LOCKDOWN:ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΣΦΡΑΓΙΣΤΕΣ.ΣΦΡΑΓΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!Οι Βρυξέλλες ομολογούν:ΟΙ ΝΕΟΙ ΙΠΠΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ είναι εδώ.Δικαιώνεται ο Άγ. Παίσιος ο Αγιορείτης: ”Το θηρίο στις Βρυξέλλες με το ”666” .Για β΄μέρα νέα επεισόδια στις Βρυξέλλες. Αστυνομία, ιππικό, drones, ελικόπτερα κατά των νέων!Άλογα αφηνίασαν και έτρεχαν στους δρόμους της πρωτεύουσας της ΕΕ! ΒΙΝΤΕΟ Το ΧΑΡΑΓΜΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ. Σφράγισαν την κοινωνία και την εκκλησία .

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα πραγματοποιήθηκαν επεισόδια στο Bois de la Cambre στην καρδιά των Βρυξελλών την Παρασκευή καθώς οι νέοι παρά την απαγόρευση έκαναν τη γιορτή la Boum μέρος 2ο.Αισθητά πολύ λιγότεροι οι συμμετέχοντες μετά τη δυσανάλογη καταστολή που επιχείρησε την Πέμπτη η Ομοσπονδιακή αστυνομία ωστόσο και πάλι δεν αποφεύχθηκαν τα επεισόδια.Το χάπενιγκ έχει στόχο να σπάσει στην πράξη τα μέτρα κατά κόβιντ που κρίθηκαν παράνομα από το Δικαστήριο των Βρυξελλών που έδωσε διορία 30 ημερών στο κράτος για την άρση τους! Στρατιές πάνοπλων αστυνομικών,χρήση δακρυγόνων και αντλιών νερού, drones και ελικόπτερα της αστυνομίας χτένιζαν με θερμικές κάμερες το πιο δημοφιλές πάρκο των Βρυξελλών. Σκηνικό εμπόλεμης ζώνης. Η πρωτεύουσα της ΕΕ έδειξε την πραγματική εικόνα της….

Στρατοκρατία ολοκληρωτισμός. Για μια ακόμη φορά έγινε εκτεταμένη χρήση ιππικού έφιππης αστυνομίας και της ταξιαρχίας με εκπαιδευμένα σκυλιά. Κυνηγητό με άλογα κατά διαδηλωτών… Χαρακτηριστικό του χάους ότι 2 άλογα αφηνίασαν και αμολήθηκαν στο κέντρο των Βρυξελλών ανεξέλεγκτα κι επιδόθηκαν σε ξέφρενη κούρσα μέσω των κεντρικών λεωφόρων l’avenue Victoria, l’avenue Franklin Roosevelt, la place Marie-José, l’avenue du Pesage, la rue Élise και le boulevard Général Jacques.. Ως και τ’ άλογα όντα επαναστάτησαν..

Deux chevaux de la police rentrent seuls à la caserne depuis le Bois de la Cambre: «Un élan de solidarité a permis d’éviter l’accident»

Η κατάσταση παραμένει έκρυθμη τα σχόλια συμπαράστασης στους νέους και κατά των μέτρων κόβιντ και της υγειονομικής τυραννίας ήταν δεκάδες χιλιάδες στο διαδίκτυο….

Η πιο χαρακτηριστική ανάρτηση ήταν αυτή που δείχνει τους μασκοφόρους έφιππους αστυνομικούς με την επιγραφή: OI NEOI IΠΠΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ.(σσ. αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αυτοί καθ΄εαυτοί οι ιπππότες αλλά ως σύμβολο παραπέμπουν κι αυτοί στις ημέρες της θλίψης και στο συγκεκριμένο σύμβολο)

Οι Βρυξελλιώτες πλέον ομολογούν ζούμε την Αποκάλυψη και δικαιώνουν τον Μεγάλο Άγιο της Ορθοδοξίας που προειδοποίησε ότι ζούμε το Τέλος των Ημερών όταν παρέδιδε παρακαταθήκη το χειρόγραφό του με την επισήμανση:

Το θηρίο στις Βρυξέλλες με το ”666” έχει ρουφήξει σχεδόν όλα τα κράτη στο κομπιούτερ.”Όσοι υπηρετούν τα σχέδια του θηρίου των Βρυξελλών και δη της ΕΕ είναι συνεργάτες του Θηρίου..Τελεία..Ρούφηξε και τις εκκλησίες Άγιε!!

Την ίδια ώρα σε Μητροπόλεις στην Ελλάδα ακούγεται η αλλοιωμένη πνιγηρή υπόκωφη φωνή του Baphomet καθώς ιερείς πάνω στην Αγία του Χριστού Τράπεζα με μάσκα κάνουν επικλήσεις.

