#Stop Erdogan and #Stop Bloomberg/ ΣΚΑΝΔΑΛΟ/ Ο Ερντογάν αρθρογραφεί στο Bloomberg κι αυτοεκθειάζει τον Ανθρωπισμό του στη Συρία!

Είναι απίστευτο, αλλά είναι αλήθεια! Σκάνδαλο μεγατόνων.Το αμερικανικό Bloomberg, στις 15/03/21 δημοσίευσε ένα άρθρο που γράφτηκε από τον ίδιο τον Ερντογάν, όπου επαινεί την πολιτική του στη Συρία δηλώνοντας ότι «κατά τη διάρκεια οκτώ ημερών, σώσαμε εκατομμύρια ζωές»
“Πιστεύω ότι η αποκατάσταση της ειρήνης και της σταθερότητας στην περιοχή εξαρτάται από την πραγματική και ισχυρή δυτική υποστήριξη για την Τουρκία”.

Stop Erdogan and Stop Bloomberg που φιλοξενεί το άρθρο του ;Erdogan με αφορμή τα 10 χρόνια πολέμου ενάντια στη Συρία.Kάνει πρεμιέρα κι ως αρθρογράφος. Μποϊκοτάζ στο Bloomberg που δίνει βήμα στο νέο γενοκτόνο Αρμενίας, Κούρδων εισβολέα σε Λιβύη,Συρία,Ιράκ,Αμμόχωστο και τελευταία στην Υεμένη. Ο Ερντογάν θα μας διδάξει τη δημοκρατία! Δώστε του και Νόμπελ Ειρήνης. Ο Ερντογάν γράφει στο άρθρο:
“Στη 10η επέτειο της εξέγερσης της Συρίας, πρέπει να θυμόμαστε τις εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που σκοτώθηκαν και βασανίστηκαν, και τα εκατομμύρια που εκτοπίστηκαν – όλοι επειδή απαιτούσαν δημοκρατία, ελευθερία και ανθρώπινα δικαιώματα. Οι προσπάθειες του καθεστώτος του Μπασάρ αλ Άσαντ και των υποστηρικτών του για να συντρίψουν αυτά τα νόμιμα αιτήματα οδήγησαν σε τρομερά αποτελέσματα, συμπεριλαμβανομένης της τρομοκρατίας και της παράνομης μετανάστευσης. “

Απλή υπενθύμιση: ‘Οταν οι υποστηριζόμενοι από τον Ερντογάν και τη Δύση χτύπησαν τους σταθμούς της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην αρχή της ”επανάστασης” στη Συρία φώναζαν ”δεν χρειαζόμαστε ηλεκτρικό ρεύμα γιατί έχουμε το Φως του Ισλάμ“.

Ο Ερντογάν επαίρεται ”ότι πέρυσι, αυτήν την εποχή ο Τουρκικός στρατός χτύπησε τις θέσεις του συριακού καθεστώτος για να σταματήσει την τελευταία επίθεση στο Idlib, το τελευταίο προπύργιο της αντιπολίτευσης και να αποτρέψει τον εκτοπισμό ή τη δολοφονία αθώων ανθρώπων. Ενδεικτικά αναφέρει οτι “κατά τη διάρκεια οκτώ ημερών, σώσαμε εκατομμύρια ζωές”.

Συνεχίζει ένα παραλήρημα περί των δημοκρατικών του πεποιθήσεων, αγώνων και ενεργειών, πάντα αναφερόμενος στη γειτονική του χώρα!

“Τώρα, καθώς η συζήτηση για τη δημοκρατία, την ελευθερία και τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι εκ νέου σε διαβούλευση , οι ανθρωπιστικές ενέργειες στη Συρία θα είναι το απόλυτο μέλημά μας. “Άνθρωπος πάνω από όλα…Τον ξεπλένει καλά το Bloomberg….

Για να ολοκληρώσει εκλιπαρώντας τη Δύση να τον βοηθήσει στην ολοκλήρωση και παγίωση της τουρκικής κατοχής στη γείτονα χώρα: “Πιστεύω ότι η αποκατάσταση της ειρήνης και της σταθερότητας στην περιοχή εξαρτάται από την πραγματική και ισχυρή δυτική υποστήριξη για την Τουρκία.

