ΣΤΑΣΙΑΣΕ ο πρόεδρος Πυροσβεστών της Γαλλίας και έδωσε εντολή να σταματήσει ο εμβολιασμός με AstraZeneca καθώς 1 άνδρας του χαροπαλεύει στην εντατική 48 ώρες μετά το εμβόλιο!!

Ο επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Bouches-du-Rhône αναστέλλει κάθε εμβολιασμό με τo AstraZeneca μετά από πολλές παρενέργειες μεταξύ των πυροσβεστών κι ενώ η μια μετά την άλλη οι χώρες αναστέλλουν τον εμβολιασμό με το πολυδιαφημισμένο από τους Ιατρικούς Επισκέπτες Μεγαλοκαθηγηταράδες τηλε-διόσμους…
Το Medias Presse Info μόλις έλαβε αντίγραφο εσωτερικού εγγράφου από την πυροσβεστική υπηρεσία. Την Κυριακή 14 Μαρτίου 2021, ο συνταγματάρχης Grégory Allione, αρχηγός της πυροσβεστικής υπηρεσίας Bouches-du-Rhône, γράφει:

Κατόπιν σύστασης του επικεφαλής ιατρού, μετά τη δήλωση σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών 48 ώρες μετά την ένεση του εμβολίου AstraZeneca σε έναν από τους συναδέλφους μας, αποφάσισα να αναστείλω έως νεωτέρας αυτό το είδος εμβολίου στο προσωπικό. 13 (σημείωση συντάκτη: Υπηρεσία πυροσβεστικής και διάσωσης Bouches-du-Rhône).

Ενημερώνονται όλες οι αρχές διακυβέρνησής μας (Νομάρχης και Πρόεδρος) και ο περιφερειακός οργανισμός υγείας (ΓΔ ARS). Ο επικεφαλής ιατρός έρχεται σε επαφή με το κέντρο φαρμακοεπαγρύπνησης. Οι υγειονομικές αρχές είναι μαζί με τον συνάδελφό μας για να μελετήσουν όλα τα ιατρικά και επιστημονικά στοιχεία που σχετίζονται με τις τρέχουσες υποψίες μας.

Σας ευχαριστούμε που ενημερώσατε αυτούς και εκείνους που είχαν ραντεβού αύριο.

Θα αναζητήσουμε λύσεις για να εφοδιαστούν με άλλα εμβόλια για να συνεχίσουμε την εκστρατεία εμβολιασμού των μελών μας.

Αυτή η απόφαση επέρχεται μετά τις πληροφορίες που ελήφθησαν χθες, Σάββατο, σχετικά με τους πυροσβέστες οι οποίοι, μετά τον εμβολιασμό, έχουν παρενέργειες όπως βαθιά δυσφορία, και ορισμένοι από αυτούς βρίσκονται σε κατάσταση ασθένειας.

Την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021, ένα μέλος του πυροσβεστικού σώματος της Αρλ λιποθύμησε και είχε επανειλημμένα απώλεια συνείδησης. Αυτές οι απώλειες συνείδησης συνδέονται με καρδιακές μικρο-ανακοπές. Αυτός ο πυροσβέστης αναζωογονήθηκε από θωρακικές συμπιέσεις, μαλάξεις στο Arles Hospital Center και επί του παρόντος βρίσκεται στην εντατική θεραπεία. Ο εν λόγω πυροσβέστης είχε λάβει ένεση του εμβολίου AstraZeneca 48 ώρες νωρίτερα.

Αυτή η απόφαση του συνταγματάρχη Grégory Allione είναι ακόμη πιο σημαντική αφού είναι επίσης Πρόεδρος της Εθνικής Ομοσπονδίας Πυροσβεστών της Γαλλίας (285.000 πυροσβέστες).medias–presse-info 14/3/21

Η εξέλιξη αυτή επέρχεται καθώς στις περισσότερες από 10 χώρες που ανέστειλαν τον εμβολιασμό με AstraZeneca/Oξφόρδη προστέθηκε σήμερα κι η Ιρλανδία. Φαίνεται δεν είναι πειστικές οι εξηγήσεις που έδωσε εκ νέου σήμερα η εταιρία που ισχυρίστηκε ότι το εμβόλιο της δεν προκαλεί σημαντικές θρομβώσεις…όχι μόνο ίσως θάνατο προκαλεί αν κρίνουμε κι από την περίπτωση του πυροσβέστη που δεν πήγε από φωτιά αλλά είναι στην εντατική και κατά τα φαινόμενα από το θαυματουργό…….. από φάρμακο…..

Η στάση του Αρχιπυροσβέστη και Προέδρου του Σωματείου Πυροσβεστών μαις ολόκληρης Γαλλίας μπορεί και να θεωρηθεί κι ως Στάση αφού η Γαλλία δια της κυβένησής της επίμένει να μην αποσύρει το συγκεκριμένο εμβόλιο παρ΄οτι είναι σχεδόν παλλαϊκό αίτημα στη χώρα αυτή.

dimpenews.com