ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ: Το λίκνο της Δημοκρατίας το Facebook ανέστειλε για 1 μήνα τη σελίδα του Nicolas Maduro για”παραπληροφόρηση” για τον Covid19, και ουσιαστικά γιατί προώθησε θεραπεία που σπάει το μονοπώλιο εμβολίων !!

Το σύγχρονο λίκνο της Δημοκρατίας το Facebook ανέστειλε προσωρινά και για 1 μήνα τη σελίδα του Προέδρου της Βενεζουέλας του Nicolas Maduro σύμφωνα με το Reuters.Δεν θα επιτρέπει ανάρτηση αλλά μόνο ανάγνωση του ήδη ευρισκόμενου υλικού. Η παγκόσμια υγειονομικοπολιτική Χούντα αποκαλύπτεται κι σε αυτή την περίπτωση. Τον κατηγορεί γιατί άλλο για παραπληροφόρηση επί του Covid-19, επικαλούμενο ένα βίντεο όπου ο Μαδούρο παρουσιάζει ένα φάρμακο εναντίον του Covid, του οποίου σύμφωνα με το εγκυρότατο επιστημονικό θεσμό του facebook δεν έχουν επαληθευθεί επιστημονικά. Όταν ο Νετανιάχου κι ο Μπουρλά λένε κάνουν πείραμα επί πληθυσμού τι σημαίνει σημαίνει ότι για το εμβόλιο Pfizer δεν υπάρχουν οι απόλυτα τεκμηριωμένες επιστημονικές αποδείξεις για φερεγγυότητά του. Θα τολμούσε ποτέ το FB(Ι) να κατεβάσει τη σελίδα του Ισραηλινού Πρωθυπουργού;;

Στο vidéo ο Maduro ανέφερε ότι το Carvativir δεν είχε παρενέργειες και μπορούσε προληπτικά να χρησιμοποιηθεί κατά του covid19.. Yγειονομικοί της χώρας προφανώς τσιράκια του Γκουάιντο έσπευσαν να πουν ότι το προιόν δεν ήταν τίποτα παραπάνω από ένα εκχύλισμα θυμαριού, που χρησιμοποιήθηκε σε ορισμένες ομοιοπαθητικές θεραπείες.

Στις αρχές Φλεβάρη όταν η αστυνομία λόγου FB(Ι) είχε καταργήσει το βίντεο του Nicolas Maduro αυτός εξέφρασε το θυμό του για το κοινωνικό μέσο: «λογοκρίνουν όλα τα βίντεο που δείχνω το Carvativir, το Facebook απέσυρε από τη σελίδα μου με καταχρηστικό και δικτατορικό τρόπο το vidéo που εξηγεί πως η Βενεζουέλα έκανε όλα τα επιστημονικά τεστ του Carvativir».Για τους υπεύθυνους του FB(i) o Maduro είπε: «είναι δισεκατομμυριούχοι που ψάχνουν να επιβάλουν τις αλήθειες τους τις καταχρηστικές αυθαιρεσίες τους στον κόσμο».

Ενοχλητικός ο Μαδούρο όταν η παγκόσμια μαφία έχει διακόψει τη μετάδοση του κανονικού προγράμματος της ίδιας της ζωής για να προωθήσει ένα σωρό πειραματικά εμβόλια κάνοντας τζίρο τρισεκατομμυρίων σε συγκεκριμένες φαρμακοβιομηχανίες και πετυχαίνοντας πολιτικούς σκοπούς υποταγής που καμιά εξουσία δεν ξαναπέτυχε στον σύγχρονο κόσμο ,έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά μονοπώλιο σε κάποιες περιπτώσεις η κίνηση Μαδούρο χαλάει την πιάτσα πάει να σπάσει τη γραμμή κι ήταν φυσικό επόμενο να σπεύσει η Παγκόσμια Αστυνομία Λόγου το FB(i) να επιβάλει την τάξη!!!

Στην προκειμένη περίπτωση δεν φιμώνουν έναν χρήστη αλλά έναν λαό εκατομμυρίων……..

dimpenews.com