Μια μέρα αφότου εμβολιάστηκε με AstraZeneca εισήχθηκε σε νοσoκομείο ο Υπ. Υγείας της Αυστραλίας. Κι αυτό Ασυσχέτιστο!

Ο υπουργός Υγείας της Αυστραλίας Greg Hunt νοσηλεύτηκε μόλις μία μέρα μετά τη λήψη του εμβολίου COVID-19.
Ο υπουργός Υγείας της Αυστραλίας, Greg Hunt, υπεύθυνος για την εφαρμογή του προγράμματος εμβολίων κορωνοϊού της Αυστραλίας, νοσηλεύτηκε μόλις μία ημέρα μετά τη λήψη του εμβολίου AstraZeneca κατά COVID-19.
Το γραφείο του Γκρεγκ Χαντ την Τρίτη το βράδυ αποκάλυψε ότι ο υπουργός είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο με ύποπτη λοίμωξη και «κρατήθηκε όλη τη νύχτα για παρατήρηση και λαμβάνει αντιβιοτικά και υγρά».

«Ο υπουργός αναμένεται ν’ανακάμψει πλήρως», δήλωσε εκπρόσωπος σε δήλωση. “Η κατάστασή του δεν θεωρείται ότι σχετίζεται με το εμβόλιο.”

Την προηγούμενη μέρα, ο Hunt είπε στο Twitter ότι είχε εμβολιαστεί το Σαββατοκύριακο με το εμβόλιο COVID-19 της AstraZeneca Plc, ένα από τα δύο που διανέμονται στη χώρα.

Ο Hunt έλαβε την πρώτη δόση του εμβολίου AstraZeneca την προηγούμενη Κυριακή.greatgameindia

Που είναι οι μιντιακοί πατερούληδες που έραιναν με ροδοπέταλα το Εμβόλιο της Οξφόρδης που είναι οι Μεγαλοκαθηγηταράδες που ως άλλοι φθηνοί Ιατρικοί Επισκέπτες το προωθούσαν όλον αυτόν τον καιρό γιατί σιώπησαν που κρύφτηκαν κι αν απώλεσαν την αξιοπιστία τους για την πολυδιαφημιζόμενη Οξφόρδη γιατί να έχουν για την Pfizer που ήδη βρίσκεται η υπόθεσή της στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης για το κατ΄ομολογίαν πείραμα της κατά του ισραηλινού λαού;;;;

dimpenews.com