Η Επόμενη μέρα… στην Ελλάδα….

Η αναταραχή γενικεύεται χθες ήταν η Νέα Σμύρνη σήμερα η Νίκαια…Η κατάσταση φαίνεται να διαφεύγει από κάθε έλεγχο. Ο Έλληνας δεν θέλει να ζήσει στην ψηφιακή στεριά που του επιβάλουν ξένα και παγκόσμια κέντρα λήψης απόφασης βλ. Νταβός κ.α καθότι ιχθύς λαός της θάλασσας στη ψηφιακή στεριά δεν ζει το ψάρι!!

Ως και ο ειδήμονας κ. Αθ. Δρούγος μίλησε σήμερα σε κανάλι για επερχόμενη αποσταθεροποίηση και είπε ότι στην Ελλάδα εφαρμόστηκαν σκληρά διαρκή αλλά αναποτελεσματικά λοκ ντάουν, ότι οι πολιτικές εξελίξεις θα επιταχυνθούν μέσα στο καλοκαίρι.

Αυτό που κανείς δεν λέει είναι ποια θα είναι η επόμενη μέρα και η επόμενη μέρα θα είναι όπως διαφαίνεται μια Ελλάδα διχασμένη με πόλωση στο κατακόρυφο με εμφύλιες ταραχές με αποσταθεροποίηση με αναμόχλευση μίσους προς επωφέλεια των αντιπάλων που εποφθαλμιούν ανοιχτά και σφετερίζονται εθνικά θέματα. Πάντα η ανωμαλία κι η η πολιτική εκτροπή όταν συνέβαινε κατέληγε σε εθνική τραγωδία. Και πολιτική εκτροπή υπάρχει με Σύνταγμα που έχει καταλυθεί και έχουν καταστρατηγηθεί οι πυλώνες του κι έχουν σαρωθεί ως και τ΄Αναφαίρετα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Οι επώνυμοι τηλεΥγειονομικοί που συνεργάστηκαν στην κατεδάφιση αυτού που είχε απομείνει από την ελληνική Δημοκρατία είναι σίγουρο ότι θα λογοδοτήσουν κάποια στιγμή γιατί πέραν την επιστημονικής τους ιδιότητας λειτούργησαν παρακάμπτοντας την έννοια του πολίτη και απαίτησαν από τους Έλληνες πολίτες ως και σήμερα να εκχωρήσουν και την τελευταία σπιθαμή της ιδιότητάς τους ως πολίτες και να ζήσουν στην υγειονομικίστικη ζούγκλα της απαγόρευσης κυκλοφορίας υπό όρος ΚΑΤΟΧΗΣ και του εσαεί λοκ ντάουν.

Το καίριο ερώτημα είναι αν υπάρχει κρυφή ατζέντα με την οποία κυβερνήθηκε ο τόπος στο μεγαλύτερο μέρος της μεταπολίτευσης. Από την εποχή του ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ το 81 που μετατρεπόταν σε κατάφαση ως το Δημοψήφισμα εμπαιγμό πρόσφατα, ως το Μακεδονικό που προέκυψε με αιφνιδιασμό και επιλύθηκε χωρίς εθνική συναίνεση και αποτελεί σπίλωση και μαύρη σελίδα στην ελληνική ιστορία αφού απεμπολήθηκε όλη η ελληνιστική περίοδος και τα επιτεύγματα μιας ολόκληρης περιόδου του ελληνικού λαού . Και όλα αυτά γιατί πίεζε το ΝΑΤΟ και η ΕΕ για την ένταξη της γείτονος που έμεινε στις καλένδες..

Μετά το Μακεδονικό που έμεινε …ο χαλβάς να τη θυμίζει σειρά έχουν τα ελληνοτουρκικά το ξέρουν πλέον και οι πέτρες. Η αποτίμηση και ο απολογισμός μιας κυβέρνησης γίνεται στο τέλος της θητείας της και τα δεδομένα δείχνουν ότι αυτή η κυβέρνηση θ΄αφήσει πίσω της μια μεγάλη μαύρη τρύπα ανοιχτή πληγή στα εθνικά θέματα. Δεν βιαζόμαστε να κρίνουμε την κυβέρνηση γιατί ο λογαριασμός έρχεται στο τέλος και τότε θα κριθεί η πορεία της και οι ιθύνοντες από τον ελληνικό λαό με βάση το τι του παραδίδουν. Παρέλαβαν κράτος ολόκληρη Θράκη ολόκληρο Αιγαίο, ελεύθερο το τμήμα της κυπριακής δημοκρατίας ως ανεξάρτητο κράτος την επομένη θα είναι άθικτα;;Ένας άλλος ειδήμονας ο κ. Μιχ. Ιγνατίου έγραψε ότι Μεγάλη Βδομάδα πάνε να σταυρώσουν την Κύπρο στη Γενεύη στη Πενταμερή. ΄Ηδη οι Τούρκοι επωφελούνται από την αποσταθεροποίηση και προβάλουν τα γεγονότα της Ν Σμύρνης.H Toυρκία καραδοκεί το TRT προβάλει τα γεγονότα της Ν Σμύρνης….

