65χρονος πέθανε 2 ώρες μετά τον εμβολιασμό του με AstraZeneca κι 63χρονος 1 μέρα μετά. Και οι 2 στην Lleida στην Ισπανία. Ασυσχέτιστοι!!!!!Οργή των συγγενών!

Θυμός από την οικογένεια του 65χρονου άνδρα που πέθανε στη Lleida στην Ισπανία μετά τον εμβολιασμό του με Astrazeneca: “Δεν έχουν καμία ντροπή”
Ο 65χρονος άνδρας, κάτοικος της πόλης Tlerga της Lleida, πέθανε δύο ώρες μετά τον εμβολιασμό του με το αρχικά πολυδιαφημισμένο προϊόν της Astrazeneca, αν και τα στοιχεία δείχνουν ότι δεν υπάρχει σχέση αιτίας-αποτελέσματος με το εμβόλιο σύμφωνα με τις αρχές.

Η Generalitat της Καταλονίας ξεκίνησε μια έρευνα για να προσδιορίσει τα αίτια του θανάτου ενός 65χρονου κατοίκου της Tàrrega (Lleida), ο οποίος πέθανε δύο ώρες μετά τον εμβολιασμό του με μια δόση της ”ζωηφόρου” Astrazeneca, αν και οι επίσημες ενδείξεις δείχνουν ότι δεν υπάρχει σχέση αιτίας αποτέλεσμα με το εμβόλιο (σσ. τα γνωστά).

Όπως ανέφεραν την Πέμπτη από την εφημερίδα Segre και πηγές από το Υπουργείο Υγείας επιβεβαίωσαν, ο άνδρας πέθανε την Τετάρτη της περασμένης εβδομάδας, δύο ώρες αφότου πήγε να πάρει την πρώτη δόση του εμβολίου AstraZeneca.

“Είναι μια υπόθεση που βρίσκεται υπό διερεύνηση, αλλά, προς το παρόν, με τα δεδομένα που έχουν συλλεχθεί μέχρι στιγμής δεν υπάρχει σχέση αιτίας-αποτελέσματος με το εμβόλιο”, έχουν διαβεβαιώσει πηγές από το Υπουργείο Υγείας, οι οποίοι, ακολουθώντας τα πρωτόκολλα, έχουν επικοινωνήσει την υπόθεση στις υπηρεσίες φαρμακοεπαγρύπνησης του Ισπανικού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA).

“Θα καλούσα όλα τα μέλη του EMA και τις οικογένειές τους να δώσουν ένα παράδειγμα και να πάρουν την Astrazeneca και να δουν αν μας λένε ότι είναι μεμονωμένες περιπτώσεις”
Ανιψιά του αποθανόντος μοιράστηκε ένα μήνυμα στα κοινωνικά δίκτυα στο οποίο εξηγεί ότι ήταν «υγιής και αθλητικός» άνδρας και ότι, μόλις πάνω από μία ώρα μετά τον εμβολιασμό, έχασε τη ζωή του. Δεν πιστεύω σε συμπτώσεις, πιστεύω σε γεγονότα. Είμαι θυμωμένη γιατί μας λένε ότι είναι μεμονωμένες περιπτώσεις, αλλά θα καλούσα όλα τα μέλη του EMA και τις οικογένειές τους να δώσουν ένα παράδειγμα και να πάρουν την Astrazeneca και να δουν αν μας λένε ότι είναι μεμονωμένες περιπτώσεις “έγραψε η ανιψιά.

Η συγγενής κατηγορεί: “δεν έχουν καμία ντροπή” και εκτιμά την υποστήριξη που έλαβε από πολλά μηνύματα ως αποτέλεσμα της καταγγελίας της στα κοινωνικά δίκτυα.


Η Καταλονία ερευνά δύο θανάτους στη Lleida μετά τη λήψη του εμβολίου AstraZeneca
Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων επιβεβαίωσε την Τετάρτη μια «πιθανή συσχέτιση» του AstraZeneca με τις ασυνήθιστες περιπτώσεις πήξης του αίματος που αναφέρθηκαν σε ορισμένα άτομα που έλαβαν αυτό το εμβόλιο, αλλά θεωρεί ότι τα οφέλη του εξακολουθούν να υπερτερούν του κινδύνου παρενεργειών (σσ. αλλά όχι για τους θανόντες πλέον ή αναπήρους)

Η επιτροπή ασφάλειας του EMA (PRAC) θεωρεί ότι οι “ασυνήθιστοι” θρόμβοι αίματος με χαμηλά αιμοπετάλια “θα πρέπει να περιλαμβάνονται ως πολύ σπάνιες παρενέργειες” του εμβολίου.(σσΣπάνιοι άνθρωποι για τους δικούς τους είναι και οι εκλιπόντες αλλά ξένος πόνος….και το χειρότερο είναι να οδηγείσαι στον θάνατο ως κομματικός ψηφοφόρος ή μιντιακός οπαδός, ή εκβιασμένος όμηρος)

Ο δεύτερος θάνατος διερευνήθηκε στην Καταλονία μετά τη λήψη του εμβολίου
Αυτός είναι ο δεύτερος θάνατος που διερεύνησε η Generalitat της Καταλονίας στην επαρχία Lleida δύο ατόμων μετά τη λήψη του εμβολίου AstraZeneca.

Στις 25 Μαρτίου, ένα άτομο πέθανε στην Cervera (Lleida) λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό της πρώτης δόσης κατά του covid-19. Όπως εξήγησαν στον Efe από το Υπουργείο Υγείας, αυτή η υπόθεση «βρίσκεται υπό διερεύνηση από τη φαρμακοεπαγρύπνηση» αν και, προς το παρόν, «δεν υπάρχει σχέση αιτίας-αποτελέσματος με το εμβόλιο». Το θύμα της Cervera ήταν 63 ετών και πέθανε την επόμενη ημέρα μετά τον εμβολιασμό.

Έτσι, αυτός ο θάνατος συνέβη ημέρες πριν από αυτόν που καταγράφηκε αυτήν την εβδομάδα σε έναν άλλο δήμο της Lleida, Tàrrega, όταν ένας 65χρονοςπέθανε λίγο περισσότερο από μία ώρα μετά τη λήψη της δόσης του εμβολίου AstraZeneca.

Το Υπουργείο Υγείας έχει επίσης ενημερώσει την Efe ότι αυτή η υπόθεση “βρίσκεται υπό διερεύνηση, αλλά, προς το παρόν, με τα δεδομένα που έχουν συλλεχθεί μέχρι στιγμής δεν υπάρχει σχέση αιτίας-αποτελέσματος με το εμβόλιο” Σύμφωνα με τα πρωτόκολλα, ανέφεραν την υπόθεση στις υπηρεσίες φαρμακοεπαγρύπνησης του Ισπανικού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA).heraldo 8/4/21

Ασυσχέτιστοι!!!!! αυτό θα πει υγειονομική λογοκρισία ή μήπως όχι;;

dimpenews.com