Με τούρκικα drones (Karayel) πολεμάει την πολιορκούμενη Υεμένη η Σ Αραβία! M’ επίθεση με 14 drones και 8 βαλλιστικούς πυραύλους απάντησε η Υεμένη στο βομβαρδισμό της από το Ριάντ! ΒΙΝΤΕΟ

Σύμφωνα με κάποιες πηγές 20 πύραυλοι και drones των Χούτι Υεμένης έπληξαν διαλυστήρια Ras Tanura, και στρατιωτικές θέσεις σε Asir, Jizan και Dammam στη Σ Αραβία επιθέσεις και εκρήξεις σήμερα το απόγευμα, 7 Μαρτίου, στην περιοχή τριών πόλεων Dhahran, Dammam και Khobar στην ανατολική επαρχία της Σαουδικής Αραβίας ως απάντηση σ΄επίθεση νωρίτερα του Ριάντ στην πρωτεύουσα της Υεμένης.

Μια δήλωση που εκδόθηκε από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Υεμένης μέσω του εκπροσώπου του στρατηγούYahya Saree: Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε με 14 drones και 8 βαλλιστικούς πυραύλους. Στοχεύθηκε η Aramco στόχευσε το λιμάνι του Ras Tanura και άλλοι στρατιωτικοί στόχοι στην περιοχή Dammam στην επιχείρηση «Έκτη Διαδικασία Αποτροπής Εξισορρόπησης».


Άλλες στρατιωτικοί θέσεις στις περιοχές Asir και Jizan δέχτηκαν επιθέσεις από τέσσερα αεροσκάφη Qasef 2k και επτά πυραύλους Badr, και τα χτυπήματα ήταν ακριβείας.
Αυτή η στόχευση εμπίπτει στο πλαίσιο του φυσικού και νόμιμου δικαιώματός μας να ανταποκριθούμε στην κλιμάκωση της επιθετικότητας και στην πλήρη πολιορκία της αγαπημένης μας χώρας.
Υποσχόμαστε στο Σαουδαραβικό καθεστώς (σσ. των Ουαχαμπιτών,σαλαφιστών αποκεφαλιστών μήτρα της παγκόσμιας διεθνούς ισλαμιστικής τρομοκρατίας) οδυνηρές επιχειρήσεις, όσο συνεχίζει την επιθετικότητα και την πολιορκία της χώρας μας.


Νωρίτερα η ίδια αρχή ανακοίνωσε: στις 7 Μαρτίου 2021 η Άμυνα της Υεμένης κατέρριψε ένα τουρκικό αεροσκάφος επιτήρησης μάχης Karayel που ανήκε στη Σαουδαραβική Πολεμική Αεροπορία, ενώ διεξήγαγε επιθετικές αποστολές στον ουρανό του al-Jawf al-Mazariq, σήμερα το απόγευμα
Η στόχευση έγινε από έναν πύραυλο που δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί τονίζει το ανακοινωθέν.

Νωρίτερα σήμερα: η στρατιωτική συμμαχία που διευθύνεται από την θεοκρατική μοναρχία του Ριάντ εξαπέλυσε την Κυριακή μια επιχείρηση κατά της πρωτεύουσας της Υεμένης που ελέγχουν οι Houthis που έχουν πλειοψηφικά το λαικό έρεισμα.

Οι υγειονομικοί παγκόσμιοι Ανθρωπιστές τι κάνουν για το εμπάργκο κατά του λαού της Υεμένης;;;

dimpenews.com