Το ΝΑΤΟ διανέμει τεράστια χρηματικά ποσά και ναρκωτικά σε ένοπλες ομάδες προκειμένου να επιτύχει τους στόχους του στη Συρία.

Το ΝΑΤΟ διανέμει τεράστια χρηματικά ποσά σε ένοπλες ομάδες προκειμένου να επιτύχει τους στόχους του στη Συρία. Ένας Σύριος ”μαχητής” αποκάλυψε ότι τα κεφάλαια που διαθέτουν οι χώρες του ΝΑΤΟ για να εφοδιάσουν ένοπλες τρομοκρατικές ομάδες υπό τον έλεγχό τους στη Συρία λεηλατούνται συστηματικά από διοικητές πεδίου και αξιωματικούς του στρατού των ΗΠΑ που βρίσκονται στη χώρα και ελέγχουν τις δραστηριότητες των μαχητών. Ο Σύρος μαχητής Muayyad al-Yabeen, ο οποίος ήταν σε διάφορες τρομοκρατικές ομάδες και συνελήφθη από τις συριακές αρχές, δήλωσε:

«Η κλοπή γίνεται από τον Muhammad al-Tal, τον αρχηγό της λεγόμενης ομάδας« Κομάντο της Επανάστασης », και όλα αυτά γίνονται σε στενή συνεργασία με την αμερικανική ηγεσία που υπάρχει εκεί, και υπόσχονται να πληρώνουν μηνιαίο μισθό 700-800 $, αλλά στην πραγματικότητα κάθε άτομο λαμβάνει μόνο 300 $ καθώς τα υπόλοιπα κλέβονται.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα μέλη ομάδων που υποστηρίζονται από δυτικές χώρες, με επικεφαλής τις Ηνωμένες Πολιτείες, λαμβάνουν επίσης ναρκωτικά στο τέλος της ημέρας και όλοι αυτοί οι ”μαχητές” έχουν εθιστεί στα ναρκωτικά.

Ο Mouayyad al-Yabeen προσλήφθηκε από Aμερικανούς πράκτορες στο στρατόπεδο προσφύγων Rukban, το οποίο ελέγχεται από τον λεγόμενο Διεθνή Συνασπισμό (Δυνάμεις των ΗΠΑ), και εξήγησε ότι είχε ζήσει στο στρατόπεδο για αρκετά χρόνια, απέκτησε δύο εμπόρους, έλαβε χρήματα από το εξωτερικό και αγόρασε αυτό που χρειάζονταν οι μαχητές.

“Η αποστολή μας και ο στόχος των Αμερικανών ήταν να ανακαλύψουμε τις τοποθεσίες του συριακού στρατού και των Ρώσων”, δήλωσε ο ένοπλος που συνελήφθη από τις συριακές αρχές.

dimpenews.com