Η Υπουργός Παιδείας της επαρχίας της Μούρθια της Ισπανίας, αρνείται να εμβολιαστεί κατά του covid!”Δεν αμφισβητώ τα εμβόλια, αμφισβητώ αυτό το εμβόλιο.”

Η νέα Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού της επαρχίας της Μούρθια της Ισπανίας, αρνείται να εμβολιαστεί κατά του covid . Η Mabel Campuzano ωστόσο δήλωσε σε συνέντευξή της ότι δεν θα συστήσει σε κανέναν να μην εμβολιαστεί αρνείται τον ισχυρισμό του εμβολιασμού ως προς τον εμβολιασμό, την προστασία, την προστασία από τον εαυτό μου.
Η Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού της Μούρθια δεν πρόκειται να εμβολιαστεί κατά του covid. Αυτό είπε αυτή την Τρίτη σε μια συνέντευξη στο περιφερειακό ραδιόφωνο της Περιφέρειας, Onda Regional. Η Mabel Campuzano,δικαιολόγησε τη θέση της ότι είναι ζήτημα συνείδησης. “Πρέπει να είμαι ειλικρινής-έντιμη με τον εαυτό μου”, επεσήμανε. “Αν προσωπικά πιστεύω ότι δεν πρόκειται να εμβολιαστώ, δεν φαίνεται σωστό να το πω διαφορετικά” είπε.

Ερωτηθείσα από δύο δημοσιογράφους από το πρόγραμμα Plaza Pública σχετικά με τους λόγους απόρριψης αυτού του μέτρου υγείας η Campuzano προτίμησε να παραμείνει σιωπηλή. “Προτιμώ να μην πω το γιατί τώρα επειδή είμαι σε μια θέση που αυτό που λέω …”, σχολίασε χαμογελώντας. «Όπως είπα [ήδη] οι άνθρωποι με ρωτούν και δεν μου αρέσει να λέω ψέματα. Θα προτιμούσα να παραμείνω σιωπηλή παρά να πω ψέμα. Αν με ρωτήσετε: «Θα εμβολιαστείτε;», όχι »,τόνισε. Στην επιμονή του δημοσιογράφου αναγνώρισε τότε ότι δεν είναι “ξεκάθαρη” για το θέμα των εμβολίων. “Εάν στο τέλος ήμουν πεπεισμένη (…), δω το αποτέλεσμα ότι μετά τον εμβολιασμό αυτό θα έχει επιλυθεί το πρόβλημα ,θα έχουμε σώσει την κρίση και δεν έχει παρενέργειες, τότε θα εμβολιαστώ”, αναγνώρισε.

Η άρνηση εμβολιασμού δεν συνεπάγεται, επεσήμανε η Campuzano , ότι παροτρύνει τον πληθυσμό να κάνει σαν κι αυτήν. «Δεν πρόκειται να συστήσω στους ανθρώπους να μην εμβολιαστούν!», είπε.

Διευκρίνισε ότι δεν είναι αρνήτρια εμβολίων. «Δεν αμφισβητώ τα εμβόλια, αμφισβητώ αυτό το εμβόλιο. Δεν είμαι ενάντια στην εξέλιξη του είδους, ούτε επέστρεψα στο Atapuerca, ή κάτι τέτοιο », είπε με ένα χαμόγελο.elpais 7.4.21

dimpenews.com