Μαθητής Λυκείου στο Τέξας παρέλυσε από σύνδρομο Guillain-Barré (GBS) αφότου εμβολιάστηκε κατά Covid19.

Ένας έφηβο μαθητής του Τέξας που διαγνώστηκε με σύνδρομο Guillain-Barré (GBS) λίγες εβδομάδες μετά την πρώτη δόση του εμβολίου COVID-19 είπε ότι πίστευε ότι το εμβόλιο φταίει, σύμφωνα με μια έκθεση αλυσίδας. Τοπικές πληροφορίες Χιούστον, KPRC2

«Ήθελα να κάνω το εμβόλιο», είπε ο Wyatt McGlaun, μαθητής Λυκείου του The Woodlands.

«Ένιωσα ότι ήταν το σωστό που έπρεπε να κάνω. Ήθελα να ταξιδέψω και να απολαύσω το τελευταίο καλοκαίρι πριν από το κολέγιο. “

Λίγες εβδομάδες μετά το εμβόλιο, ο McGlaun έγινε αδύναμος και δυσκολευόταν να περπατήσει. Εισήχθη στο CHU St. Luke’s Health όπου διαγνώστηκε με GBS.

Οι αναφορές στον Τύπο δεν αποκάλυψαν το εμβόλιο COVID που έλαβε ο McGlaun.

Σύμφωνα με την κλινική Mayo, το GBS είναι μια σπάνια κατάσταση στην οποία το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού επιτίθεται στο νευρικό του σύστημα….Τα πρώτα συμπτώματα περιλαμβάνουν αδυναμία και μυρμήγκιασμα στα άκρα που μπορούν να εξαπλωθούν γρήγορα, τελικά παραλύοντας ολόκληρο το σώμα.

Τα περισσότερα άτομα με αυτή την πάθηση χρειάζονται νοσηλεία για θεραπεία.

Τα άτομα με GBS συνήθως αισθάνονται πιο αδύναμα εντός δύο εβδομάδων από την έναρξη των συμπτωμάτων.

Σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας, ένα περιστατικό GBS αναφέρθηκε τον Φεβρουάριο σε μια 82χρονη γυναίκα που είχε λάβει μια δόση εμβολίου COFID της Pfizer.

Σύμφωνα με στοιχεία από το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Εμβολίων (VAERS), έχουν αναφερθεί 70 περιπτώσεις GBS μετά τη λήψη εμβολίου COVID,

59% με την Pfizer,
44% με Moderna και
3% με την Johnson & Johnson (J&J).
Έχει αναφερθεί μια περίπτωση GBS σε έναν εμβολιασμένο συμμετέχοντα στην κλινική δοκιμή εμβολίου J&J COVID.

Το New England Journal of Medicine τον Απρίλιο του 2020 ανέφερε αρκετές περιπτώσεις ατόμων στη βόρεια Ιταλία που είχαν διαγνωστεί με SARS-CoV-2 που ανέπτυξαν GBS.

Ερευνητές στην Ισπανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αναφέρει περιπτώσεις GBS σε άτομα που έχουν διαγνωστεί με COVID.

Δεν υπάρχει γνωστή θεραπεία για το GBS, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι αναρρώνουν τελικά από αυτό. Το ποσοστό θνησιμότητας είναι 4% έως 7% και μεταξύ 60% και 80% των ανθρώπων μπορούν να περπατήσουν έξι μήνες μετά την πρώτη παράλυση……..Οι ασθενείς μπορεί να εμφανίσουν επίμονα αποτελέσματα, συμπτώματα του GBS, όπως αδυναμία, μούδιασμα ή κόπωση.

Ο Δρ Charles Sims, αρμόδιος για την υγεία στην κομητεία του Μοντγκόμερι και γιατρός μολυσματικών ασθενειών στο St. Luke’s, δήλωσε ότι το GBS προκαλείται συχνότερα από ιογενή ή βακτηριακή λοίμωξη και δεν μπορούσε να πει ότι το εμβόλιο προκάλεσε την ασθένεια του νέου McGlaun.

«Έχουν παρατηρηθεί περιπτώσεις σε άτομα που έλαβαν το εμβόλιο, αλλά δεν υπάρχει υψηλότερο ποσοστό από ό, τι σε άτομα που δεν έλαβαν το εμβόλιο. Το Guillan Barré εμφανίζεται σε 1 έως 2 άτομα ανά εκατομμύριο το χρόνο », δήλωσε ο Sims στο KPRC2, οπότε μπορεί να είναι απλώς μια σύμπτωση.( σσ.τρομερή διαπίστωση και πόσες άλλες περιπτώσεις παράλυσης που δεν έφτασαν στη δημοσιότητα!)

Ο Sims είπε εάν αυτές οι φερόμενες ανεπιθύμητες ενέργειες αναφέρονται στα Κέντρα Ελέγχου Νόσων των ΗΠΑ (CDC) VAERS, θα διερευνηθούν.

Οι γονείς του McGlaun δήλωσαν ότι σκοπεύουν να αναφέρουν την ανεπιθύμητη αντίδρασή του στο CDC.

Το GBS περιλαμβάνεται ως πιθανός κίνδυνος για πολλά εμβόλια, όπως:

Adacel,
Afluria,
Engerix-B,
Fluarix,
Flulaval,
FluMist,
Φλουζόνη,
Gardasil / Gardasil 9,
Havrix,
Μενάτρα,
Menomune,
MMR-II,
PedvaxHIB,
Pneumovax-23,
ProQuad,
Recombivax,
Tenivac,
Vaqta και
Varivax.
Από το 1992, το Εθνικό Πρόγραμμα Αποζημίωσης Τραυματισμών Εμβολίων έχει πληρώσει περίπου 500 εκατομμύρια δολάρια σε 1.450 θύματα GBS μετά τον εμβολιασμό, ανέφερε το The Defender….

Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τις πολλές περιπτώσεις που το CDC λέει ότι διερευνά, συμπεριλαμβανομένης της διάγνωσης του GBS από τον McGlaun.childrenshealthdefense/ cogiito.com/reseauinternational 8.4.21

H Eλλάδα προχωράει στα υποχρεωτικά self tests για μαθητές εκπαιδευτικούς και το επόμενο βήμα θα είναι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός τους κάτι που ήδη προαναγγέλλει σχεδόν για υγειονομικούς, ”επιχείρηση Ντράγκι”..

dimpenews.com