Ο τιμητής και γνωστός υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων συνεχίζει το παραλήρημα αποκαλώντας εξέγερση την ισλαμική αναζοπύρωση στα πλαίσια της αραβικής άνοιξης η οποία θα είχε λήξει εάν δεν τροφοδοτούσε από τα σύνορα του: “Στην 10η επέτειο της εξέγερσης της Συρίας, πρέπει να θυμόμαστε τις εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που σκοτώθηκαν και βασανίστηκαν, και τα εκατομμύρια εκτοπίστηκαν – επειδή απαιτούσαν δημοκρατία, ελευθερία και ανθρώπινα δικαιώματα” είπε ένας από τους βασικούς αρχιτέκτοντας του πολύνεκρου πολέμου που αποδεικνύεται άλλοτε από την εισβολή του. Προκλητικότατος.

Το “Stop Erdogan”

που αναρτήθηκε στη Νέα Υόρκη επέφερε κύμα συμπαράστασης με “Love Erdogan” και σχετική ανάρτηση έγινε ως και στην κατεχόμενη Σμύρνη από την Προεδρία του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης στην πόλη, αλλά χωρίς άδεια του δήμου αλλά και στην κατεχόμενη Αμμόχωστο!

Στις αρχές Μαρτίου, εμφανίστηκε ένα διαφημιστικό πλαίσιο “Stop Erdoğan” στη διάσημη Times Square της Νέας Υόρκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, τοποθετήθηκε από μια ομάδα που ονομάζεται “Advocates of Silently Turkey“, η οποία ισχυρίζεται ότι “δίνει φωνή σε όλους τους καταπιεσμένους ανθρώπους στην Τουρκία”. Εκτός από αυτήν την ανακοίνωση, αυτή η ομάδα ζήτησε τον τερματισμό των γυναικοκτονιών στην Τουρκία.
Λίγες μέρες αργότερα, οι τουρκικές αρχές άρχισαν να βάζουν αφίσες “Love Erdogan” σε πολλές τουρκικές πόλεις (επίσης στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη!), Και ακόμη και στα ανατολικά της Τουρκίας στην επαρχία του τουρκικού κατεχόμενου Hatay όπου ζουν μειονότητες. Εκεί τα πάνελ της αγάπης Ερντογάν γράφτηκαν σε 5 γλώσσες, Τουρκικά, Αραμαϊκά, Αραβικά, Κουρντ, Αγγλικά!

Επί του παρόντος, ένας ακόμη άνευ προηγουμένου πόλεμος εναντίον της Συρίας προσωποποιημένος στην Asma Al-Assad! Η Μεγάλη Βρετανία επιδιώκει να διαβάλει την εντιμότητά της με τη λεγόμενη έρευνα σχετικά με τις «τρομοκρατικές πράξεις» της και η Γαλλία και οι ΗΠΑ έχουν πραγματοποιήσει τον διαμεσολαβητικό πόλεμο εναντίον της πρώτης κυρίας της Συρίας, χαρακτηρίζοντάς την ως «κερδοσκόπο πολέμου» λόγω της φιλανθρωπικής εργασίας της για άτομα με ειδικές ανάγκες και τραυματίες του πολέμου! Στην πραγματικότητα η Ευρώπη ξεκίνησε μια βρώμικη προπαγάνδα για τη ΜΚΟ που ιδρύθηκε το 2007, φαίνεται ότι δεν τους αρέσει που διανέμει βοήθεια στα άτομα με ειδικές ανάγκες και στις γυναίκες!

