ΤΟΝ ΕΣΩΣΕ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ Ντονμπάς. Τον είχε στο όχημα όταν γαζώθηκε από θραύσματα εκρηκτικού μηχανισμού στη Γκορλόβκα στο Ντονμπάς!

ΤΟΝ ΕΣΩΣΕ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ το όχημα γαζώθηκε από τα θραύσματα στη θέση του οδηγού αλλά ο Διοικητής “Dlinny” βγήκε ζωντανός με τη βοήθεια του σταυρού που είχε στο όχημα στη σημερινή απόπειρα κατά της ζωής του στη Γκορλόβκα στο Ντονμπάς …..Η βόμβα ήταν ισοδύναμη με πάνω από 300 γραμμάρια TNT και οι ειδικοί πιστεύουν ότι ενεργοποιήθηκε εξ αποστάσεως από τηλεχειριστήριο.

Στις 7:50 π.μ. σήμερα το πρωί, ένας διοικητής τάγματος της Λαϊκής Πολιτοφυλακής του ΛΔΚ οδηγούσε την κόρη του στο σχολείο στη Γκορλόβκα, όταν μια βόμβα κάτω από το αυτοκίνητο εξερράγη. Ο διοικητής δέχθηκε τραύματα από θραύσματα στα πόδια του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, αλλά είναι εκτός κινδύνου. Η κόρη του υποφέρει μόνο από διάσειση, μεταφέρθηκε επίσης στο νοσοκομείο.

Σταυρός κύριον όπλο κατά του διαβόλου, και των σκοτεινών μεθοδεύσεων των ζοφερών πολιτικών και παρακρατικών μηχανισμών ...Σταυρός ο αήττητος!!!«Χαίροις ὁ ζωηφόρος Σταυρός, τῆς εὐσεβείας τό ἀήττητον τρόπαιον”.

Αυτά να τα βλέπουν οι διώκτες του Σταυρού που φέτος τα Θεοφάνεια έφριξαν στη θέα του και σαν δαιμονισμένοι έγιναν διώκτες του…Από το μαρτυρικό Ντονμπάς των Ομολογητών και Νεομαρτύρων έρχεται το πρώτο μήνυμα ελπίδας σε αυτή τη σκοτεινή περίοδο του κορωνοφασισμού.. Οι δυνάμεις του ερέβους που κατάργησαν την Ανάσταση θα σαρωθούν ως η άμμος στο πέρασμα της θύελλας….που να έχουν συμμάχους όλη την οικουμένη…

dimpenews.com