Αναφορές για βομβαρδισμό σε ή κοντά στο αεροδρόμιο του Ντόνετσκ από Ουκρανούς! ΒΙΝΤΕΟ

Αναφορές που έρχονται στις 7 περίπου τοπική ώρα σήμερα το πρωί Παρασκευής από Ντονμπάς αναφέρουν ότι οι Ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις βομβάρδισαν το μαρτυρικό αεροδρόμιο του Donetsk και γύρω από αυτό και σκληρές μάχες είναι σ΄εξέλιξη.Ρώσος πολεμικός ανταποκριτής αναφέρει πως ο καπνός φαίνεται να αυξάνεται προς την κατεύθυνση του αεροδρομίου του Ντόνετσκ. Ένας κάτοικος της περιοχής λέει ότι κάτι καίγεται στην περιοχή του ορυχείου Trudovskaya. Και ότι ένα ελικόπτερο πέταξε εκεί κοντά.Αν και οι πληροφορίες πολλές φορές είναι ακόμη συγκεχυμένες και υπάρχει κι ένας επικοινωνιακός ψυχρός πόλεμος ωστσόσο όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!!!Τώρα σε τι βαθμό θα υπάρξει αναζοπύρωση του μετώπου και σε ποιό βαθμό θα εμπλακούν αυτή τη φορά Ρωσία και οι Δυτικοί της αντίπαλοι του ΝΑΤΟ όπως και ποιο θα είναι το αντικειμενικό διακύβευμα αυτής της φάσης αυτό απομένει να διαφανεί…

O Lavrov στην εκπομπή ′ Big Game ′ στο Channel One προειδοποίησε πως ένας νέος πόλεμος στο Donbass θα μπορούσε να καταστρέψει την Ουκρανία. Υπενθύμισε τη δήλωση του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν ότι ο νέος πόλεμος θα είχε σοβαρές συνέπειες για το ουκρανικό κράτος….

Η κατάσταση στο Donbass επιδεινώθηκε μετά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας της Ουκρανίας στις 19 Φεβρουαρίου 2021.

Μετά τη λήψη της μυστικής απόφασης σχετικά με αυτό το θέμα, επιδεινώθηκε η κατάσταση στην περιοχή. Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις αύξησαν τον βομβαρδισμό του Ντονμπάς, που είχε ως αποτέλεσμα θύματα πολίτες και στρατιώτες από τις Λαϊκές Δημοκρατίες του Ντόνετσκ και του Λούγκανσκ.

Πριν από λίγο το Κρεμλίνο ανάφερε: “”Προειδοποιούμε το ΝΑΤΟ να μην στείλει στρατεύματα στην Ουκρανία. Η Ρωσία θα λάβει μέτρα εάν εμφανιστούν δυτικά στρατεύματα στην Ουκρανία.”

dimpenews.com