Στις ΗΠΑ το υγειονομικό απαρτχάιντ δίνει καρπούς. Μόνο οι εμβολιασμένοι μπορούν να είναι χωρίς μάσκα!!

Στις ΗΠΑ το υγειονομικό απαρτχάιντ δίνει καρπούς. Οι υγειονομικές αρχές ανακοίνωσαν τη Δευτέρα ότι οι εμβολιασμένοι κατά Covid-19 οι υγειονομικώς νομιμόφρονες μπορούν έκτοτε να συγκεντρώνονται μεταξύ τους σε μικρές ομάδες στο εσωτερικό χωρίς να φέρουν μάσκες και χωρίς υποχρέωση σεβασμού της κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Οι προνομιούχοι εμβολιασμένοι οι ”ΚΑΘΑΡΟΙ” μπορούν επίσης να συγκεντρώνονται σε μια μόνο εστία κάθε φορά αν δεν υπάρχουν παράγοντες κινδύνου για Covid-19,δήλωσε σε συνέντευξη τύπου η Rochelle Walensky, η Διευθύντρια των Αμερικάνικων Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης και της μάχης κατά των ασθενειών (CDC), η κύρια ομοσπονδιακή υπηρεσία Δημόσιας Υγείας στη χώρα… Biden o Δημοκράτης… Βέβαια οι αρχές του ξέχασαν να δηλώσουν για πόσο καιρό οι αρνητές πειραματικών εμβολίων θα παραμείνουν μασκοκρατούμενοι…

dimpenews.com

One thought on “Στις ΗΠΑ το υγειονομικό απαρτχάιντ δίνει καρπούς. Μόνο οι εμβολιασμένοι μπορούν να είναι χωρίς μάσκα!!

  1. Μην μπερδεύετε πολιτείες. Άλλο Νέα Υόρκη που επιβάλλουν το παραπάνω, άλλο ΗΠΑ άλλο οι 28 Ρεπουμπλικανικές Πολιτείες που έχουν ελάχιστα έως καθόλου μέτρα και ο Μπάιντεν δεν έχει καμία εξουσία επάνω τους.

    Like

Comments are closed.