Από τη Νέα Σμύρνη… στη ”Νέα” Σμύρνη που θα είναι η Κύπρος. Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση σύμφωνα με την ανέκδοτη προφητεία του Αγ. Παισίου του Αγιορείτη. ..Ποδοπάτησαν και κομμάτιασαν Εικόνα της Παναγίας στο περιθώριο των επεισοδίων.Έρχεται Μίνι εμφύλιος στην Αθήνα και νέα εισβολή στην Κύπρο!!!!! ΒΙΝΤΕΟ

Από τη Νέα Σμύρνη στη ”Νέα” Σμύρνη που θα είναι η Κύπρος..Το πιο σημαντικό γεγονός έγινε στο περιθώριο των ταραχών…”Να μην ξημέρωνε ποτέ” τέτοια ήταν η μέρα η σημερινή ημέρα αποφράδα…..για τη χώρα που σηματοδοτεί πιθανόν την αντίστροφη μέτρηση των ραγδαίων εξελίξεων που σε ανέκδοτη προφητεία πριν αρκετά χρόνια έδωσε ο μέγας χαρισματούχος Καππαδόκης Άγιος Γέροντας Παίσιος ο Αγιορείτης…

Η μέρα είχε τη νέα μάχη της Νέας Σμύρνης είχε υπερογκώδη διαμαρτυρία συγκέντρωση κατοίκων κατά αστυνομικής βίας και περιοριστικών μέτρων είχε το σοβαρό τραυματισμό από ξυλοδαρμό όχλου αστυνομικού και τον τραυματισμό 3 ακόμη συναδέλφων του. Εικόνες χάους εξέγερση στις φυλακές σε μια χώρα που είναι στο απομονωτήριο στο πιο σκληρό και παρατεταμένο lockfdown ενός απέραντου υγειονομικού στρατόπεδου συγκέντρωσης… Αλλά πάνω απ΄όλα είχε την απαρχή των σημείων που δίνει ο Γέροντας που δείχνει ότι θα τρέξουν τα γεγονότα….

Μια ομάδα παιδιών νεαρών στη Ν Σμύρνη* ρίχνουν κατά τα σημερινά επεισόδια κάτω μια μεγάλη εικόνα της Παναγίας ανατύπωση που μετέφερε κάποιος με δίκυκλο σπάζουν το τζάμι της έχουν πετάξει κάτω στο οδόστρωμα έναν επίσης μεγάλο ξύλινο σταυρό κάποιος ή κάποια με μπότες κλωτσάει την εικόνα στο δρόμο. Όταν την επαναφέρει ο μεταφορέας και την τοποθετεί την εικόνα στο δίκυκλο 2 κοπέλες αρπάζουν την εικόνα και την κάνουν κομματάκια. Πάτησαν την εικόνα και την έκαναν κομφετί….Αυτά τα γεγονότα που θα πυκνώσουν στη συνέχεια είχαν προβλεφθεί από τον Άγιο..O Γέροντας είχε προβλέψει σχεδόν μια δεκαετία πριν ότι θα υπάρξει μεγάλο θέμα με τη δημόσια υγεία που θα προκαλέσει ταραχές κυρίως στην Αθήνα που πιο έντονα θα ξεσπάσουν όταν αποκαλυφθεί μια απόρρητη πληροφορία που θα σημάνει ανατροπή στα τεκτενόμενα.

Το ένοχο μυστικό

όπως έλεγε ένα άλλο τραγουδάκι έχει να κάνει με τον Υμητό ”εκεί ψηλά εκεί ψηλά στο Υμητό υπάρχει κάποιο μυστικό”…Ξέρουμε ακριβώς το περιεχόμενο του μυστικού δεν το αποκαλύπτουμε ώσπου να διαφανεί μέσα από τα γεγονότα. Ήδη σήμερα πήραμε μια πρώτη γεύση. Δεν προτρέχουμε περιμένουμε και είμαστε σίγουροι ότι αν κάποιος εκτός από τους εμπλεκόμενους προγνωρίζουν είναι οι διορατικοί Άγιοι….Σημειωτέον ότι για πρώτη φορά δημοσιοποίησαμε την προφητεία το 2019 κι ενώ ακόμη πουθενά δεν υπήρχε ακόμη καμιά νύξη για θέμα δημόσιας υγείας ούτε το όνομα του κορωνοιού δεν είχε ακουστεί τότε….

