεί: «Αυτό ήταν σχετικά λίγο μετά τον εμβολιασμό, μην αναλάβει πλήρη προστασία εμβολιασμού. πρέπει.” Στις πρώτες 14 ημέρες μετά τον εμβολιασμό, το σώμα συσσωρεύει την ανοσοποιητική μνήμη. «Δεν υπάρχει ακόμη καλή προστασία από το ανοσοποιητικό σύστημα. Στη συνέχεια, μπορεί να συμβεί ξέσπασμα αμέσως μετά τον εμβολιασμό».

Το Ινστιτούτο Paul Ehrlich απαριθμεί επίσης 50 θανάτους μετά από εμβολιασμό για τους οποίους είναι άγνωστη η αιτία θανάτου. Η αυτοψία δεν ήταν συχνά εφικτή επειδή οι συγγενείς αρνήθηκαν: “Πολλοί λένε:” Δεν θέλω να ανοίξουν τη μητέρα μου. Τώρα πέθανε στην ηλικία των 90 και ας την αφήσουν έτσι”, λέει ο Showers. Χωρίς αυτοψία, ωστόσο, η αιτία θανάτου συχνά δεν μπορεί να αποσαφηνιστεί κατηγορηματικά. Προκειμένου να ελέγξουν αν ο εμβολιασμός έχει επίδραση στη θνησιμότητα, οι επιστήμονες αναρωτιούνται επομένως ένα ερώτημα: Είναι η θνησιμότητα υψηλότερη από αυτήν που θα περίμενε κανείς χωρίς εμβολιασμό, ή όχι; Πόσα άτομα συνήθως πεθαίνουν σε αυτήν την ηλικία; Για το σκοπό αυτό, το ποσοστό θανάτου των ατόμων άνω των 65 ετών συγκρίνεται με το ποσοστό θανάτου των εμβολιασμένων ατόμων άνω των 65 ετών.tagesschau 11.2.21

dimpenews.com

One thought on “Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Paul Ehrlich, 113 άτομα στη Γερμανία έχουν πεθάνει μετά από εμβολιασμό για Covid19.Ωστόσο οι επιστήμονες τ΄αποσυσχετίζουν.

Comments are closed.