Αμερικανός Πρέσβης: Προς Θεσσαλονικείς Α΄. ”Ο Albert Bourla, ένας περήφανος γιος της Θεσσαλονίκης, μια υπέροχη αμερικανική ιστορία…”

Ο Αμερικανός Πρέσβης: Προς Θεσσαλονικείς Α΄. ”Ο Albert Bourla, ένας περήφανος γιος της Θεσσαλονίκης, έχει διανύσει πολύ δρόμο. Μια υπέροχη αμερικανική ιστορία…” είναι το σχόλιο του Αμερικάνου Πρέσβη σήμερα στο twitter του που συμπίπτει με την επίσκεψη Biden σ’ ένα εργοστάσιο παραγωγής Pfizer στο Kalamazoo του Μίσιγκαν στην προσπάθεια του για αμερικάνικο πανεμβολιασμό..

Τα προσωπικά αισθήματα υπερηφάνειας που τρέφει για τον κ. Αλβέρτο ο κ. Πρέσβης δεν μας απασχολούν….Δεν είναι ωστόσο κομψό και δεοντολογικά ενδεδειγμένο από μια πόλη που διαθέτει εξαιρετικούς επιστήμονες με πρωτοφανές για την εποχή ήθος αν αναφερόμαστε στους γιατρούς της να θέλει να επιβάλει ως εμβληματική φιγούρα έναν ικανό προφανώς κτηνίατρο που τυγχάνει Διευθύνων Σύμβουλος μιας αμερικάνικης φαρμακοβιομηχανίας της Pfizer…..Δεν μας αφορά η προσωπική διαδρομή κανενός.. Αυτό που απασχολεί σήμερα τους Θεσσαλονικείς είναι ότι η πόλη θάφτηκε για 1,5 χρόνο για ένα θέμα που διαχειρίζεται και ο κ. Μπουρλά ,η οικονομική εμπορική κοινωνική εκπαιδευτική ακαδημαϊκή πολιτισμική θρησκευτική πνευματική της ζωή παρέλυσε η πολιτική ούτως ή άλλως είναι ανύπαρκτη στα προτεκτοράτα νεοαποικίες των ΗΠΑ την ίδια ώρα που η εταιρία όπου ο προβεβλημένος από τον Αμερικάνο πρέσβη κ. Μπουρλά προΐσταται θησαυρίζει με σκληρό deal κατά των λαών…30 δις ευρώ απαίτησε η εταιρεία του από την ΕΕ…

” οι εταιρείες Pfizer/BioNTech ζήτησαν 54,08 ευρώ ανά δόση εμβολίου, σε μια αρχική πρόταση που έκαναν τον Ιούνιο του 2020 στην ΕΕ, σύμφωνα με εμπιστευτικό έγγραφο που επικαλούνται η εφημερίδα Sueddeutsche Zeitung και οι δημόσιοι ραδιοτηλεοπτικοί σταθμοί NDR και WDR.

Δηλαδή, η συνολική τιμή που θα καλείτο να πληρώσει η Ευρωπαϊκή Ένωση για 500 εκατομμύρια εμβόλια θα ήταν περίπου 27 δισεκατομμύρια ευρώ! Το εν λόγω εμβόλιο θα ήταν έτσι κατά 20 φορές ακριβότερο από αυτό της AstraZeneca.”

Η κερδοσκοπία σε εποχή κρίσης δεν είναι ό,τι πιο υγειές….γιατί υπερκοστολόγηση προσάπτει στη σύμπραξη εταιρειών η ειδησεογραφία..

Επίσης μπορεί ο πρέσβης να θριαμβολογεί αλλά από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού έρχονται δυσοίωνα μηνύματα για τον πανεμβολιασμό: ΗΠΑ: σχεδόν 1.000 θάνατοι μετά τον εμβολιασμό.15.923 παρενέργειες.Το 1/3 αυτών των θανάτων εντός 48 ωρου από εμβολιασμό.Το 30% υγειονομικών αρνητές στον εμβολιασμό όπως και το 1/3 στρατιωτών!

Aλλά κι Ισραηλινοί επιστήμονες δεν συμμερίζονται τις ζητωκραυγές του κ. Πρέσβη για το εμβόλιο Pfizer…Ο γιατρός,ερευνητής Hervé Seligmann Πανεπιστήμιο Aix-Marseille και ο Haim Yativ για εμβολιασμό σε Ισραήλ: είναι ένα νέο Shoah (Ολοκαύτωμα), οι εμβολιασμοί προκάλεσαν περισσότερους θανάτους απ’ ό,τι ο covid19.Aναντιστοιχία δεδομένων αρχών και της πραγματικότητας! BINTEO

H τελική αποτίμηση των πειραματικών εμβολίων άλλωστε θα γίνει εν καιρώ αφού δεν έγινε ποτέ η 3η φάση κλινικών δοκιμών για μακροπρόθεσμες παρενέργειες….

