Πτώση ρεκόρ κρουσμάτων στο Τέξας 3 εβδομάδες μετά την άρση διατάγματος για μάσκα!

Ο μέσος όρος των κρουσμάτων του covid19 στην Πολιτεία του Τέξας έπεσε στα χαμηλότερα επίπεδα καθώς εδώ και 3 εβδομάδες ήρε το διάταγμα περί υποχρεωτικής μάσκας….

Τα κρούσματα του coronavirus έπεσαν σ΄επίπεδο ρεκόρ στην Πολιτεία του Texas περίπου 3 εβδομάδες αφότου αυτή ήρε το διάταγμα της μάσκας και ξανάνοιξε τις επιχειρήσεις αναφέρει το newsweek 29/3/21

«Σήμερα το εβδομαδιαίο ποσοστό θετικότητας σε Covid έπεσε εκ νέου στο πιο χαμηλό επίπεδο καταγραφής: 4,95%. Οι νοσηλείες μειώθηκαν στο χαμηλότερο επίπεδο των 6 μηνών. Αυτή την εβδομάδα έχουμε 1 εκατομμύριο διαθέσιμα εμβόλια”, έγραψε ο Κυβερνήτης του Τέξας Greg Abbott σε ένα tweet την Κυριακή».
Το ποσοστό θετικότητας των tests σε 4,95% είναι το πιο χαμηλό που η Πολιτεία αυτή γνώρισε από την αρχή της πανδημίας.Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας του Τέξας, τουλάχιστον 1.900 κρούσματα αναφέρθηκαν την Κυριακή, που είναι ο χαμηλότερος ημερήσιος αριθμός για την Πολιτεία από τις αρχές Ιουνίου.

Τα δεδομένα από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ δείχνουν ότι ο εβδομαδιαίος μέσος αριθμός κρουσμάτων στο Τέξας μειώθηκε στο χαμηλότερο επίπεδο από τα μέσα Ιουνίου. Σύμφωνα με το CDC, το Τέξας είχε κατά μέσο όρο 3.783 καθημερινά κρούσματα από τις 27 Μαρτίου.

Το tweet του Abbott σημειώνει επίσης ότι οι νοσηλείες μειώθηκαν στο χαμηλότερο αριθμό τους τελευταίους έξι μήνες. Σύμφωνα με στοιχεία του Υπουργείου Υγείας του Τέξας (DSHS), 3.104 ασθενείς με COVID-19 βρίσκονταν σε νοσοκομεία σε ολόκληρη την Πολιτεία από το Σάββατο. Τα στοιχεία δείχνουν ότι η Πολιτεία δεν έχει καταγράψει αυτόν τον χαμηλό αριθμό από τις 19 Σεπτεμβρίου, όταν υπήρχαν 3.081 νοσηλείες.

Μέχρι τη Δευτέρα, το Τέξας έχει αναφέρει περισσότερα από 2,3 εκατομμύρια επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού και τουλάχιστον 47.156 θανάτους.

dimpenews.com