Ανέκδοτη προφητεία του Αγ. Γέροντος Παισίου του Αγιορείτη για τα επερχόμενα δεινά στην Κύπρο που δόθηκε πριν 7 χρόνια σ΄ενύπνιο-όραμα..

Σε σαλόνι μεγαλοαστικής οικίας στην Ελλάδα ο Γέροντας Παίσιος διδάσκει τα επερχόμενα..Καθώς μιλά στον τοίχο σαν σε οθόνη προβάλλονται τα γεγονότα/ πόλεμος.. Ένας καλόγερος τότε καταφθάνει στο σπίτι αλαφιασμένος και ανακοινώνει πως έφθασε από την Κύπρο και διηγείται τις σφαγές και τα πάθη που υπέστη εκ νέου η μαρτυρική νήσος….Άνθρωποι και παιδιά σε φυγή για να σωθούν, κυνήγι…..Τουρκοκύπριοι εξαναγκάζονται από κατοχικές δυνάμεις να προβούν σε σφαγές. Οι ενδοιασμοί τους είναι έκδηλοι από εκφράσεις μορφασμούς αλλά στο τέλος υπακούουν στις εντολές και μακελάρουν κόσμο….Στην Αθήνα έχουν ξεσπάσει ταραχές οδομαχίες οι νεοναζί χαρακώνουν κοπέλες και κάνουν το χάραγμα της σβάτσικα στο πρόσωπο και οι νεόκοποι ιδεολογικοί τους αντίπαλοι συγκεντρώνουν εικόνες και τις ποδοπατούν σε κεντρικές πλατείες. ( σήμερα ήταν η αρχή) Έκτροπα.. Οι ταραχές ξέσπασαν όταν ανακαλύφθηκε και διέρρευσε στην κοινή γνώμη ένα μυστικό υψίστης ασφαλείας αναφορικά με βάσεις Υμηττού που έχει να κάνει με τη δημόσια υγεία…

*μαρτυρία κατοίκου εξωτερικού..” Δημοσιεύθηκε στις 21/12/19.

Αν αποδειχθούν έτσι όπως τα προβλέπει ο Γέροντας έρχεται μεγάλη αναμπουμπούλα και ταραχές κυρίως στην Αθήνα (βλ. Σύνταγμα) στα πλαίσια μίνι εμφυλίου και με αφορμή θέμα Δημόσιας Υγείας αποσταθεροποίηση και εθνική τραγωδία απώλεια τμήματος Κύπρου σφαγές..όπου θα γίνει η ”Νέα” Σμύρνη με την άλλη έννοια της χαμένης πατρίδας..

*YΓ. το ρεπορτάζ πιστοποιεί ακόμη περισσότερα τα λεγόμενα του Γέροντα αφού ”μερίδα διαδηλωτών είχε  φέρει μαζί της στην διαδήλωση υπέρ του Κουφοντίνα στο κέντρο της Αθήνας χθες,  θρησκευτικές εικόνες με σκοπό να τις  καταστρέψουν.(σσ.συγκεντρώνουν εικόνες και τις ποδοπατούν σε κεντρικές πλατείες λέει η πρόρρηση). Ένας διερχόμενος άνδρας επιχείρησε να σώσει μία από αυτές, της Παναγίας, ωστόσο ήρθε αντιμέτωπος με το μένος των  συγκεντρωμένων.”

dimpenews.com