ΣΧΙΣΜΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ.. ΑΥΤΟΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ.. ΕΙΠΕ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ….ΝΑΤΟ ΚΑΤ΄ΟΜΟΛΟΓΙΑΝ: ΑΝΤΡΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΩΝ….!!! Ο ΑΡΧΙΒΑΣΑΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ DRAGON ΕΙΠΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΤΟΝ ERDOGAN…..

ΣΧΙΣΜΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ.. ΑΥΤΟΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ.. ΕΙΠΕ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ….ΝΑΤΟ ΚΑΤ΄ΟΜΟΛΟΓΙΑΝ: ΑΝΤΡΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΩΝ….!!! Ο ΑΡΧΙΒΑΣΑΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ DRAGON ΕΙΠΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΤΟΝ ERDO-GUN. O Dragon είπε Δικτάτορα τον Ερντογάν η Τουρκία του επέστρεψε τον χαρακτηρισμό και κάλεσε εσπευσμένα τον Ιταλό Πρέσβη στο Υπ. Εξωτερικών. Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένον αχυρώνα για τη Λιβύη παλιά ιταλική αποικία και πρώην οθωμανική κτήση 1 μέρα αφότου ο Ιταλός πήγε Λιβύη….

Φαινομενικά όλα αυτά για την Ούρσουλα και το sofagate που θεώρησε ότι την έριξε σεξιστικά ο Σουλτάνος. Ο Σουλτάνος πήρε το κεφάλι τόσων ανθρώπων σε Συρία κι Αρμενία και Λιβύη τα εγκλήματα γυναικών στη χώρα του οργιάζουν οπότε δεν ήξερε που πήγαινε η αθώα Ούρσουλα δεν ρώταγε;;; Διπλωματικό Ριάλιτι.αφού δεν της το κόψαν στρογγυλά μέσα στο παλάτι ευχαριστημένη να είναι…..…Προκλητική ήταν πρώτα αυτή που πάτησε το ποδάρι της μαζί με τον Μισελάκο στο λημέρι του Εκπορθητή της Αγ Σοφιάς νομιμοποιώντας τον. Σαν Ευρωπαία εκπρόσωπος έπρεπε να ήξερε οι Σουλτάνοι τι σημαίνουν.…. Τα θηρία της ΕΕ δεν είναι σε θέση ούτε έχουν τη πολιτική βούληση να επιβάλουν έναν πιο δίκαιο κόσμο … παρήλθε ο χρόνος με αίμα αίμα και τώρα ακούω την ΕΡΤ 3 να εκθειάζει την ισλαμιστική απ΄ότι αποδείχθηκε αραβική άνοιξη σε Λιβύη Συρία κλπ… οι 2 όψεις του ιδίου νομίσματος……………..

dimpenews.com