Σε καραντίνα ο Άσαντ χορεύουν τα ποντίκια! Ο Χαλίφης Μακρόν στο πλευρό της Ισλαμιστικής Τζιχαντιστικής Τρομοκρατίας και της συμμάχου του ΝΑΤΟ-ικής Τουρκίας στο συριακό!!!

Αποκαλυπτική δήλωση Μακρόν σήμερα. Η Γαλλία ανανεώνει την υποστήριξή της Ισλαμιστικής Τζιχαντιστικής Τρομοκρατίας και της συμμάχου της ΝΑΤΟ-ικής Τουρκίας στο συριακό όπως έκανε 10 χρόνια ολόκληρα. Η δήλωση του είναι απροκάλυπτα φιλοτουρκική καθώς επέρχεται και λίγο μετά τη δήλωση Ακάρ του Υπ. Άμυνας Τουρκίας που κατηγόρησε το συριακό στρατό ότι στόχευσε κατεχόμενο διυλιστήριο στην Jarablus.

Με τη δήλωσή του αυτή ο Μακρόν υποστηρίζει ουσιαστικά τις δυνάμεις που μάτωσαν και το γαλλικό λαό που αποκεφάλισαν καθηγητές, παπά και πιστούς μέσα στη Γαλλία που ανατινάχθηκαν ως καμικάζι στο Μπατακλάν που εκτέλεσαν εν ψυχρώ διανοούμενους και σκιτσογράφους που πραγματοποίησαν σωρεία επιθέσεων κατά πλήθους με οχήματα που χτύπησαν και μάτωσαν Χριστουγεννιάτικες αγορές που έκαψαν την Παναγία των Παρισίων που βεβήλωσαν κάθε ναό στη γαλλική επικράτεια εν μέσω ασυλίας κι ατιμωρησίας …

”Εδώ και 10 χρόνια ο συριακός λαός ξεσηκώθηκε ειρηνικά για την ελευθερία και την αξιοπρέπεια. Παραμένουμε στο πλευρό του για ν΄απαντήσουμε στις ανθρωπιστικές ανάγκες να υπερασπιστούμε το διεθνές δίκαιο να πολεμήσουμε κατά της ατιμωρησίας να βρούμε μια πολιτική λύση τη μόνη πιθανή. ”έγραψε στο twitter.

Για να γράψει λίγο μετά στο συριακό λαό θέλω να πω: δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ αυτή τη μάχη.

Εν απουσία του Άσαντ που σύμφωνα με επίσημο ανακοινωθέν είναι σε καραντίνα 2 ή 3 εβδομάδων γιατί είναι θετικός στον covid19 και παρουσίασε κάποια συμπτώματα χορεύουν τα ποντίκια.

Το θράσος αυτό του Μακρόν και η αιφνίδια παρέμβαση του στο συριακό γεννά απορίες για την εξέλιξη της υγείας του Σύρου Προέδρου. Ξέρει κάτι περισσότερο ο Μακρόν και κάνει επανεκκίνηση; Δεύτερον ακούγεται αν και διαψεύδεται ότι υπάρχουν συρο-ισραηλινές διαπραγματεύσεις σ΄εξέλιξη σκάλωσε κάπου η δουλειά και βγήκε να πιέσει ο Μακρόν;;;;Πιάνει τόπο η ρώσικη διαμεσολάβηση σε αυτές τις διαπραγματεύσεις που θα σημάνουν το τέλος του συριακού 10 χρόνια μετά και θέλει να κάνει χαλάστρα; Σπεύδει να υποστηρίξει τους προδότες της χώρες του Σύρους Γενίτσαρους που περιμένουν τον Ερντογάν ως ελευθερωτή και δουλεύουν για το νεοθωμανικό επεκτατισμό που παιρνούν δύσκολες στιγμές με τ΄αλλεπάλληλα χτυπήματα των ρωσικών βαλλιστικών πυραύλων; Ο 10ετής πόλεμος της Συρίας φθάνοντας στο ανώτατο πλαφόν που έχει ορίσει άτυπα η διεθνής κοινότητα για κάθε πόλεμο θα ολοκληρωθεί και ο Μακρόν σε πανικό ψάχνει για ερείσματα για την επόμενη μέρα. Κατ΄αρχήν οι αποικιοκράτες δεν έχουν λόγο στις πρώην αποικίες τους. Οι λαοί ξέρουν, μην υποτιμάει κανείς και ποτέ κανέναν..

dimpenews.com

One thought on “Σε καραντίνα ο Άσαντ χορεύουν τα ποντίκια! Ο Χαλίφης Μακρόν στο πλευρό της Ισλαμιστικής Τζιχαντιστικής Τρομοκρατίας και της συμμάχου του ΝΑΤΟ-ικής Τουρκίας στο συριακό!!!

Comments are closed.