Η Ελλάδα ανοίγει τα σχολεία με υποχρεωτικά τεστ για παιδιά. Η ιταλική ”La Verità” κατακεραυνώνει αυτή την πρακτική σε άρθρο της με τίτλο: ”το τελευταίο βασανιστήριο: θα ταμπονάρουν όλα τα παιδιά”!!!

Την ώρα που η Ελλάδα δια του υφυπουργού της Υγεία Β.Κοντοζαμάνη είναι διατεθειμένη ν΄ανοίξει τα σχολεία με νέα υγειονομικά πρωτόκολλα με κυριότερη προσθήκη την διενέργεια υποχρεωτικών τεστ σε μαθητές εκπαιδευτικούς δεν συμμερίζονται όλοι με το ίδιο θετικό πνεύμα την καταναγκαστική υποβολή παιδιών σε ιατρική πράξη κι ας είναι και διαγνωστική.

Η ιταλική εφημερίδα ‘La Verità” σε άρθρο με τίτλο: ”το τελευταίο βασανιστήριο: θα ταμπονάρουν όλα τα παιδιά”! αναφέρει ότι για να ανοίξει ξανά τα σχολεία, ο πρώην επικεφαλής της Επιστημονικής Τεχνικής Επιτροπής, Agostino Miozzo, θέλει να επιβάλει στα μικρά παιδιά στα νηπιαγωγεία να πραγματοποιούν το τεστ κάθε εβδομάδα, που ήδη είναι ενοχλητικό για τους ενήλικες. Η ιδέα των τεστ σιέλου, ανακριβής και δεν έχει ακόμη εγκριθεί από το ISS.. Η ιδέα των τεστ σιέλου, ανακριβής και δεν έχει ακόμη εγκριθεί από το ISS..

Για τα σχολεία θα νομοθετηθεί η υποχρεωτική διενέργειά τους για μαθητές και εκπαιδευτικούς, για τους οποίους θα είναι υποχρεωτικό για μία φορά την εβδομάδα λένε οι Έλληνες ιθύνοντες. O υφυπουργός Υγείας Β.Κοντοζαμάνης δήλωσε κατά την απογευματινή ενημέρωση για την εξέλιξη της πανδημίας όπως αναφέρει το iskra ότι θα είναι υποχρεωτική η χρήση τεστ για εργαζομένους για να μπορέσει να ανοίξει η οικονομία, αλλά και για ανήλικους μαθητές και εκπαιδευτικούς για να ανοίξουν τα σχολεία.

Χαρίκλεια Ασημάκη Λοιμωξιολόγος Παιδίατρος στο Μητέρα προιδεάζει για τη συνέχεια καθώς δήλωσε στην τηλεόραση ότι ήδη γίνονται κλινικές δοκιμές στα παιδιά κι ευελπιστούν πως θα υπάρξει ασφαλές εμβόλιο για παιδιά άνω των 12.

Δηλ. περνάμε σε καταναγκαστικές ιατρικές πράξεις όπως είναι οι διαγνωστικές και στα παιδιά. Τις επιβάλουμε σε αυτά μέσω του ανεπίτρεπτου εκβιασμού με βάση το αγαθό της δημόσιας δωρεάν παιδείας που είναι απρουπόθετη συνταγματική επιταγή. Και στο εγγύς μέλλον θα είναι υποχρεωμένα να συμμετέχουν τα παιδιά οι μαθητές στο παγκόσμιο πείραμα πληθυσμού με πειραματικά εμβόλια που για α΄φορά χρησιμοποιούνται επί πληθυσμού και που διχάζουν ηχηρά την ιατρική κι ακαδημαική κοινότητα. Είναι προς τιμήν τους αλλά Νετανιάχου και Μπουρλά είναι οι μόνοι που το παραδέχθηκαν πως κάνουν πείραμα… Ο καθένας είτε είναι γονιός είτε είναι εκπαιδευτικός είτε είναι έφηβος μαθητής ας αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί έναντι του εαυτού του και της ιστορίας…

Τα υποχρεωτικά τεστ στα σχολεία για μαθητές εκπαιδευτικούς είναι το πρώτο βήμα πριν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό σε μαθητές, παιδιά εκπαιδευτικούς;;;ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΝΑΙ …..

Στο δρόμο που ΧΑΡΑΞΕ το Ισραήλ καθώς Ισραηλινή καταγγέλει ”τώρα λένε θα εμβολιάσουν τα παιδιά.Το φαντάζεστε;Κι αν δεν το κάνετε αν αρνηθείτε να εμβολιαστεί το παιδί σας αν αρνηθείτε να τους δώσετε το σώμα του παιδιού σας τότε στο μέλλον δεν θα μπορεί να πάει στο σχολείο.Αυτό μας λένε.”

dimpenews.com