ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ”ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ”.Ερευνήτρια του “Washington Institute for Near Eastern Studies”, προειδοποιεί τον Biden ότι το μνημείο στον Άγιο Alexander Nevsky που σήκωσαν οι Ρώσοι στη Hmeimim στη Συρία είναι ανησυχητικό προμήνυμα!!

ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ”ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ”.Ερευνήτρια του “Washington Institute for Near Eastern Studies”, προειδοποιεί τον Biden ότι το μνημείο στον Άγιο Alexander Nevsky που σήκωσαν οι Ρώσοι στη Hmeimim στη Συρία είναι ανησυχητικό προμήνυμα!! Ενστερνιζόμαστε τους φόβους τους η επιχείρηση Συρία ήταν μόνο η αρχή για ρωσική Ορθόδοξη κάθοδο στην ευρύτερη περιοχή!!!Τις Θεός Μέγας ως ο Θεός ήμών!! Η απάντηση της Ορθοδοξίας θα είναι ανάλογη της Πρόκλησης που δέχθηκε.

Η εβραϊκής καταγωγής Αμερικανίδα ερευνήτρια του “Washington Institute for Near Eastern Studies”, Anna Borshchevskaya κάλεσε τον πρόεδρο των ΗΠΑ τον Joe Biden να καταστήσει τη Συρία μία από τις προτεραιότητές του, προειδοποιώντας ότι η Μόσχα ενισχύει τη στρατιωτική της ανάπτυξη σε ευαίσθητες περιοχές και συνεχίζει τη διπλωματική της πορεία, επηρεάζοντας αρνητικά τα συμφέροντα των ΗΠΑ στη Συρία.
Σημείωσε ότι η Μόσχα ξεκίνησε από τον Δεκέμβριο να ενισχύσει την παρουσία της στη βορειοανατολική Συρία, στα σύνορα Κούρδων-Αράβων και επίσης στα τουρκικά και στα ιρακινά σύνορα.
Εξέφρασε τις ανησυχίες της για τους 3000 στρατιωτικό προσωπικό της Ρωσίας που έφτασε στην Al-Hasakah και τις νέες στρατιωτικές μονάδες στο Qamishli, Ain Issa και Raqqa υπό το φως της κλιμάκωσης των μαχών.

Peut être une image de ciel
το άπαρτο κάστρο είναι ο Ναός του Ταξιάρχη στην Ορθόδοξη Σαφίτα στη Συρία!!


Θεώρησε την τοποθέτηση της ρωσικής στρατιωτικής αστυνομίας ως μήνυμα προς τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Τουρκία, ότι η Μόσχα δεν θα εγκαταλείψει αυτόν τον χώρο. Επέμεινε ότι η παρουσία των «Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων» FSA που υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ είναι πολύ σημαντική και αντιπροσωπεύει ένα σημείο τομής για τα συμφέροντα των μεγάλων παικτών στη Συρία …
Περιέγραψε τη ρωσo-τουρκική σχέση ως άνιση, ότι η Μόσχα θέλει να περιορίσει την τουρκική στρατιωτική επιρροή που θα επηρέαζε τα συμφέροντα της Μόσχας.
Αναφέρθηκε επίσης στο μνημείο του αγίου προστάτη του ρωσικού στρατού, πρίγκιπα Αλέξανδρου Νέβσκι στην αεροπορική βάση Khmeimim, θεωρώντας τα εγκαίνιά του ως
εξαιρετικά συμβολική κίνηση, καθώς ο Ρώσος Ορθόδοξος Άγιος αντιπροσωπεύει την υπεράσπιση της Πατρίδας.
Ανέφερε επίσης ότι η Μόσχα επεκτείνει διάδρομο στη βάση Hmeimim για να φιλοξενήσει βαριά μεταγωγικά. Φοβούνται επέκταση της Ρωσίας είναι προφανές στην ευρύτερη περιοχή με αιχμή την Ορθοδοξία..

dimpenews.com

One thought on “ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ”ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ”.Ερευνήτρια του “Washington Institute for Near Eastern Studies”, προειδοποιεί τον Biden ότι το μνημείο στον Άγιο Alexander Nevsky που σήκωσαν οι Ρώσοι στη Hmeimim στη Συρία είναι ανησυχητικό προμήνυμα!!

Comments are closed.