ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ: Έπεσαν Ιεροί βράχοι των Μετεώρων από τον ισχυρό μετασεισμό 6,0 Ρίχτερ!

Και πάλι σεισμός τώρα το twitter έγινε πλέον σεισμογράφος, Λίγο μετά τον μεγάλο σεισμό 6.0 Ρίχτερ και πάλι στην Ελασσόνα που σείστηκε όλη η χώρα τώρα ένας ακόμη σεισμός 5.3 Ρίχτερ αισθητός και πάλι παντού..Δυο νέοι μεγάλοι σεισμοί την Πέμπτη το βράδυ. Πτώση των ιερών βράχων στα Μετέωρα. ”Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πτώσεις βράχων από τις κορυφές των Μετεώρων” μεταφέρει το trikalaola.gr σε άρθρο με τίτλο ΕΚΤΑΚΤΟ: Έπεσαν βράχοι των Μετεώρων από τον ισχυρό μετασεισμό! ”Αποκολλήθηκε βράχος των Μετεώρων από τον σεισμό και έπεσε κοντά σε σπίτια” μεταφέρει το tameteora.gr.

”Η τελευταία σεισμική δόνηση που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης προκάλεσε την αποκόλληση βράχου των Μετεώρων, που έπεσε σε απόσταση λίγων μέτρων από σπίτια και από τον ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Όπως κατέγραψε η ιστοσελίδα tameteora.gr, ο βράχος αποκολλήθηκε από τη μικρή Αϊά, ενώ το ευτύχημα είναι ότι δεν προκλήθηκαν ζημιές” προσθέτει το ίδιο μέσο!”Σύμφωνα με μαρτυρίες πολίτες που βρέθηκαν στον δρόμο των Μετεώρων την ώρα του σεισμού άκουσαν να πέφτουν βράχοι στην περιοχή του Παντοκράτορα, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει ορατές ζημιές.”

Απαγόρευσαν Τσικνοπέμπτη και Καθαρά Δευτέρα πάνε για Β΄ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ Β΄ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ.

Η χώρα πρωτοστατεί στην υλοποίηση καθυπόταξη του ανθρώπου με πράσινα διαβατήρια κλπ με εμβολιασμό ως κοινωνικό εκβιασμό. Τρέχουν πολιτικές παγκοσμίως ηλεκτρονικού μπρασελέ στους πολίτες μη δυνατότητα εργασίας δηλ να μην μπορείς να ζήσεις να πουλάς και ν΄αγοράζεις αν δεν έχεις εμβολιαστεί. Οι πολίτες μαρκάρονται ψηφιακά σε εμβολιασμένους με δικαιωμάτα και ανεμβολίαστους πληβείους..

dimpenews.com