Τσουνάμι απολύσεων:απολύονται 30.000 υπάλληλοι του μεγαλύτερου αεροδρομίου του Παρισιού του Roissy Charles-de-Gaulle!!Δυναμική απάντηση των εργαζομένων! ΒΙΝΤΕΟ

Προς ένα κύμα απολύσεων αληθινό τσουνάμι. Οι υπάλληλοι του αεροδρομίου Roissy Charles-de-Gaulle στο Παρίσι διαδήλωσαν μαζικά μετά την ανακοίνωση για την κατάργηση 30.000 θέσεων εργασίας(AirFrance, Groupe ADP και sous-traitants) από εδώ έως το 2022.H απόφαση δικαιολογείται από την εργοδοσία από τη δραστική μείωση του αριθμού επιβατών που πέρασε από ” 200 000 ημερησίως σε 20 000 ημερησίως μέσα σε 1 χρόνο.” Οι εργαζόμενοι απιελούν ότι θα προχωρήσουν σε απεργία και δεν θα ξαναπετάξει κανένα αεροπλάνο.

Με βάση αυτή την είδηση δεν υπάρχει προοπτική επαναφοράς στην κανονικότητα γι αυτό και οι μαζικές απολύσεις στον τομέα αυτό κι ας καθησυχάζουν τους λαούς. Ακόμη συνάγεται ότι τέλος το Παρίσι ως ζωή κι ως τουριστικός προορισμός ο κοινωνικός μαρασμός η ερημοποίηση θα επικρατήσουν…κι αυτό δεν θα αφορά βέβαια μόνο τη γαλλική πρωτεύουσα. Μετάβαση στο άγνωστο….

Οι διαστάσεις σε κοινωνικο-οικονομικό επίπεδο της σκανδαλώδους διαχείρισης της υγειονομικής κρίσης θα είναι επίσης πρωτόγνωρες. Είναι μια πρόγευση για το τι έρχεται εργασιακός οικονομικός Αρμαγεδδών. Η κοινωνική αποσύνθεση αποδόμηση σε πλήρη εξέλιξη.

Οι ”ανθρωπιστές” υγειονομιστές κατέστρεψαν τον κόσμο παραδίδουν ερείπια...

dimpenews.com