Υγειονομικό απαρτχάιντ: στο Ισραήλ ανοίγει την Κυριακή η εστίαση μόνο για τους εμβολιασμένους. Στις ΗΠΑ χωρίς μάσκα σε εσωτερικούς χώρους μόνο οι εμβολιασμένοι..

Όλες οι καφετέριες και τα restaurants, η εστίαση δηλαδή θα ανοίξει αυτή την Κυριακή στο Ισραήλ μόνο για τα άτομα που διαθέτουν διαβατήριο εμβολιασμού στα καθ’ ημάς αποκαλούμενο πιστοποιητικό εμβολιασμού.Στο Ισραήλ πάνω από το 50% του πληθυσμού εμβολιάστηκε. (I24)

Αντίθετα λιγότερο από το 5 % των Ευρωπαίων εμβολιάστηκαν καθώς ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός αναφέρει το lesoir.

Κουρελόχαρτο το Σύνταγμα, ισονομία και ισοπολιτεία παρελθόν στις κορονοδημοκρατίες.Αυτό οραματίζονται και οι δικοί μας γι αυτό έφτιαξαν φυλακές υψίστης ασφαλείας μ΄ακτίνα προαυλισμού μόνο 2 χλμ στους πολίτες;; Γκετοποίηση ναζιστικού τύπου πληθυσμών, υγειονομικό απαρτχάιντ. H πίεση αυξάνεται στην Ελλάδα για να ασκηθεί εκβιαστικά το θέμα εμβολιασμού κατά παραβίαση κάθε διεθνούς συνθήκης και νομοθεσίας ως προς το ιατρικό Δίκαιο.Εκτροπή.Υπό ομηρία ο πληθυσμός τα παιδιά και η τρίτη ηλικία όλοι ανεξαιρέτως ευπαθείς ομάδες και μη.. Ομηρία…. Καταναγκαστικά εμβόλια.Το εμβόλιο ως κοινωνικός εκβιασμός.Βιασμός συνείδησης. Βασανιστήριο η καταναγκαστική εκβιαστική ιατρική πράξη κατά ασθενή και στη συγκεκριμένη περίπτωση μη ασθενή.

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (Centers for Disease Control and Prevention – CDC ) το κορυφαίο εθνικό ινστιτούτο δημόσιας υγείας το CDC ανακοινώνει ότι οι εμβολιασμένοι Αμερικανοί κατά COVID-19 μπορούν να συγκεντρώνονται σε εσωτερικούς χώρους χωρίς μάσκες αναφέρει το Fox News.

Ολοκαύτωμα ελευθεριών, νομική βαρβαρότητα, ρατσισμός,το απόλυτο καθεστώς διακρίσεων ….

dimpenews.com