Ο πρώτος θάνατος από αναφυλακτικό σοκ μετά τον εμβολιασμό με AstraZeneca. Πέθανε νοσοκόμα σχεδόν αμέσως μετά τον εμβολιασμό στη Γεωργία!!!!!!

Ο θάνατος από αναφυλακτικό σοκ στη Γεωργία μετά το εμβόλιο AstraZeneca είναι ο πρώτος στον κόσμο, δήλωσε το Υπουργείο Υγείας της Δημοκρατίας.

Νωρίτερα αναφέρθηκε ότι στη Γεωργία, μια νοσοκόμα που έπεσε σε κώμα αφού εμβολιάστηκε κατά του κοροναϊού με το AstraZeneca πέθανε στο νοσοκομείο.

Η νοσοκόμα ονομάζεται Megi Bakradze.

Η Megi Bakradze, νοσοκόμα στην κλινική Akhaltsikhe “Imedi”, πέθανε στην πρώτη πανεπιστημιακή κλινική TSMU. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η νεαρή γυναίκα υπέστη δεύτερη καρδιακή προσβολή το απόγευμα.

Ο κλινικός διευθυντής του νοσοκομείου, Lali Turdzeladze, δήλωσε στην RFE / RL ότι ένας βιολογικός θάνατος επιβεβαιώθηκε στις 12:00.

Το πρωί, ο διευθυντής της κλινικής, Levan Ratiani, ενημέρωσε τα μέσα ενημέρωσης ότι η ασθενής είχε αναρρώσει με επιτυχία από καρδιακή ανακοπή, ωστόσο, αναμενόταν καρδιακή ανακοπή ανά πάσα στιγμή.

Στις 18 Μαρτίου, μια νεαρή νοσοκόμα εμφάνισε αναφυλακτικό σοκ, μισή ώρα μετά τη λήψη του εμβολίου κοροναϊού, σύμφωνα με προκαταρκτικές εκτιμήσεις. Μεταφέρθηκε από το Akhaltsikhe στην Τιφλίδα.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, προκειμένου να προσδιοριστεί η αιτιώδης συνάφεια, η Ρυθμιστική Υπηρεσία έχει ξεκινήσει τη διερεύνηση του γεγονότος.


Λόγω του περιστατικού Akhaltsikhe, εξετάστηκε η πιθανότητα αναστολής του εμβολίου Astrazeneca, ωστόσο, αφού ο ρυθμιστής της ΕΕ, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων, επιβεβαίωσε ότι το εμβόλιο Astrazeneca ήταν ασφαλές και αποτελεσματικό, μια απόφαση ελήφθηκε σε συνεδρίαση της Επιστημονικής Επιτροπής για Ανοσοποίηση στην Τιφλίδα.

Ο εμβολιασμός εκπροσώπων του τομέα της υγειονομικής περίθαλψης με εμβόλιο “Astrazeneca” ξεκίνησε στις 15 Μαρτίου στη Γεωργία. Ο αριθμός των εμβολιασμών σε τέσσερις ημέρες ήταν λίγο μεγαλύτερος από 3060 αναφέρει το radiotavisupleba στις 19/3/21

dimpenews. com