Κι η μάσκα αλλοιώνει την χροιά της φωνής… Αυτοί δια της αλλοιωμένης φωνής που είναι σαν να έρχεται από ένα ζοφερό υπερπέραν κάνουν επικλήσεις όχι στο Χριστό όπως νομίζουν αλλά στον Αντίχριστο!… Ο Χριστός είναι ο Λόγος του Θεού δια της εσκεμμένης αλλοίωσης της φωνής παραποιούν το Λόγο και δια της μάσκας απαρνούνται τον Εμπρόσωπο Θεό!! Βεβήλωση των ιερών....Ωμός σατανισμός που δεν είναι τίποτα άλλο παρά παραποίηση κι αντιστροφή των χριστιανικών συμβόλων.Κι η γλώσσα είναι σημαντική ο λόγος κώδικας τα στοιχεία του σύμβολα η παραχάραξη τους αποτελεί σατανισμό όταν πρόκειται για ιερά κείμενα δεήσεις ευαγγέλιο όταν δεν αποδίδονται με την προσήκουσα ιεροπρέπεια.Η γλώσσα είναι και ύφος, γλωσσολογικό ύφος. Η αλλοίωση του καταργεί το νόημα..Σημεία των καιρών…

Πριν το Πάσχα πήραν το μπόνους τα αργύρια από την Πολιτεία για να έχουν όπως έχουν κλειστές τις εκκλησίες,ή με ελάχιστους μασκοφόρους μόνο. Την έκτακτη επιχορήγηση για φιλανθρωπικό έργο.. Για να γιορτάσουν Αντίπασχα αντί Πάσχα..Τα αργύρια τα πήραν πασχαλιάτικα οι ”Ανάργυροι”.…άντε και σε καλή μεριά…..Αλλά το έργο της εκκλησίας είναι πρωτίστως και κυρίως πνευματικό αγιαστικό αυτό το κατήργησαν ….η Εκκλησία δεν είναι ΜΚΟ για να δικαιώνεται μόνο μέσα από κοινωνικές υπηρεσίες. Και ποιό είναι το φιλανθρωπικό έργο όταν στα νοσοκομεία εδώ κι 1 χρόνο δεν μπαίνει παπάς ούτε για εξομολόγηση σ’ ετοιμοθάνατο!!!

Παραμονές Πάσχα, Σαρακοστή, χθες Χαιρετισμοί κλειστές οι εκκλησίες λες και είναι η σπηλιά του δράκου και δεν πρέπει να πλησιάσει κανείς μην τον καταπιεί το τέρας το θηρίο.. Κάνανε τους ναούς σπήλαια και φωλιές άντρο του θηρίου κι αντί για κεριά και καντήλια…..πύρινες φλόγες βγαίνουν από τα σκεπασμένα με τη μάσκα ρουθούνια του κι ακούγεται η πνιγηρή κάτω από τη μάσκα τρομακτική φωνή του !!!

Με ποιό δικαίωμα βγάζουν εκτός ναών τους πιστούς που είναι φορολογούμενοι πολίτες.

Με ποιό δικαίωμα πετούν τους πιστούς εκτός ναών. Η εκκλησία είναι το σπίτι του Πατέρα μας ”Πατερ ημών”.. Ο Πατέρας δεν πετάει έξω από το σπίτι ούτε τον πιο άσωτο γιο ή κόρη τους δέχεται….Με ποιό δικαίωμα σφραγίζουν τη θύρα που είναι ο Χριστός ”κρούετε κι ανοιγήσεται υμίν”. Με ποιό δικαίωμα με διώχνουν από το σπίτι του Πατέρα μου έτυχα υιοθεσίας δια του Αίματός του! Είναι πατριοί ανάλγητοι κι άσπλαχνοι!! Μόνο ένας κακός μάλιστα πατριός γιατί ως και οι καλοί πατριοί μαζεύουν τα παιδιά του άλλου και τ’ ανασταίνουν πετούν στο δρόμο και στα πάρκα ξένα παιδιά ενός Ξένου..” δος μοι τούτον τον ξένον”.

Είναι ο οίκος του πατέρα μου και θα τον διεκδικώ έως θανάτου ( αυτή την εντολή έχουμε υπήκοοι έως θανάτου τίποτα λιγότερο) καθώς οι ληστές που μπήκαν αλλαχόθεν τον καταχράστηκαν τον πήραν ως μνηστήρες θλιβεροί που διεκδικούν την πνευματική μας Ιθάκη..Δεν σας ανήκει.. Κι αν τον πουλήσατε εμείς είμαστε οι νόμιμοι κληρονόμοι και προσβάλουμε αυτήν την έκνομη πράξη σας Ενώπιον του Μόνου Κριτή!!και προσφεύγουμε είναι η μόνη προσφυγή που δικαιώνεται από Αδέκαστο Κριτή!!!

Η Εκκλησία είναι το καταφύγιο των άστεγων ψυχών, των ορφανών ψυχών, των άρρωστων ψυχών, των παιδικών ψυχών, των αθώων και των ενόχων όλων μηδενός εξαιρουμένου όλων αυτών που εσείς

”Μπορείτε να δώσετε μια στέγη στο σώμα τους, όχι όμως και στη ψυχή τους…”(Χαλίλ Γκιμπράν) τη στέγη των ψυχών την κλείσατε, την Αγία Σκέπη των άστεγων ψυχών… αλλά και πάλι ”Βοηθὸς καὶ σκεπαστής, ἐγένετό μοι εἰς σωτηρίαν”’

Το χάραγμα συνοδεύεται από σφράγισμα. Σφράγισαν την κοινωνία και την εκκλησία δηλ. τις έκλεισαν lockdown.To χάραγμα θα αποκλείει ως σφράγισμα θα κλείνει απ΄έξω ως σφράγισμα. Είστε εσείς αυτοί που σφραγίζετε!!!!!!!ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΣΦΡΑΓΙΣΤΕΣ..ΣΦΡΑΓΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΦΡΑΓΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΣΦΡΑΓΙΣΤΕΣ!!!!!!!

”Liberté, liberté, liberté”…ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ Χάος στις Βρυξέλλες. Βίαιες συγκρούσεις χιλιάδων νέων και της αστυνομίας που θέλησε να διαλύσει υπαίθρια γιορτή!!Δεκάδες τραυματίες.ΒΙΝΤΕΟ

dimpenews.com