Που θα είναι ο Έλληνας πρωθυπουργός την 25η Μαρτίου την 200ή επέτειο της Επανάστασης που την είπαν παλιγγενεσία για να την μειώσουν;;; Ούτε ο Μακρόν δεν θα παραστεί μετά τον Πούτιν ακούγεται…Ούτε ο ελληνικός λαός δεν θα παραστεί με απαγόρευση.Τον ξεσηκωμό θα τον γιορτάσουν καθηλωμένοι οι νεοέλληνες ραγιάδες πολύ πατριωτικό το κάλεσμαΜε σχολεία κλειστά τι εορτασμό 200 χρόνων θα κάνετε..Τηλεκαθήλωση.. Άυλος εορτασμός..….Ο εθνομηδενισμός είναι πολύπλευρος και διαχέεται…Με κλειστές εκκλησιές θα γιορτάσετε την 200η επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης;;;;;;ένα γεγονός σταθμό στην Ευρωπαική ιστορία που ύμνησε όλος ο πολιτισμένος κόσμος και καθόρισε την πολιτική μοίρα της Ευρώπης;;;;Ενδεικτικό είναι ότι το Βέλγιο η καρδιά της ΕΕ στο πρελούδιο του νυν Συντάγματός του κάνει ιδιαίτερη μνεία στην Ελληνική Επανάσταση.

Το Χρονικό ενός προαναγγελθέντος του γνωστού θανάτου έχει δρομολογηθεί για να σκιάσει τη πιο Φοβερή Ημέρα του Ελληνισμού;;;

Όταν κλείσει το συριακό και βαίνει προς εκτόνωση -με διαμεσολάβηση πλέον Ρωσίας και στα ισραηλινοσυριακά με ανθρωπιστικές πρωτοβουλίες Ρωσίας για διάφορα θέματα τελευταία αυτό διαφαίνεται ( επιστροφή ισραηλινής κοπέλας που διέσχισε τα σύνορα, ανακάλυψη κι επιστροφή λειψάνων Ισραηλινού πράκτορα που θανατώθηκε στη Συρία τη δεκαετία του 50)- τότε ανοίγουν τα ελληνοτουρκικά τα γεγονότα είναι μπροστά αυτοί που ήξεραν και δεν μίλησαν θα έχουν την ευθύνη….

Όσο για τη βία η χειρότερη μορφή βίας είναι η φτώχεια λέει ο Γκάντι. Ήδη ανακοινώνουν υπό τη μορφή διαρροής τα νέα μνημόνια τη νέα πτωχοποίηση του λαού… Αυτοί που καταδικάζουν τη βία από όπου κι αν προέρχεται και καλά κάνουν ας μέμφονται και τη δική τους βία κατά του λαού για την άσκηση της οικονομικής βίας για την στέρηση και της πιο στοιχειώδους ελευθερίας στα υγειονομικά στρατόπεδα ψηφιακής συγκέντρωσης στην Υγειονομική Κατοχή της απαγόρευσης κυκλοφορίας και στρατιωτικού νόμου.Δεν υπάρχει λαός στον κόσμο που να μην αντέδρασε σε Απαγόρευση Κυκλοφορίας διαχρονικά επομένως να μην πέφτουν από τα σύννεφα από την Ευρώπη ως τη Λατινική Αμερική παντού και πάντοτε ο στρατιωτικός νόμος έβγαλε τον κόσμο στο δρόμο…Είναι μια προγραμματισμένη σύγκρουση και γιατί στην Ελλάδα σε μια χώρα με ανάλογα στο παρελθόν τραύματα κατ΄εξαίρεση εφαρμόστηκε η πιο σκληρή του εκδοχή;;;

Στη Ν Σμύρνη χθες υπήρξαν σκηνές πολέμου αλλά στο διάγγελμα του ο Έλληνας πρωθυπουργός ήταν καθησυχαστικός .. βιάστηκε άστοχα να μιλήσει για πόλεμο έφθειρε τον όρο όταν ο πόλεμος σε πολλά μέτωπα είναι ανοιχτός από εδώ και εμπρός!!!

dimpenews.com