ΗΠΑ ΝΑΤΟ ΕΕ ΕΔΕΣΑΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ: ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ Σ’ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΘΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ!!! Η ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΑΣΑΝΤ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΜΑΣΟΝΙΑ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ!!! ΒΙΝΤΕΟ

ΗΠΑ ΝΑΤΟ ΕΕ ΕΔΕΣΑΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ: ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΘΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ!!!

Η ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΑΣΑΝΤ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΜΑΣΟΝΙΑ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ! ο κάθε πολίτης έχει γαλουχηθεί με αυτές τις αρχές. Η Συρία γι αυτό μάτωσε και είναι ΣΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ…..

Στην ηρωική ελληνορθόδοξη ελληνιστική Σελευκόβουλο al Sukalabiya στην επαρχία Χάμα της Συρίας έγινε η κηδεία του Ορθόδοξου Μάρτυρα Hanna Karim Baniat που έπεσε εκτελώντας το πατριωτικό του καθήκον κατά των τρομοκρατών που πατρονάρει Ερντογάν και ΝΑΤΟ στο Idlib στον άξονα του Khan Al-Sabil. Η νεκρώσιμη ακολουθία έγινε στον μεστό από κόσμο χωρίς μασονική γεωμετρική διάταξη πιστών χωρίς μάσκα έμβλημα υποδούλωσης στο ναό Αγ Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.

Αυτές οι εικόνες είναι αποκαλυπτικές ότι αν δεν θέλεις να προδώσεις δεν γίνεσαι Ιούδας που να σε πολεμούν όλες οι κοσμικές δυνάμεις.

AΔΟΥΛΩΤΗ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ.…..ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΒΑΣΙΑΛΙΑΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ….

ΣΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΟΧΙ ΟΛΗ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΔΩΣΕ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ!!!!!

….

AΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ ΑΚΟΜΗ Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΜΟΣΧΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΜΠΡΟΣΩΠΟ ΘΕΟ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ ΦΩΤΟ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ 23 ΦΛΕΒΑΡΗ

dimpenews.com