Ινδία: Πλήθος Σιχ με σπαθιά στα χέρια έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό και έκαναν τη θρησκευτική πομπή τους παρά την απαγόρευση λόγω Covid19!!! ΒΙΝΤΕΟ

Ένα πλήθος sikhs/ Σιχ που ήταν οπλισμένοι με τα γνωστά σπαθιά του επιτέθηκαν στους αστυνομικούς στο Nanded στην Ινδία μετά από την απαγόρευση των αρχών μιας δημόσιας θρησκευτικής πομπής τους λόγω επιδημίας covid-19. Τραυματίστηκαν 4 αστυνομικοί.Οι Σιχ συνδέονται με τον Σιχισμό, μια μονοθεϊστική θρησκεία που ξεκίνησε τον 15ο αιώνα, στην περιοχή Παντζάμπ στο βόρειο τμήμα της ινδικής υποηπείρου.

To πρακτορείο ΑΝΙ μεταδίδει: Μαχαράστρα/ 4 αστυνομικοί τραυματίστηκαν όταν νεαροί Σιχ έσπασαν τις πύλες του Gurudwara στο Nanded και φέρεται να τους επιτέθηκαν. Ο SP λέει, «Η άδεια για τη Χόλα Μοχάλα δεν δόθηκε λόγω του COVID19. Η επιτροπή Gurudwara ενημερώθηκε και είπαν ότι θα το έκαναν μέσα στο Gurudwara “. Έγιναν 17 συλλήψεις.

Ο Θεός δεν είναι διαπραγματεύσιμος ………Διαφορετικά αρχίζει το παζάρεμα που καταλήγει σε πούλημα …. στην τιμήν του τετιμημένου ον ετιμήσαντο!

Σεβασμός στις θρησκευτικές ελευθερίες, στην ελευθερία της λατρείας….

dimpenews.com