”Για να νικηθεί για πάντα η ISIS στη Συρία πρέπει αυτή τη στιγμή να σταθεροποιήσουμε τους αντάρτες” γράφει η lemonde σ΄έναν άλλο ντελιριώδη παροξυστικό λίβελο υπέρ των τούρκικων συμφερόντων ”ανταρτών” συμβάλλοντας στο νέο επικοινωνιακό πόλεμο που κήρυξε η Δύση κατά της Συρίας!! Kαι ας μην ξεχνάμε το χθεσινό μήνυμα συμπαράστασης στους τζιχαντιστές της Συρίας από τον καρντάσι Μακρόν!! Aλλά και του joseph borel για λογαριασμό της ΕΕ που είπε ότι καμιά υποστήριξη για ανοικοδόμηση στη Συρία μέχρι να φύγει ο Άσαντ σύμφωνα με το al monitor.

΄Υστερα από όλα αυτά το ποιός εκθρέφει τον επεκτατισμό μεγαλοϊδεατισμό του Ερντογάν είναι πασιφανές.

Δίνουν και το email επικοινωνίας με το διανοούμενο ανθρωπιστή αρθροφράφο τους τον Ερντογάν..

Γιατί το άρθρο αυτό του αρθρογράφου Ερντογάν στο αμερικάνικο μέσο λογοκρίθηκε στην Ελλάδα και δεν σχολιάστηκε δεν μας αφορά ο επεκτατισμός του Ερντογάν και ποιοί τον αβαντάρουν ;;;;;Να ποιοι είναι οι πάτρονες του Ερντογάν!!!!

Ο Άσαντ δικαιώνεται μόνο και μόνο που Δημόσιος Κατήγορός του είναι ο Ερντογάν ο Εκπορθητής Β΄της Αγίας Σοφίας Κων/πόλεως!!!!!

Εκβιάζει κι ο Πάπας:

μετά την κατάθεση των όπλων, να μπορέσει να υφανθεί εκ νέου ο κοινωνικός ιστός και να ξαναρχίσει η ανοικοδόμηση και η οικονομική ανάκαμψη,είπε για τη Συρία..«Επαναλαμβάνω την ειλικρινή έκκλησή μου προς τις εμπόλεμες πλευρές να δώσουν ενδείξεις καλής θέλησης, ώστε να ανάψει ένα ελπιδοφόρο φως για τον εξαντλημένο πληθυσμό» είπε ο ποντίφικας στην καθιερωμένη κυριακάτικη προσευχή, στην Πλατεία του Αγίου Πέτρου αναφέρει το skai.gr

«Ελπίζω επίσης να υπάρξει μια εποικοδομητική αποφασιστική δέσμευση αλληλεγγύης εκ μέρους της διεθνούς κοινότητας ώστε, μετά την κατάθεση των όπλων, να μπορέσει να υφανθεί εκ νέου ο κοινωνικός ιστός και να ξαναρχίσει η ανοικοδόμηση και η οικονομική ανάκαμψη», πρόσθεσε.

Ζητάει το Βατικανό που είναι θεοκρατία-κράτος από ένα άλλο κυρίαρχο κράτος να καταθέσει τα όπλα , ζητάει από ένα τακτικό στρατό να καταθέσει τα όπλα έναντι της τρομοκρατίας που τον απείλησε και τον ίδιο!! Οι ”υγιείς” δυνάμεις του φωτός Βατικανό, Ερντογάν, ΝΑΤΟ κατά της Συρίας και του ”κακού” Άσαντ.. παραμύθι τρόμου για ανίδεους!!! Ο λαός βασανίζεται και λιμοκτονεί από το απάνθρωπο εμπάργκο που επέβαλε η Δύση και προφανώς ευλογεί ο Ποντίφικας αφού γι αυτό τσιμουδιά...Δεν υπάρχουν εμπόλεμες πλευρές έχει λήξει ο πόλεμος οι μυστικές υπηρεσίες του Βατικανού που έπαιξαν ως και με το μεταναστευτικό στα ελληνικά νησιά που διεκδικεί επίσης ο Ερντογάν δεν το ξέρει; Το ξέρει αλλά όπως κι ο Μακρόν με τις δηλώσεις του επιχειρούν την επανεκκίνηση της αιματοχυσίας!!

Όσο για τον Ερντογάν προσλαμβάνεται ας τον πάρουν για αρχισυντάκτη μετά την αποδοχή που είχε το άρθρο του!!!!

dimpenews.com