O κ. Πρέσβης προσφέρει κακές υπηρεσίες στον κ. Μπουρλά γιατί είναι γνωστά τ΄αντιαμερικανικά συναισθήματα που τρέφει ο ελληνικός λαός λόγω των και κατ΄ομολογία ιστορικών λαθών που διέπραξαν οι ΗΠΑ εις βάρος του.Η Θεσσαλονίκη έχει μακραίωνη ιστορία και βαθιές πολιτισμικές ρίζες για να μετατραπεί σε Pfizerούπολη…Για Δήμαρχο τον πάτε; Tέτοια προώθηση δεν έχει γίνει σε κανέναν άλλον Θεσσαλονικέα..

Εντάξει και το θαυματουργό VIAGRA της Pfizer είναι αλλά δεν μας το κάνατε θέμα ..

Η Θεσσαλονίκη κι ο λαός της λόγω της πολιτισμικής του συνέχειας που χάνεται στα βάθη των αιώνων κάτι που δεν διαθέτει το νεοπαγές έθνος σας κ. Πρέσβη έδωσε καταφύγιο όχι μόνο στους προγόνους μετοίκους του κ.Μπουρλά αλλά και λόγω χριστιανικών καταβολών και δημοκρατικής ευαισθησίας διέσωσε διακινδυνεύοντας τους ομοφύλους του κατά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο από τους ναζιστές…Η Θεσσαλονίκη και το δημοκρατικό φρόνημα του λαού της έδωσε στον κ. Μπουρλά γιο μειονότητας τη δυνατότητα ισότιμης πρόσβασης στο κοινωνικό της γίγνεσθαι ν΄αναδειχθεί να σπουδάσει και στη συνέχεια ν΄ακολουθήσει τις προσωπικές του φιλοδοξίες…

Κι αν αμφιβάλετε ότι ήταν το χριστιανικό ήθος των απλών ανθρώπων της Θεσσαλονίκης που συνέβαλε στο γλιτωμό αρκετών Εβραίων της πόλης διαβάστε το Le sacrement du frere της Mere Marie Skobtsov που πήρε τη θέση Εβραίου στις υψικάμινους των στρατοπέδων συγκέντρωσης πιστή στο αυτοθυσιαστικό του Μεσσία Ιησού και σήμερα έχει επίσημα αγιοκαταταχθεί από την Ορθόδοξη Εκκλησία.Γιατί θα το ξέρετε για τον χριστιανισμό ο Θεός αγάπη εστί εις το διηνεκές αξιότιμε κ. Πρέσβη…

Η Θεσσαλονίκη έχει μια μακρά ιστορία με επιφανή τέκνα του Ιουδαϊσμού (ως και οι ρίζες του τ. Προέδρου της Γαλλίας Σαρκοζί σε αυτή την πόλη εντοπίζονται) που το πιο εξαίρετο ήταν ο μεταστραφείς στη Δαμασκό της Συρίας Απ. Παύλος που κήρυξε στις συναγωγές της Θεσσαλονίκης τον ερχομό του Ιησού Χριστού του Θεανθρώπου και που συνέδεσε μια για πάντα το όνομα του με την Πόλη λόγω των ιστορικών επιστολών που απευθύνει στους Θεσσαλονικείς χαράζοντας ανεξίτηλα το αμετακίνητο ιστορικό πεπρωμένο της.

Lockdown στον Εύοσμο και στο Κορδελιό… για μια ακόμη φορά με περικυκλωτικές κινήσεις στην περιφέρεια η πόλη απειλείται με νέο γενικό lockdown, πολιορκείται καθώς μπαίνουμε….. αύριο στην περίοδο του Τριωδίου..!!!

Γιατί αυτή η επιλεκτική ευαισθησία και προώθηση ανάδειξη εκ μέρους του κ. Πρέσβη; Γιατί ούτε μια καλή κουβέντα για τον μεγαλύτερο Επιδημιολόγο του κόσμου τον Καθηγητή του Πανεπιστημίου Stanford στις ΗΠΑ τον John Ioannidis που :Σε μελέτη των υγειονομικών πολιτικών ανά τον κόσμο ο no1 Επιδημιολόγος, ο Ελληνοαμερικανός Καθηγητής του Πανεπιστημίου Stanford ο John Ioannidis απέδειξε: δεν υπάρχει καμιά διαφορά επίδοσης μεταξύ χωρών με lockdown και χωρίς!!

Ο Καθηγητής Λοιμωξιολόγος Didier Raoult αποκαλεί τον Έλληνα Καθηγητή Επιδημιολογίας John Ioannidis ”τον πιο μεγάλο παγκόσμιο σταρ της Επιδημιολογίας, το νο1 Επιδημιολόγο στον κόσμο” και λέει lockdown και μέτρα είναι αναποτελεσματικά!!

Από τη σύγκρουση των φονταμενταλισμών στη σύγκρουση των μυστικισμών… Τι εννοεί ο ….. καθηγητής Ιωαννίδης; Συνέκρινε τους πολιτικούς με φυλάρχους που καλούν τους μάγους-επιδημιολόγους για να κάνουν ανθρωποθυσίες .. δια lockdown…

dimpenews.com