Στο πιλοτικό Ισραήλ με Δικαστική Απόφαση τέθηκε σ΄αργία ανεμβολίαστος εργαζόμενος και Ιατρικό Κέντρο έθεσε σε αργία 80 ανεμβολίαστους από το προσωπικό!!ΟΠΟΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ

Ο εμβολιασμός δεν θα είναι υποχρεωτικός για όλους αλλά για κάποιους θα είναι υποχρεωτικός αυτή είναι η νέα απόπειρα κοινωνικού εκβιασμού μέσω εμβολιασμού και ένα ακόμη βήμα για ενδεχόμενη καθολικότητα του μέτρου στη συνέχεια… Σύμφωνα με ένα reportage τη Δευτέρα το Ιατρικό Κέντρο Hadassah στην Ιερουσαλήμ πρόσφατα έθεσε σε αργία χωρίς αποδοχές 80 υπαλλήλους του που δεν εμβολιάστηκαν κατά του coronavirus.

Επίσης την Τρίτη , ένα δικαστήριο εργατικού δικαίου στο Tel Aviv εξουσιοδότησε μια πόλη στο κέντρο της χώρας την Kochav Yair–Tzur να θέσει σε αργία ( αναγκαστική άδεια χωρίς αποδοχές) έναν φροντιστή του ειδικού σχολείου που αρνήθηκε να εμβολιαστεί.

Η υπεράσπιση υποστήριξε πως ο πελάτης της είχε το δικαίωμα να μην εμβολιαστεί και δεν μπορούσαν να τον αναγκάσουν. Η απόφαση επέρχεται μετά τις δηλώσεις του Υπ. Υγείας Yuli Edelstein, που είπε ότι προσανατολίζεται να θεσπίσει νόμο που θα επιτρέπει στους εργοδότες να εμποδίζουν τους ανεμβολίαστους μισθωτούς να εργαστούν.

dimpenews.com