Θάνατος εξπρές 85χρονου μόλις 8 λεπτά μετά τον σωτήριο εμβολιασμό του στην Κρήτη!Δεν έχει σχέση λένε οι γιατροί!!

Θάνατος εξπρές 85χρονου 8 μόλις λεπτά μετά τον σωτήριο εμβολιασμό του στην Κρήτη!Δεν έχει σχέση λένε οι γιατροί!!

”85χρονος κατέληξε στο ΠΑΓΝΗ, 8 λεπτά μετά τον εμβολιασμό έναντι του κορωνοϊούΈνας ηλικιωμένος περίπου 85 ετών έχασε την ζωή του σήμερα, 8 λεπτά μετά τον εμβολιασμό του έναντι του κορωνοϊού στο ΠΑΓΝΗ” αναφέρει το neakriti.gr. ”Δεν συνδέουν κατ’ αρχάς τον θάνατο με τον εμβολιασμό οι γιατροί.Πιθανότερη εκδοχή ο αιφνίδιος θάνατος – Κατεπείγουσα ιατροδικαστική εξέταση από τους γιατρούς του ΠΑΓΝΗ” προσθέτει η ίδια πηγή.

”Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη εκτίμηση αναφέρει πως μάλλον ο θάνατος δεν οφείλεται στον εμβολιασμό ούτε σε αναφυλακτικό σοκ και ότι πρόκειται για αιφνίδιο θάνατο που συνέπεσε χρονικά με τον εμβολιασμό.” Τί σύμπτωση στα όρια της συνομοσιολογίας..” Ο ηλικιωμένος φαίνεται να ήταν υπερτασικός.” φαίνεται….

Όταν ο ηλικιωμένος προσήλθε στο νοσοκομείο, πήραν το ιστορικό του σύμφωνα με το πρωτόκολλο και δεν υπήρξε καμία αντένδειξη για τον εμβολιασμό..Σε 85χρονο δεν να αρκεί η βιολογική επιβάρυνση ως αντένεδειξη;;; στα όρια της ευθανασίας. Επίσης ήταν σε θέση ο υπερήλικας να συναινέσει νηφάλια στον εμβολιασμό του όπως προβλέπεται στο πλαίσιο Νυρεμβέργης και επίσης πόσο καλά ήταν ενημερωμένος για τις παρενέργειες; Ο 85χρονος προσήλθε αυτοβούλως ή συνοδεύθηκε από οικείο πρόσωπο, ήταν σε θέση να γνωρίζει για τι ακριβώς πρόκειται είχε διαύγεια πνεύματος κι από που προκύπτει;;;;;;

”Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως 8 περίπου λεπτά μετά τον εμβολιασμό ο ηλικιωμένος έχασε τις αισθήσεις του, έγινε προσπάθεια καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης. 

Ο ηλικιωμένος επανήλθε για 5 λεπτά και στην συνέχεια έχασε και πάλι τις αισθήσεις του.  

Η προσπάθεια των γιατρών για να τον επαναφέρουν στην ζωή κράτησε περίπου 50 λεπτά ωστόσο παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών επήλθε το μοιραίο.” Tραγικό ο ακαριαίος χρόνος συσχετίζει οι πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις αποσυσχετίζουν κατά την πάγια παγκόσμια τακτική…. 

”Το γεγονός κρίνεται ούτως ή άλλως ιδιαίτερα σοβαρό και για αυτό οι επιστήμονες του ΠΑΓΝΗ το ερευνούν ήδη μεθοδικά και με ιδιαίτερη προσοχή.” Αντιφάσεις. Από τη μια επικοινωνούν στον κόσμο για να τον καθησυχάσουν ότι δεν συντρέχει λόγος κι από την άλλη ερευνούν .. αν δεν έχει καταλήξει η έρευνα αν δεν έχει γίνει ούτε νεκροψία πως συμπεραίνουν;;;;;; 

Ήδη ενημερώθηκε αμέσως κεντρικά το συντονιστικό του εμβολιαστικού προγράμματος και της φαρμακοεπαγρύπνησης του ΕΟΦ και τις πλήρεις απαντήσεις θα δώσει η ολοκληρωμένη ιατροδικαστική έρευνα. 

Αύριο το πρωί αναμένεται η πρώτη επείγουσα πράξη ιατροδικαστικής έρευνας στον 85χρονο, από τον Ανδρέα Κοντογιάννη, Πρόεδρο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας του ΠΑΓΝΗ, προκειμένου να δοθούν απαντήσεις στα ερωτήματα που προκύπτουν και να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο τυχόν σύνδεσης του θανάτου με τον εμβολιασμό, με την πρώτη εκτίμηση να αναφέρει πως μάλλον ο θάνατος δεν οφείλεται στον εμβολιασμό ούτε σε αναφυλακτικό σοκ και ότι πρόκειται για αιφνίδιο θάνατο που συνέπεσε χρονικά με τον εμβολιασμό….

Κατά πόσο αποτελεί απλή σύμπτωση ασυσχέτιστη με τον εμβολιασμό…Το φαινόμενο δεν είναι μοναδικό κυβερνητική έκθεση του Ηνωμένου Βασιλείου αποκαλύπτει ότι εκεί πέθαναν αμέσως μετά τη λήψη εμβολίου της Pfizer 7 άτομα: Σοκαριστική έκθεση του Ηνωμένου Βασιλείου για παρενέργειες εμβολίου: 107 νεκροί, οι 7 νεκροί αμέσως μετά τη λήψη,5 τυφλοί κ.α Βέβαια διερευνούν κι εκεί τη συσχέτιση!!!

dimpenews.com