Τελικά αυτά τα εμβόλια σκοτώνουν; Συνομωσιολόγος και ο Επικεφαλής της ΕΜΑ του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων που το ισχυρίζεται;;;Marco Cavaleri:υπάρχει συσχέτιση μεταξύ του AstraZeneca και θρομβώσεων!!!!!!!! H AstraZeneca αναστέλλει τις δοκιμές εμβολίου της σε παιδιά!!!

Τελικά αυτά τα εμβόλια σκοτώνουν; Συνομωσιολόγος και ο Επικεφαλής της ΕΜΑ του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων / EMA που το ισχυρίζεται;;; Aυτά τα εμβόλια τα τόσο υπεράνω υποψίας και που δια ”ροπάλου” εκβιασμού θέλουν να τα επιβάλουν σε πληθυσμό και συγκεκριμένες επαγγελματικές τάξεις υγειονομικούς εκπαιδευτικούς εργαζόμενους σε διάφορους άλλους επαγγελματικούς κλάδους τελικά σκοτώνουν;; Aυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο Επικεφαλής Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων που ενώ υπογραμμίζει ότι η αξιολόγηση απέχει «ακόμη πολύ από το να ολοκληρωθεί», ανέφερε στις 6 Απριλίου στην ιταλική Il Messaggero ότι είναι «έκτοτε καθαρό ότι υπάρχει σχέση μεταξύ του εμβολίου της AstraZeneca (θυμίζουμε είναι η σύμπραξη με Οξφόρδη» και των κρουσμάτων θρόμβωσης.

Ο υπεύθυνος της (EMA) επιβεβαίωσε ότι υπάρχει μια ύπαρξη «συσχέτισης» ανάμεσα στο βρετανικό φάρμακο και σε κρούσματα θρομβώσεων που παρατηρήθηκαν μετά από την χορήγησή του.

Στο ερώτημα για να γνωρίζουμε αν ήταν πιθανή η συσχέτιση του σχηματισμού θρόμβων αίματος με τη χορήγηση του εμβολίου AstraZeneca, ο Marco Cavaleri, επικεφαλής της στρατηγικής εμβολίων στο EMA, απάντησε στο Il Messagero:

«Κατά τη γνώμη μου μπορούμε έκτοτε να πούμε ότι είναι σαφές/ξεκάθαρο ότι υπάρχει μια σχέση με το εμβόλιο. Βέβαια δεν ξέρουμε αυτό που προκαλεί αυτή την αντίδραση».( σκοτώστε κι άλλο απλό κοσμάκι κατά τον πειραματισμό και θα το μάθετε)”Αλλά τώρα είναι όλο και πιο δύσκολο να πούμε ότι δεν υπάρχει σχέση αιτίας και αποτελέσματος μεταξύ του εμβολιασμού με το AstraZeneca και πολύ σπάνιες περιπτώσεις ασυνήθιστων θρόμβων αίματος που σχετίζονται με χαμηλό αριθμό αιμοπεταλίων”«Μεταξύ των εμβολιασμένων υπάρχει μεγαλύτερος αριθμός περιπτώσεων εγκεφαλικής θρόμβωσης με ανεπάρκεια αιμοπεταλίων μεταξύ των νέων από ό, τι θα περίμενε κανείς. Αυτό θα πρέπει να το πούμε ».

Ο κ. Cavaleri πρόσθεσε ότι σκοπεύουν να ανακοινώσουν τη συσχέτιση μέσα στις επόμενες ώρες, αλλά ότι «πρέπει ακόμη να καταλάβουν πώς συμβαίνει».

Στην Ελλάδα τι γίνεται ο κόσμος το ΄χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι; Τίθεται θέμα αξιοπιστίας πλέον όλης της επιχείρησης μαζικών εμβολιασμών αφού αυτοί που σήμερα καταβαραθρώνουν το ένα εμβόλιο είναι οι ίδιοι που έδιναν εγγυήσεις γι αυτό κι έκαναν διθυράμβους..Ποιά είναι πλέον η αξιοπιστία τους και για τα υπόλοιπα με τα oποία θέλουν να εμβολιάσουν όπως φαίνεται καταναγκαστικά ως και παιδιά;;;

Όπως μεταδίδει το BBC oι δοκιμές του εμβολίου Oxford-AstraZeneca σε παιδιά αναστέλλεται ενώ η ρυθμιστική αρχή του Ηνωμένου Βασιλείου ερευνά πιθανή σύνδεση του εμβολίου με σπάνια θρομβώσεις σε ενήλικες

dimpenews.com