Δυο θάνατοι στη Σικελία κι ένας στην Αυστρία μετά τον εμβολιασμό με AstraZeneca.Διερεύνηση….

Σικελία οι νεκροί

Κι ενώ η Ευρωπαϊκή υπηρεσία Φαρμάκων ανακοινώνει σήμερα ότι σοβαρές αλλεργίες θα προστεθούν στις πιθανές παρενέργειες του εμβολίου AstraZeneca, σύμφωνα με την (Le Parisien) ανακοινώθηκε πως μια νοσοκόμα 49 ετών πέθανε κάποιες μέρες μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca στο τοπικό νοσοκομείο του Zwettl, στην Αυστρία. Μια 35χρονο συνάδελφός της ανέπτυξε πνευμονική εμβολή..Στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Σικελία 2 ακόμη θάνατοι μετά τον εμβολιασμό με Astra Zeneca από την ίδια παρτίδα και διεξαγωγή έρευνας.O αστυνομικός David Villa αξιωματικός στο εγκληματολογικό στην Catane κι αδερφός του φημισμένου φωτογράφου Fabrizio Villa πέθανε 7 μέρες μετά τον εμβολιασμό του κι ενώ αμέσως από την επομένη είχε αρχίσει να αισθάνεται άσχημα.Οι γιατροί διέγνωσαν στο νοσοκομείο μια βαθιά ενδοφλέβια θρόμβωση που στη συνέχεια προκάλεσε εγκεφαλική αιμορραγία.

Ο Stefano Parteno 43 ετών πέθανε από ανακοπή καρδιάς τη νύχτα Δευτέρα προς Τρίτη μετά τον εμβολιασμό του στο Augusta στις Συρακούσες αναφέρει το cronachedellacampania που αναφέρει ”έρευνα για τους δύο θανάτους στη Σικελία μετά το εμβόλιο Astrazeneca”.

Στην Αυστρία σε ανακοινωθέν το Ομοσπονδιακό Γραφείο για ασφάλεια φροντίδων της Υγείας (BASG) αποκάλυψε ότι μια 49χρονη νοσοκόμα πέθανε μερικές μέρες μετά μιας δόσης AstraZeneca. Το θύμα παρουσίασε σοβαρές διαταραχές πήξης αίματος. Οι υγειονομικές αρχές Αυστρίας αποφάσισαν ν΄αποσύρουν την παρτίδα του εμβολίου AstraZeneca, για να ξέρουν οι ερευνητές αν υπάρχει συσχέτιση.Μια έρευνα άνοιξε για πιθανή συσχέτιση.“Μέχρι τώρα δεν υπάρχει καμιά απόδειξη μιας αιτιώδους σχέσης με τον εμβολιασμό” δήλωσε το BASG.

Μετά την Ταϊλάνδη, Δανία, Νορβηγία και η Ρουμανία και η Βουλγαρία αναστέλλουν τώρα τον εμβολιασμό με AstraZeneca λόγω φόβων για θρόμβους πήξη αίματος…Είναι περίπου 10 χώρες που ανέστειλαν εμβολιασμό με AstraZeneca.

Μήπως θυμάται κανείς πω έκαναν οι εγχώριοι τηλεΥγειονομικοί που περίμεναν ως Μεσσία το εμβόλιο της Οξφόρδης;

dimpenews.com

One thought on “Δυο θάνατοι στη Σικελία κι ένας στην Αυστρία μετά τον εμβολιασμό με AstraZeneca.Διερεύνηση….

Comments are closed.